Kız kardeşimin kv adayı

Ben de evlenmeden önce eve neler neler alındı Üstelik bir kısmını da ben aldım çok da normal karşıladım Aynı şekilde eşimin de köydeki evlerinin önüne beton atıldı bahçe düzeni vs yapıldı Düğün dernek işi aileler için önemli Eski eşya varsa yenilenir boya badana bile yapılır İmkanı varmış yapmak istiyor bunda bir şey yok bunun lafının bile edilmesi saçma
Para anca kendimize yeter diye düşünmüşler

P

Para kadının kendı parası ama ben üzüldüm resmen ya bu adamda gelip annesını yetiştiriyor boş boğaz. Kardeşiniz çalışıyor mu oda eşyalara yardım edicek mi?
Kardeşiminde var birikmişi ama çok değil eşya alcak o da
Oğlan 2. Koltuğu lüks olarak görüyor para yetmicek evlenirken diye stres yapıyor çok
Ev araba yok
İşi de iyi olmayınca işten atılırsam birikmişim olsun bi kenarda diye düşünüyormuş tekrar iş bulana kadar harcarız diye çocuğunda kötü niyeti yok aslında annesine almamasında ama kardeşime söylemesi uygun olmamış

Benim kayınvalidemde aldı hatta düğün öncesi evine kat falan çıktı. Bu yüzden bizim için yapacağım dediği herşeyi yapıp borçlarını bize verdi. Ama bu beni ilgilendirmez kendi vicdanı ile olan muhasebesi. Tabii bir de bu durumda oğlunun haklı görüp görmemesi önemli.

Konunun basında cocugun birikimine ailesi destek oldu yazmışsınız.
Çocuk o miktarı iade etsin kadın da evine ne istiyorsa alsın
Yeni evliye lazım
60 yasında koltuk isteyen anneye (fotoları gördüm kırık dökük yasına göre eski değil) söz ettiğiniz mantığı hiç hoş bulmadım. 60 yasında da olsa herkes evi esyası güzel olsun isteyebilir bir tek gençlerin mi hakkı.
2. Koltuk diyip dyrmuşsunuz belli ki evde iki ayrı oda var. Biri yeni bile olsa öteki oda boş mu duracak? e oraya da esya lazım sonucta.
Kısacası damat adayını aileden aldığı parayı iade etsin annesine.
Herseyi nişanlıya anlatan çocuk dengeleri ayarlayamaz sanki...

Konunun basında cocugun birikimine ailesi destek oldu yazmışsınız.
Çocuk o miktarı iade etsin kadın da evine ne istiyorsa alsın
Yeni evliye lazım
60 yasında koltuk isteyen anneye (fotoları gördüm kırık dökük yasına göre eski değil) söz ettiğiniz mantığı hiç hoş bulmadım. 60 yasında da olsa herkes evi esyası güzel olsun isteyebilir bir tek gençlerin mi hakkı.
2. Koltuk diyip dyrmuşsunuz belli ki evde iki ayrı oda var. Biri yeni bile olsa öteki oda boş mu duracak? e oraya da esya lazım sonucta.
Kısacası damat adayını aileden aldığı parayı iade etsin annesine.
Herseyi nişanlıya anlatan çocuk dengeleri ayarlayamaz sanki...
Fotografları gördüm kırık dökük demedim kırık dökük yok yazdım
Evdeki bir odda olan koltuk yeni
Öteki oda da boş değil orada da koltuk var
Çocuğun işi iyi değil işten çıkarılırsam kullanırım diye düşünüyor ailesi de destek olamaz eğer işten çıkarılma durumu olursa tekrar bi işe ğirene kadar kullanırım birikmiş olsun diye almasını istemiyor
Ev araba yok o yüzden stres yapıyormuş çok

60 yaşında diye belirtmissiniz yani o yaştaki insanlar yeni mobilyayı haketmiyor mu? Benim annem 62 yaşında, kadın zamanında biz iyi yaşayıp birşeyler sahibi olalım diye yediğinden ictiginden kesmiş şimdi ancak istediği gibi yaşıyor. Annem sürekli mobilya halı perde değiştirir şimdi. Hiçte rahatsız olmam hatta mutlu bile olurum o mutlu olduğu için

Fotografları gördüm kırık dökük demedim kırık dökük yok yazdım
Evdeki bir odda olan koltuk yeni
Öteki oda da boş değil orada da koltuk var
Çocuğun işi iyi değil işten çıkarılırsam kullanırım diye düşünüyor ailesi de destek olamaz eğer işten çıkarılma durumu olursa tekrar bi işe ğirene kadar kullanırım birikmiş olsun diye almasını istemiyor
Ev araba yok o yüzden stres yapıyormuş çok
Kardeşin çalışıyor mu? Karı koca çalışırlar. Kardeşinizin önceliği eşe destek çıkmak evlendikten sonra ailenin üstünden geçinilmez ki. Hem kadın elindekini vermiş kuş kadar bir şey kalmış ilerde de ne yapsa etse kendine bir koltuk bile alamaz. Bu yuzden parasından 10 bin istiyor. 40 bin yine vermiş şükretceğine oğlu alamam tafrasında😒 İşten çıkarım vs diye düşünceğine karımda çalışır annemin yazık kuş kadar maaşı var onun parasına dokunmayayım biz genciz çalışırız diyceğine bencillik yapıyor

belki de kadin o mobilyalardan rahatsizdir ve evine yeni gelecek insanlari o mobilyalarla karsilamak istemiyordur.
benim annem de nen evlenecegim zaman parasini benden almadi ama evde eski olan esyalarini va degistirdi.
insan icine çıkacagiz diye.
Biz onları ziyareti gitceğimizde salonda oturcaz ordaki koltukları yeni
Diğer odadaki koltukları eski biraz onlr değiştirmek istiyormuş
Oğlanında almasını istememe sebebi işi çok iyi olmadığı için nolur nolmaz diye köşede para olsun birikmiş diye

Kardeşin çalışıyor mu? Karı koca çalışırlar. Kardeşinizin önceliği eşe destek çıkmak evlendikten sonra ailenin üstünden geçinilmez ki. Hem kadın elindekini vermiş kuş kadar bir şey kalmış ilerde de ne yapsa etse kendine bir koltuk bile alamaz. Bu yuzden parasından 10 bin istiyor. 40 bin yine vermiş şükretceğine oğlu alamam tafrasında😒 İşten çıkarım vs diye düşünceğine karımda çalışır annemin yazık kuş kadar maaşı var onun parasına dokunmayayım biz genciz çalışırız diyceğine bencillik yapıyor
İkiside çalışcaklar zaten de oğlan yetmez para diye düşünüyor bilmiyorum
Zaten işten çıkarılma durumu olsa annesinin parasına dokunmaz herhalde kadına anca yeter

Oğlan fena.. babamın bi lafı vardı rahmetli; bi baba 40 evladına bağ bırakır,40 evlat bir babaya bir salkım üzüm vermez, derdi. Sizin damat da o hesapta.. kadın 50 veriyor 10 istiyor mobilya almak için adam da yemeyip içmeyip nişanlıya yetiştiriyor. Allah evladın da hayırlısını versin. Ben annesini ayıplamadım insanlar 70 yaşında da yeni eşyalar yeni koltuklarda oturmak isteyebilirler, yaşadıkları yerin güzel olmasını istemek suç değil ki üstelik kadının kendi parası sanki oğlan çalıştı kazandı da annesine verecek gibi bozuluyor bi de

Oğlan fena.. babamın bi lafı vardı rahmetli; bi baba 40 evladına bağ bırakır,40 evlat bir babaya bir salkım üzüm vermez, derdi. Sizin damat da o hesapta.. kadın 50 veriyor 10 istiyor mobilya almak için adam da yemeyip içmeyip nişanlıya yetiştiriyor. Allah evladın da hayırlısını versin. Ben annesini ayıplamadım insanlar 70 yaşında da yeni eşyalar yeni koltuklarda oturmak isteyebilirler, yaşadıkları yerin güzel olmasını istemek suç değil ki üstelik kadının kendi parası sanki oğlan çalıştı kazandı da annesine verecek gibi bozuluyor bi de
Zamanla tanır artık gözlemleyip oğlanı

Evet ya kadın 50 bin biriktirmiş vermiş yazık ya şimdi kendi parasından 10 bin alamıyor. Yazık oğluda çalışırken bir koltuk takımı almamış birde sıvayıp tüy dikmiş. Bu adamdan bir halt olmaz

Aa öyle deme ama almış bin sene önce bir koltuk takımı. O yüzden şimdi o koltuk takımının en az 6-7 katı olan paraya çökme hakkı var :deli:
Tarla satmış oğluna vermiş de oğlu "Anne hakkın var senin de hepsini alamam" diyememiş mi, yazık vallahi.

Ya kadın hepsini geri istese yine hakkı. Bir koltuk takımı istemiş göze batmış.
Adam aldığını, ettiğini de gidip anlatmış sevgilisine. Tam bir kıymet bilecek erkek modeli gerçekten.

Evet cnm çooook ihtiyaç sorma o yaştan sonra 😅😅kıskançlığından ve oğluna yardım etmemek için yaptırmıştı😅😅iyi olan kaynanaları tenzih ediyorum bu arada .

Ay ne yapsaydı kadın? "Parasız olman sorun değil, al diş paramı bir an önce evlen. Ben şuraya uzanıp açlıktan ölmeyi beklerim oğlum." mu deseydi?
Diş sahibi olmanın yaşı mı var? Belli bir yaştan sonra fotosentezle mi besleniyoruz biz?
İnsanların ağzının içine de karışmayın ya bir zahmet.

Aa öyle deme ama almış bin sene önce bir koltuk takımı. O yüzden şimdi o koltuk takımının en az 6-7 katı olan paraya çökme hakkı var :deli:

Ya kadın hepsini geri istese yine hakkı. Bir koltuk takımı istemiş göze batmış.
Adam aldığını, ettiğini de gidip anlatmış sevgilisine. Tam bir kıymet bilecek erkek modeli gerçekten.

Tarlayı vefat eden babadan kalmadır diye düşündüm. Aylık iki bin filan demiş, adam vefat edince oradan maaş kalmıştır, kadın analık-babalık ediyordur tek çocuktur filan. Hiç baba lafı geçmiyor konuda, kardeş lafı da geçmiyor.

Tarlayı vefat eden babadan kalmadır diye düşündüm. Aylık iki bin filan demiş, adam vefat edince oradan maaş kalmıştır, kadın analık-babalık ediyordur filan. Hiç baba lafı geçmiyor konuda.
Babası var maaş babasının tarla annesinin babasından kalmış

Kv benim evimde tek iğnesi yok ama ben evlenirken buzdolabı görümcem evlenirken koltuk aldı

Çünkü kendi kardeşleri vs gelecekti evine şehir dışından onlara gösterecekti eşyalarını, onlar almış yenisinden buna da eski buzdolabı var derlermiş dedi ve aldı

Hatta ben modeline vs bakıp fikir vermiştim

ben evlerini gördüm fotoğrafta gösterdi kardeşim gerçekten kadının yaşına göre mobilyaları çok eski değil kırık dökük yok
Kadının yaşı sizi ilgilendirmez.
Bir eşyanin değişmesi için kırık dökük olması da gerekmez. Şimdiden başlamışsıniz. Ne gerek var otursun oturduğu yerde demeye.
Kardeşinizin evleneceği adam adam değil her şeyi kardeisnize yetiştirdiği için.

Back
X