Çalışanın kızı kaç yaşındaymış. Sadece bu bilgilerle pedofili denmez bence.
Kız kardeşiniz tepki veriyorsa kızdırmak için yapıyordur belki.Tam bilmiyoruz yaşını. Bence de denmez ama olayı böyle uzata uzata anlatması garip geldi bana da.
Yani sadece bu bilgilerle bence de denmez.
buna müsaade eden kızın annesine sinir oldum. Sevgili kişisiyle ikisinin kafasını birbirine sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum.iş yerinde bi çalışanın kızı gelmiş. Bu kızı ısırıyormuş hırpalıyormuş kız kaçıyormuş ama hoşuna gittiği için yine geliyor ben yine hırpalıyorum yine kaçıyor ama sonra yine geliyor
Böyle bi şeyin şüphesi bile yetmez mi?
Kızın annesine sinir oldum. Sevgili kişisiyle ikisinin kafasını birbirine sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum.
Bu nasil muhabbet sirf bu yüzden yol verilir
buna müsaade eden kızın annesine sinir oldum. Sevgili kişisiyle ikisinin kafasını birbirine sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum.
Biraz taktik geliştirsin kardeşin. Ayrılamam senden ölürüm geberirim falan ima etsin. Adam yerini emniyette görünce başlamış kabak çiçeği gibi açılmaya.
Eğer öyle bir durum olmasaydı, anlatma tarzı kız kardeşinizin içine kurt düşürmezdi. Bazı hisler yanılmaz. Çok çirkin bir durum. Yerinde olsam ayrılmak yerine onun ağzından laf almaya çalışır, durumu anlamaya çalışırdım. Emin olduğumda da gerekeni yapardım. Herkes bilmeli ki çocuklarını uzak tutmalı.
Komple aralarındaki konusmalar. Liseli kiz benzetmesi,ufakligi boyle ballandıra ballandıra anlatmasiHangi muhabbet? Gerçi komple bi sıkıntı var bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?