Kız kardeşimin sevgilisi pedofili olabilir mi?

Demek bu adam ablanla evlense, yasi gecse ablanin, kilo alsa, dogum yapsa, hasta olsa.. gozu liseli kizlarda olacak. Sirf ablan kilo aldi diger kadin liseli kiz gibi fizigi vs diye gonlu kayabilecek ona.
Bu mu sorun yahu? Adam net sapık. Liseli kız fiziği diye bi şey yok ayrıca bu lise fantezisi de oldukça mide bulandırıcı zaten. Liseye gidenler çocuk daha. Çocuklara da gönül kaymasın, bu kadar normalize etmeyin bunu

Komple aralarındaki konusmalar. Liseli kiz benzetmesi,ufakligi boyle ballandıra ballandıra anlatmasi
Aynen bence de hiç normal değil. Çocuğunu yabancı birinin sevmesine müsade eden kadını da kınıyorum. Ailesinden olmayan bir adama nasıl izin verebilir. Çocuk tamamen istismara açık

Aynen bence de hiç normal değil. Çocuğunu yabancı birinin sevmesine müsade eden kadını da kınıyorum. Ailesinden olmayan bir adama nasıl izin verebilir. Çocuk tamamen istismara açık
Çocuk köşe bucak kaçıyorsa vardır birşeyler. Kaçınca annesi kızıyor galiba, o yüzden kendinden şüpheye düşüp ya da korkudan geri geliyordur.

sorun bu degil.. pedofili oyle iki kelimeyle burda ayakustu teshis edebilecegimiz bir sey degil. pedofili olabilir olmaya da bilir.. ama liseli gibisin vs bakisacisi bile basli basina bir sorun demek istedim ben.
ben ne esimden ne etarfimdaki erkeklerin herhangi bir kadin icin bunu begeni kelimesi olarak kullandigini duymadim, gormedim. liseli gibi olmak.. zayif, taze, el degmemis, acilmamis bir cicek gibi olmak anlaminda kullaniliyor.. esinin aksi bir durumunu begenmez bu adam.

Aynen ben liseli kız muhabbetine de aşırı iğrendim

Çocuk köşe bucak kaçıyorsa vardır birşeyler. Kaçınca annesi kızıyor galiba, o yüzden kendinden şüpheye düşüp ya da korkudan geri geliyordur.

bilemiyorum çocuğu taciz etti mi anlattığı bu özellikle kız çocuklarını severim diyw de bi kaç kez söylemiş

Liseli kızlara ilgi zaten pedofiliye giriyor.

Pedofili reşit olup olmamakla alakali değil, pedofiller ergenlik öncesi cocuklara ilgi duyarlar genelde, liselilere degil.

Sizin dediginiz gibi bir durum olsa 17 yaşindaki kizla beraber olan 19 yaşindaki cocukta pedofil olmuş olurdu ki oyle birsey yok.

İleri yaşlardaki bireylerin ergenlik veya ergenlik sonlarindaki bireylere ilgi duymasi da daha farkli bir durum ona pedofil denmiyor farkli bir tanimi vardi.

Bu adam pedofildir diyemeyiz şurdaki yazilanlarla ama şuphe icine dustuyse devam etmesin edecekse daha net gozlemlemeye calişsin ablaniz.

Sonuçta 17 yaşındakı bır okul çocuğuna ılgı duyan kısı kendisi de okul çağında degılse bu hastalıklıdır.

Biri büyük biri okula gidiyor.

18 yaşına kadar herkes çocuktur. Bence bunun tartışılacak bir tarafı yok.

18 yaş altı çocuk değildir demedim. Ancak pedofilin tanımı "ergenlik öncesi cocuklar" dır diyorum, liseli farklı bir tanıma girer diyorum.

Bunları buraya "benim fikir ve dusuncelerim" diye yazmıyorum googleda bakan herkes görebilir. Bilgi verdim sadece...

İçine kurt düşdüyse hemen ayrılsın bence.

İşte herşeyi. ayarını kaçırmamak lazım kızçocugu istemek kötü birşey değilde adamda pek sağlama benzemiyor pedofili değilse bile biraz kırıklık var.

Adamın günahı almiyim belki de kız çocukları abi olarak seviyor olabilir ama böyle bir zamanda erkekler artık çokta yakını olmayan çocuklardan dediğiniz gibi hırpalarak severken 2 kere düşünmeleri gerek niyeti kötü olmasa bile öyle anlaşılabilir. Benim tek takıldığım liseli kızlar gibisin demesi hiç masum bir cümle değil .
Kız kardeşiniz telefonundan arama geçmişine falan bakamaz mi acaba biri öyle bir öneride bulunmuş bence mantıklı

Dediğinizden değilse bile çok saçma sapan bir kişilikmiş.

Acaba demek bile yeterli aps ile göndersin kardesin

Açıkcası bana da normal gelmedi,her şeyden bağımsız çocuğa yaptığı saçma sapan hareketler bile sevgilisinden sogumak icin yeterli.Bu şüphe bile yeter.Yalnız böyle tipleri de serbest bırakmamak lazım,biraz daha anlamaya calıssın,böyle bir sey varsa artık sikayet mi tedavi mi nasıl oluyor bu isler bilmiyorum da kimseye zarar vermeden cozulmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…