Doğuma Hazırlık Kız mı? Erkek mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iLLAa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sesomu canım yumurtlamanın 13 ve 14 günlerinde yapma sen canımm amaa regldenn sonra bu zamana kadarda sık sık birlikte olll

amaa yumurtlamaa yakınn zamanlardadaa olanlarındaa kızı oluyorrr yumurtlamaa zamnınııda atlatıncadaa denersin bide sık sıkk

ben de öyle düşündm cnm.
30 aralık yumurtlma günüm.
19 aralık son adet tarihim...24 ünde adetim bitti
24-25-27 aralıkta oldu...
bugün ile yarın da olsun,sonra 2-3 gün ara veririm,sonra yine devam...
öyle iyi olur dimi?...
yaa bu arada benim kafamı karıştıran bşy daha oldu bugün...işyerinde oturmaktan mı bilmiyrm,karnım ağrıdı bugün biraz,sonra biraz da akıntım oldu,çok az da göğüslerde şişkinlik..yoksa kendimi mi dinliyorum ben yaaa....30 aralıktır benim yumrtlama günüm...öyle çıkıyo hesaplamalarda....:bbo:

ben bu siteyi daha önce keşfetmediğime çok pişmanım keşke diyorum bi denerdim ben yumurtlama günü falan bilmiyodum
bende ikinciyi erkek istiyodum ama şimdi alıştım inşallah allah da bana üçüncüyü erkek nasip eder
allah herkesin gönlüne göre versin

kaçgünde bir oluyorsun canımmm
onuda yazz birdee 3 rel tarihinii biliyomusunn ozamann dahaa kesin sonuçç çıkıyoooo

sen yumurtlamaa zamanınıından 2 önce ve 2 sonradan tekrar başlaa ozamanı atlat yaparsanızda korunmalı olsunnn
elinden geldiğince sık sık birliktelik olsunn
1 gün dur 1 gün olsun meselaa
bak meysanın 12 nci gün sadece 1 defadan kızı oluyoo veren ALLAH veriyoo canımm

duu kafam karıştıı sen bugün ve yarında olsundemişsinn amaa amaa bugünn tam erkekk günüü yarında öyle canımm tammm yumurtlamaa zamnın oluyoo 29 aralık ve 30 aralık yarınnn değilmii
sen 1 ocaktan başlaa tekrarrr korunmasızz bugünler korunn benceee

canımmmmmmmmmmmm
çok sağol bana cevap verdiin içinnnn....:))))
yuurtlama günüm yarın canım....bu akşam da olmasın dimi yaaa...
dün oldu en son işte...tuttuysa tutmuştur artık napalımmm...
sanki böyle yumurtlamadan önce oldukça tutmıycakmış gibi geliyo ((
offfffff....muradımıza ereriz inşallah hayırlısıyla yaaaa....

bu arada adet döngüm 25 canım....
adetin 12. günü yumurtlama günüm oluyo...yani yarın....
son ilişki 10. gün oldu....
hamile olma olasılığım var dimiiiiiiiiiiiii????????????

sesomu canım bende senin gibi bir kızım olsun çok istiyorum ve yazdıklrınızı takip ediyorum,bir oğlum var 6 yaşınd,gerçi kızı tutturmuştum (kız için bi çalışma yapmamıştım ya allahtan işte) ama 15 gün önce 23 haftalık doğum yapıp kaybettim,doktor 1 ay sonra hamile klabilirsin dedi benin doğum 15 aralıkta oldu kanamam devam ediyo yumurtlama günü falan bilmiyorum şu durumda yani,seni tkip ediyorum tutturabilirsen tavsiyelerini alıcam,gerçi allah bizim aileye bi erkek bi kız veriyo gibi ben kız şansımı kaybettim heralde şimdi ben bir ay sonra napıcam korunmalımıyım bi süre yumurtlama zamanımı tayin edene kadar yoksa hiç korunmayayım mı karar veremedim gerçi kız isteyenler przrvtf kullanmamalıymış diyolar napıcaaaaam?

aaaa öyle bişey mi diyolar?
hiç duymamıştım...
niye ki acaba?...merak ettim...
canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene...böyle çok isteyince ben de korkuyorum işte cnm ya Allahımın gücüne gider diye..,herşeyden önce sağlıklı,hayırlı olması tabii...bunu da her zaman belirteyim...:)
canım ben geçen ay yumurtlamadan 2-3 gün öncesi yapıp sonrasında korundum ama tutmadı...bana böyle tutma olasılığı çok azmış gibi geliyo...spermlerin çoğu ölüyodur yani ondan...bu ay da bi yumrtlamaya kadar olsun sonra korunayım diyorum bide boşver bunları,sen gönülden diledin,gerisini rabbim bilir diyorum...naapcağımı şaşırdım anlıyacağın...((
bu arada bugün yumurtlama günümdü hesaplamalara göre ama bende hiç belirti omadı...
2-3 gün önce karnım filan ağrımıştı....ama adetten 3-4 gün sonrası oluyodu o günler...acaba o zaman mı yumurtladım?

mutlu yıllarrrr

sana da,herkese de mutlu yıllarrrr...:)
canım sen kız isteyenler przrftf kullanmamalıymış yazmışsın,bi önceki sayada sordum ben de öyle bişey mi varmış diye?nerden duydun cnm?nedeni neymiş?niye kullanmamalıymış ki kız isteyenler?açıklarsan sevinirim cnm...CADIARZU

Arkadaslar banada yardimci olurmusunuz, bende hamile kalmak istiyorum. Daha ilk cocugum olacak. Bana kiz ve erkek icin ne zaman yapilmali diye soylermisiniz?
Adetim 23gunde bir oluyor.
en son adet tarihim 9 aralik.
Ne tavsiye edersiniz simdiden tesekkur ederim

saygilarimla

canım şimdi genelde uygulanan yöntek yumurtlama gününe göre olan.
şöyle ki:yumurtlama gününden 2-4 gün öncesine kadar ilişki olursa kız
yumurtlama günü ve 1 gün sonrası olursa erkek bebek olma ihtimali yüksek oluyor...
yumurtlama gününü internette kolayca bulabileceğin otomatik hesaplayıcılardan bulabilirsin..
genelde bir sonraki beklenen adet tarihinin 14 gün öncesi oluyor...
gönlüne göre olmasını dilerim...:)))

sesomu canım ben onu internette araştırırken okudum şu an bulamadım bulur bulmaz sana göndericem

Cok tesekkur ederim beni aydinlattigin icin.
Anladigim kadariyla bir kizin olmasini istiyorsun, Allah gonlune gore verir insallah.
Saglikli sihatli buyutmeyi nasip eder insallah.

"Vücut ısı çizelgesi, servikal mukus miktarı veya LH idrar kitleri ile yumurtlama zamanının tayini yapılabilir. Kız çocuğu için muhtemel yumurtlama gününden 2-4 gün önce ilişkiye girilmeli, servikal mukusun en bol olduğu dönemde seks yapılmamalıdır. Erkek bebek için yumurtlamadan 12 saat önce cinsel ilişkiye girilmelidir. bunun tesbiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir. Vücut ısınındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berraktan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır. Cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır.

Cinsel perhiz durumu da kız veya erkek çocuk için farklı olmalıdır. Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı, adet sonrası cinsel ilişki hergün belirlenen güne kadar olmalı, sonrasında yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır. Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel perhiz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır. Zamanlı ilişkiden öncesi ve sonrası tüm birlikteliklerde prezervatif kullanılmalıdır. Eğer yumurtlamadan 3 veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kız bebek olma olasılığı yüksektir. Yumurtlama zamanına daha yakın dönemde ilişki sonrası erkek bebek olma olasılığı daha fazladır"
bebek cinsiyetleri ile ilgili nette gezinirken okumuştum ama nedenini bilmiyorum canım.

çok teşekkür ederim canım,zahmet oldu sana,sağolasın...

Cok tesekkur ederim beni aydinlattigin icin.
Anladigim kadariyla bir kizin olmasini istiyorsun, Allah gonlune gore verir insallah.
Saglikli sihatli buyutmeyi nasip eder insallah.

Amin canım,çok sağol güzel dileklerin için.
Allah sana da ve tüm gönülden dileyenlere de istediğini nasib etsin inşallah..:)

Amin canım,çok sağol güzel dileklerin için.
Allah sana da ve tüm gönülden dileyenlere de istediğini nasib etsin inşallah..:)

yok canım ne zahmeti,umarım istediğin olur,bende tekrar çocuk düşündüğümde sen tutturabilirsen uygularım yaptıklarını,bu yüzden ilgiyle takip ediyorum topikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…