Kız kardeşimin sevgilisi pedofili olabilir mi?

Çalıştığı yerin kamera görüntüleri falan yok mu? O kızın geldiği zamanki bölümleri izlesinler. Ayrica telefonunu eline alabiliyorsa internet gecmisine baksin ya da kendi oturumunu adamin telefonuna yuklesin boylece ne yaptigini takip edebilir. Allah korusun ya

Kamera yok yüksek ihtimal ve eski bir olay muhtemelen bu yeni bişey değil. Ama öyle anlatmışki uzun uzadıya işte kız kaçıyor ama dayanamıyor hoşuna gidiyor geri geliyor diye böyle çok iğrenç. Telefonunu karıştırabilir mi bilmiyorum bi bahaneyle ayrılsın istiyorum ben

Bence de ayrılsın gercekten cok tehlikeli. Boyle insanlardan uzak durmak gerek

Çocukları ve özellikle kız cocuklarini çok seviyor olabilir o olaylar o yüzden o şekilde uzun anlatılmış olabilir.fakat liseli kız benzetmesi beni rahatsız etti üstelik otuz yaşına yaklaşmış birinden.birini tatli,güzel ve genç göründüğünde övmek için aklına liseli kız tabiri geliyorsa ben de bı iskillenirim. Belki direkt pedofili olmasa bile özellikle Japonya gibi ulkelerde underage fantasy denen bı olgu var mesela.erkekler 16-17 yaşındaki kızları arzuluyorlar ve hatta japonyada bu yüzden kız cocugu görünümlü giyinme modası bile var.Bence iğrenç bı durum.dedigim gibi çocukları çok seviyor olabilir ve o yüzden o olayi öyle anlatmıştır belki ben de çocuk çok severim ve abarta abartma anlatirim.fakat liseli kız benzetmesi ve aklına ilk bunun gelmesi hic uygun gelmedi bana.ben olsam sanifim bı uzaklasirdim

Demek bu adam ablanla evlense, yasi gecse ablanin, kilo alsa, dogum yapsa, hasta olsa.. gozu liseli kizlarda olacak. Sirf ablan kilo aldi diger kadin liseli kiz gibi fizigi vs diye gonlu kayabilecek ona.

Onu geçin liseli kızlara ilgi duymakta pedofili değil mi ya 18 yaşından küçük sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…