- 16 Eylül 2017
- 7.946
- 14.158
- 248
- 29
Ama bu olay istisna aynı kişi 27-28 yaşlarında maddi olarakta özgür bir insan olsaydı karışma derdim. Ki benim kızmaktan kastım yargılamak kısıtlamak değil zaten bu asla çözüm olmaz kendi baskıcı ailemden biliyorum. Ama tepki gösterilmeli.Herkes de ben de özgürlükçüyüm ama buna kızardım diyor özgürlük öyle bir şey değil ki ,başkasının hayatına karışmamak tam olarak.
O zaman da başka açıdan bakalım, birine hiç takılmıyor diye kızmak doğru olur mu? Ya da kimseyle yatmıyor diye ,aynı mantık.
Endişen dile getirirsin kendince bilgilendirip uyarırsın.
Ama 20 yaşta bir yetişkinin hayatını kontrol edip yargılamak doğru değil, hele hele babaya söyleyip saçından sürükleyerek getirme fikri zaten beni benden aldı.
Polise verdiği an çıkar o evden.
Bu daha mı iyi? zorla baskıyla hiçbir şey düzelmez
Öfff çok gereksiz ve ütopik konuşuyor bu arkadaş ya. Bu üyenin yorumlarından dolayı konuyu okumayı burada sonlandırıyorum. Konu sahibine Allah yardımcınız olsun diyorum, çok zor bir durum gerçekten.Allah her şeyin en hayırlısını versinHer şey para vermekle olmuyor.Manevi olarak yanında duruyor musun sen kardeşinin?Yanında bile istemiyor onu fazlalık olarak görüyorsun.Üstelik bunun için konu bile açıyorsun.
Aynen saçını sürükleyip getirmek hiç ütopik değilÖfff çok gereksiz ve ütopik konuşuyor bu arkadaş ya. Bu üyenin yorumlarından dolayı konuyu okumayı burada sonlandırıyorum. Konu sahibine Allah yardımcınız olsun diyorum, çok zor bir durum gerçekten.Allah her şeyin en hayırlısını versin
Borderline kişilik örüntüsü/ bozukluğu olabilir. Çünkü tablo normal degil. Kuzenim borderline ve aynı onu okudum şuan da birebir aynı hatta. Korunmasız cinsellik durtusellik zarar verici davranışlar ailesine çok çektirdi ama ailesiyle kopuk ilişkisi vardı sevgisiz evde büyüdü bundan oldu yüksek ihtimal çok zor ama borderline kişilerin genelde elinde olmuyor durtusellik durumlari . Başka birşey de olabilir tabi ama bana o gibi geldi . Toplumumuz da borderline oranı çok yüksek. Kesinlikle kardeş acile işinin ehli bir klinik psikoloğa acilen goturulmeli hatta durtusellik için ilaç tedavisi de görmeli . Düzenli tedavi gerekn.bir vaka çünkü kendini koruma gibi bir bilinci yok tamamen dürtüselBen eski konulara bakmadım ama bencede kızda bi psikolojik sorun var, tatilde olan kişiye ilgi duyması falan. Bilerek dürtüsel tehlikeli şeylere yöneliyorda olabilir
Şu kadın her konuya boşşşşşş boş yorum yapıyor keşke bilmem kaç şikayetten sonra üyelik silinseAbarttığına salladığına o kadar eminim ki kardes hasedini o kadar net gösteriyorsun ki.
Aile ilgisiz gibi küçük kardeşin sorumluluğu da hep konu sahibi olan kişiye atmışlar konu sahibi bu durumdan dolayi öfkeli ve bu öfke kız.kardesine yönelik bir nefret olarka ortaya çıkmış . şimdi de aile şehir dışına gönderip baslarindan atmışlar. Eminim ailesi çocukluk caglarinda da ilgisizlerdi . Küçük kardeşin neden bugun ki haline geldigi tablodan anlaşılıyorBeklenmedik bir şey değil. O kızı tek başına İstanbul'a göndermek hataydı. Yani bazı şeyleri de göz göre göre yapıyor aileler.
Bence bipolarda olabilirPsikiyatrik hastalık olabilir mi, borderline izleri var sanki? Bu kadar dürtüsellik hayra alamet değil.
Yoo biz burada tefe koyan ,yargılayanları da tefe koyardıkBiri böyle bir konu açsa burda varya tefe koyarlardı
Çiğ çiğ yerlerdi ama abla açınca pek bi empatik davranmışız bazılarımız
Buradaki asıl sorun ne biliyor musunuz ablanın yazım biçiminden konuya öfke ve nefretle yaklaştığı izlenimei uyanıyor .yani problem ne kadar büyük olursa olsun sevgiyle yaklaşmak vardır bir de ters taraftan bakmak vardır.Biri böyle bir konu açsa burda varya tefe koyarlardı çiğ çiğ yerlerdi
ama abla açınca kardeşe karşı pek bi empatik davranmış bazılarımız
Cok polyannasiniz sanırım.boyle birine az bile yapmış ben olsam neler neler söylerdim.boyle bı durumda napsaydi ayy canım kardeşim çok iyi yapmışsın dikkat et bı dahakine cinayete kurban gitme yoksa çok üzülürüz mi deseydi.bu yaptığı resmen delilik adamlardan biri alsa öldürse kimin haberi olacakKızla bir abla olarak nasıl konuştuğunuz ortada.Bu tabi burada yazdıklarınız daha.Kim bilir neler söylediniz.Kimse kusura bakmasın görünen köy kılavuz istemez.Abla olarak böyle davranıyorsanız bunun geçmişi de vardır ve siz ona böyle davranmayı ebeveynlerinizden öğrendiniz.Hiç kimse sağlıklı bir aileden böyle bir kız çıkacağını bana ispat edemez.
Siz ablanin ilk mesajini birde konu cok dallanip budaklaninca araya sanki cooook onemsiz bir detaymis gibi aldigi yatakli psikiyatrik tedaviyi ekledigi mesajini okuyun bi.Biri böyle bir konu açsa burda varya tefe koyarlardı çiğ çiğ yerlerdi
Böyle bir konu açıp da ben ne yapmalıyım yolum yol değil diyen vardı da biz mi anormal linçte bulunduk?Biri böyle bir konu açsa burda varya tefe koyarlardı çiğ çiğ yerlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?