- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
Çalıştığı yerin kamera görüntüleri falan yok mu? O kızın geldiği zamanki bölümleri izlesinler. Ayrica telefonunu eline alabiliyorsa internet gecmisine baksin ya da kendi oturumunu adamin telefonuna yuklesin boylece ne yaptigini takip edebilir. Allah korusun yaArkadaşlar kız kardeşim yaklaşık 3 haftadır biriyle görüşüyor. Ve çocuk ben çocukları çok severim ama kız çocuklarını severim diyormuş. İşte kız kardeşimin bazı fotoğraflarına aynı liseli kız gibisin çok güzelsin çok tatlısın diyormuş. İşte kız kardeşimi kızdırıyormuş ama hoşuna gidiyor kopamıyorsun benden dimi deyip bi olay anlatmış. iş yerinde bi çalışanın kızı gelmiş. Bu kızı ısırıyormuş hırpalıyormuş kız kaçıyormuş ama hoşuna gittiği için yine geliyor ben yine hırpalıyorum yine kaçıyor ama sonra yine geliyor diye böyle uzun uzun anlatmış sende onun gibi misin demiş. Kızkardeşim bunları birleştirince şüphelenmiş. Hani bazen insanın içine doğarya diyor. Sizce olabilir mi öyle birşey? Adam 29 kız kardeşim 28 yaşında.
Kıvılcımı içimde hissettim öyle gerçekçi hayal ettim.buna müsaade eden kızın annesine sinir oldum. Sevgili kişisiyle ikisinin kafasını birbirine sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum.
Pedofili mi bilmem ama bu sacma muhabbet bile sacma bir adam oldugunu belli ediyor. Yas 29.. uc haftalik tanisma.. sacmalardan secmeler.
Çalıştığı yerin kamera görüntüleri falan yok mu? O kızın geldiği zamanki bölümleri izlesinler. Ayrica telefonunu eline alabiliyorsa internet gecmisine baksin ya da kendi oturumunu adamin telefonuna yuklesin boylece ne yaptigini takip edebilir. Allah korusun ya
Yav, işte vazgeçilmez hissettirsin kendini ona. Açılır gider o adam.Tam anlamadım nasıl taktik?
Yav, işte vazgeçilmez hissettirsin kendini ona. Açılır gider o adam.
Pedofili mi bilemem ama sapikca duygulari oldugu kesin
Bence de ayrılsın gercekten cok tehlikeli. Boyle insanlardan uzak durmak gerekKamera yok yüksek ihtimal ve eski bir olay muhtemelen bu yeni bişey değil. Ama öyle anlatmışki uzun uzadıya işte kız kaçıyor ama dayanamıyor hoşuna gidiyor geri geliyor diye böyle çok iğrenç. Telefonunu karıştırabilir mi bilmiyorum bi bahaneyle ayrılsın istiyorum ben
EvetÇocuğun annesine mi?
Demek bu adam ablanla evlense, yasi gecse ablanin, kilo alsa, dogum yapsa, hasta olsa.. gozu liseli kizlarda olacak. Sirf ablan kilo aldi diger kadin liseli kiz gibi fizigi vs diye gonlu kayabilecek ona.
pedofili mi bilmem ama 3 haftada saçmalardan seçmeler, yol versin zaten baştan midesi bulanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?