ben ailelere yapılan işi hesabının tutulmasını sevmiyorum, bizde hep daha fazla yorulan uğraşan taraf benim bunu biliyorum, asla söylemedim de hissettirmedim de. çunku aile ya. hani yerleri dolmaz. ne yaparsam yapayım mutlu oluyorum. keşke daha çok yapabilsem elimden fazlası gelse de.
Kusura bakmayın da gelemem deyişiniz olmamış
sizin taşınmanızda onlar yardım etmiş değil mi?
halılar yıkamada evi toplamak vs ertelenebilecek şeyler
eşiniz taaaaa akşam gelecek de yemek yiyecek geçeceksiniz
bende annenizin yerinde olsam gelme bu saatten sonra derdim
Sizin yeterince yoğun ve yorucu bir hayatınız var zaten eğer anneniz çok yaşlı değilse suçluluk hissetmeyin. Taşınma işlerini nakliye firmaları yapıyor, hem insan kendi evinin düzenini daha iyi bildiği için kendisi daha sistemli toplanmaz mı neden cümbür cemaat yapılır bu işler hiç anlamam.
Ben sizi anlıyorum.
Sanırım size edilmeyen yardım adaletsiz bir şekilde diğer kardeşlere ediliyor, ve hep sizden bir beklenti içinde olunuyor.
Doğru mu ?
o zaman kardeşinize söyleseydiniz keşke neden böyle yaptın vs diyeEsyalar toplanırken ev temizlenirken hiç biri birşey yapmadı. Hepsini kayınvalidem yaptı. Dizmede yardım ettiler sadece. Ben de gitmem demedim ki. Giderim akşam hatta gidip gece kalayım geç vakte kadar yardımcı olabilirim diye düşünüyorum. Evi getirdiklerinde haftasonu oluyor zaten yardıma gideceğim... Ütü yapıyormuş annem. Akıl kârı mi şu zamana ütü kalması. Kardeşimin ev sorumsuzluğu benim suçum mu. Birakmasaymis.
Kısmen evet. Ben bana yapılmıyor diye yapmıyor değilim. Gerçekten varislerim okul başladığından beri tekrar rahatsızlık vermeye basladi. O yüzden çok yormak istemedim kendimi. Ama yapmayacağım için değil. Evi buyana taşıyorlar zaten evi dizmeye gitsem olmuyor mu yani? Yarın eczaneye ilaç dizilecek ona da gideceğim, temizlik var ona da gideceğim. Arada okul da var. Öğle arası ve boşluklarda bizimkilerin yanında olma niyetindeyim. Ama bugün gitmedim diye de annemin yaptığı sinirlerimi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?