Kız neden böyle yapıyor bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merve1907777

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2025
31
7
1
19
Kütüphanedeki kız kafayı benimle bozmuş görevli kendisi beni görünce salak diyor sonra başka gün sinsi sinsi bakıyor başka gün salak salak gülüyor çalıştığım masanın etrafında felan dolanıyor amaç ne çözemiyorum rahatsız oluyorum

Kütüphanedeki kız kafayı benimle bozmuş görevli kendisi beni görünce salak diyor sonra başka gün sinsi sinsi bakıyor başka gün salak salak gülüyor çalıştığım masanın etrafında felan dolanıyor amaç ne çözemiyorum rahatsız oluyorum
Bir görevlinin, kütüphaneden faydalanan insanlara hakaret etme hakkı bulunmuyor. Neden şikayet etmediniz kendisini ?

Siz kızı daha önceden tanıyor musunuz? Aranızda başka bir şey geçti mi? Bunlara cevabınız hayır ise kızın ruhsal problemleri var. Şikayet et ve uzak dur.

Kendisine direk sor derdin ne benimle de

Ben olsam ilk salak dediği anda yapıştırmıştım cevabı sanırım sadece cevabı değil 🙄🙃

Siz kızı daha önceden tanıyor musunuz? Aranızda başka bir şey geçti mi? Bunlara cevabınız hayır ise kızın ruhsal problemleri var. Şikayet et ve uzak dur.
Hayır daha beş gündür kütüphaneye gitmeye başladım geldiğim günden beri benimle uğraşıyor aramızda bişey gecmedi kendisiyle hiç konuşmadım bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X