Liseli kızlara ilgi zaten pedofiliye giriyor.
Bu mu sorun yahu? Adam net sapık. Liseli kız fiziği diye bi şey yok ayrıca bu lise fantezisi de oldukça mide bulandırıcı zaten. Liseye gidenler çocuk daha. Çocuklara da gönül kaymasın, bu kadar normalize etmeyin bunuDemek bu adam ablanla evlense, yasi gecse ablanin, kilo alsa, dogum yapsa, hasta olsa.. gozu liseli kizlarda olacak. Sirf ablan kilo aldi diger kadin liseli kiz gibi fizigi vs diye gonlu kayabilecek ona.
Aynen bence de hiç normal değil. Çocuğunu yabancı birinin sevmesine müsade eden kadını da kınıyorum. Ailesinden olmayan bir adama nasıl izin verebilir. Çocuk tamamen istismara açıkKomple aralarındaki konusmalar. Liseli kiz benzetmesi,ufakligi boyle ballandıra ballandıra anlatmasi
Çocuk köşe bucak kaçıyorsa vardır birşeyler. Kaçınca annesi kızıyor galiba, o yüzden kendinden şüpheye düşüp ya da korkudan geri geliyordur.Aynen bence de hiç normal değil. Çocuğunu yabancı birinin sevmesine müsade eden kadını da kınıyorum. Ailesinden olmayan bir adama nasıl izin verebilir. Çocuk tamamen istismara açık
sorun bu degil.. pedofili oyle iki kelimeyle burda ayakustu teshis edebilecegimiz bir sey degil. pedofili olabilir olmaya da bilir.. ama liseli gibisin vs bakisacisi bile basli basina bir sorun demek istedim ben.Bu mu sorun yahu? Adam net sapık. Liseli kız fiziği diye bi şey yok ayrıca bu lise fantezisi de oldukça mide bulandırıcı zaten. Liseye gidenler çocuk daha. Çocuklara da gönül kaymasın, bu kadar normalize etmeyin bunu
Bu mu sorun yahu? Adam net sapık. Liseli kız fiziği diye bi şey yok ayrıca bu lise fantezisi de oldukça mide bulandırıcı zaten. Liseye gidenler çocuk daha. Çocuklara da gönül kaymasın, bu kadar normalize etmeyin bunu
MantıklıÇocuk köşe bucak kaçıyorsa vardır birşeyler. Kaçınca annesi kızıyor galiba, o yüzden kendinden şüpheye düşüp ya da korkudan geri geliyordur.
Çocuk köşe bucak kaçıyorsa vardır birşeyler. Kaçınca annesi kızıyor galiba, o yüzden kendinden şüpheye düşüp ya da korkudan geri geliyordur.
Liseli kızlara ilgi zaten pedofiliye giriyor.
Pedofili reşit olup olmamakla alakali değil, pedofiller ergenlik öncesi cocuklara ilgi duyarlar genelde, liselilere degil.
Sizin dediginiz gibi bir durum olsa 17 yaşindaki kizla beraber olan 19 yaşindaki cocukta pedofil olmuş olurdu ki oyle birsey yok.
İleri yaşlardaki bireylerin ergenlik veya ergenlik sonlarindaki bireylere ilgi duymasi da daha farkli bir durum ona pedofil denmiyor farkli bir tanimi vardi.
Bu adam pedofildir diyemeyiz şurdaki yazilanlarla ama şuphe icine dustuyse devam etmesin edecekse daha net gozlemlemeye calişsin ablaniz.
Sonuçta 17 yaşındakı bır okul çocuğuna ılgı duyan kısı kendisi de okul çağında degılse bu hastalıklıdır.
Biri büyük biri okula gidiyor.
18 yaşına kadar herkes çocuktur. Bence bunun tartışılacak bir tarafı yok.
Bence cinsel açlık başa vurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?