Doğuma Hazırlık Kız mı? Erkek mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iLLAa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bazen kızıyorum kendime allahın gücüne gidicek napıyorsun,bak sana bi tane kız verdi çok istedin ama hayırlısı değilmiş aldı elinden daha uğraşma artık diyorum ama yazılanları okumadanda geçemiyorum.

yok canım ne zahmeti,umarım istediğin olur,bende tekrar çocuk düşündüğümde sen tutturabilirsen uygularım yaptıklarını,bu yüzden ilgiyle takip ediyorum topikleri.

cnm özelden msj attım sana...

cnm özelden msj attım sana...

cnım ben 50 mesajı henüz dolduramadım özel atamıyorum.bence kız olma şansı yüksek yumurtlama gününde hiç olmamış,bide sık ilişki genelde kızı getiriyoo,önce sağlıklı hayırlı uzun ömürlü sonrada kız olsun inşaaalllaaah.

sağol canımmmm
senin dilinden Allaha ulaşır inşallahhh...:))
ben de senin için dua edicem cnm,sağlıklı bi kızın olur inşallah..
güzel günlerde büyütürsün evlatlarını...:) AMİNNNN

yazılanları basından ıtıbaren okudum ınanan ve ınanmayanlara saygı duyuyorum ..ben y spermının 24 saat x spermının 72 saate kadar yasadıgına ınananlardanım..ancak bunun yuzde yuz dogru oldugunu kendıme bu hamılelıgımde ıspatlıcam ..benım hıkayem su..
ılk gebelıgım sat 1 agustos esımle o ay sadece 31 agustos gecesı beraber olduk hamıle kaldım kızım oldu
ıkıncı gebelıgım sat 3 kasım 23 kasım yumurtladıgımı ovulasyon testıyle belırledım esım yoktu en son 21 kasım beraberlık oldu
dıcegım su eger bu gebelıgım de kızım olursa ben bu yontemın dogrulugunu kendıme ıspat etmıs olcam sonucu mutlaka yazacagım buraya

adet döngünüz kac günde bir acaba ben genelde 28 günde bir olarak biliyorum cogu kadindabilmiyorumkismile

slm arkadaşlar sizlerlede paylaşmak istediğim bişey var. bebeği olanlardan
annenin doğ_tarhi
hamile kaldığı yıl
son adet tarihini yazarsanız seviirim cinsiyet tahmini ile ilgili bişey öğretildi onu denicem..cevaplarınızı bekliyorum.

benim bebegim var. d.tarihim 28.07.1978, hamile kaldigim yil 2008 , son adet tarihi 21 haziran 2008. mart 2009 da dogum yaptim.
ne deniyceksin merak ettim. bebegi olanlar demissin hamileler icin de gecerli mi?

adet döngünüz kac günde bir acaba ben genelde 28 günde bir olarak biliyorum cogu kadindabilmiyorumkismile

ben 33 gun de 1 adet goruyorum bazen 32 .gun bazen de 34. gun gelebılıyodu..herkesın adet dongusu ve yumurtlama donemı farklıdır..bazı kadınlar 21 gunde 1 kez adet donemı yasıyolar

sanırım çin takvimini duymus arkadas onu deneyecek dogruluk derecesini

benim bebegim var. d.tarihim 28.07.1978, hamile kaldigim yil 2008 , son adet tarihi 21 haziran 2008. mart 2009 da dogum yaptim.
ne deniyceksin merak ettim. bebegi olanlar demissin hamileler icin de gecerli mi?

canım senin bebeğin erkek olsa gerek.

canım peki senin adet döngün kaç?

kizima hamile kalmadan önce 29 günde bir düzenli adet oluyordum.martta kizimi dogurdum.ama dogumdan sonra düzenli degildi.1 mayis, 27 mayis ve en son 2 temmuzda adet oldum ve tekrar hamileyim.cinsiyetini bilmiyoruz.doguma 2 ay kaldi.

Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin arkadaşlar...cinsiyetin ne önemi var..

kizima hamile kalmadan önce 29 günde bir düzenli adet oluyordum.martta kizimi dogurdum.ama dogumdan sonra düzenli degildi.1 mayis, 27 mayis ve en son 2 temmuzda adet oldum ve tekrar hamileyim.cinsiyetini bilmiyoruz.doguma 2 ay kaldi.

canım ben bu bebeğin erkek olduğunu düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…