- 9 Ağustos 2025
- 31
- 7
- 1
- 19
- Konu Sahibi Merve1907777
Edeceğim daha kaç gündür benimle uğraşmaya devam ettiNeden gidip şikayet etmiyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edeceğim daha kaç gündür benimle uğraşmaya devam ettiNeden gidip şikayet etmiyorsun?
Edeceğim daha kaç gündür benimle uğraşmaya devam etti
Pazartesi oluyormuş amaBeklemeyin direkt gidip şikayet edin.
Amaç ne nwden benimle uğraşıyorBeklemeyin direkt gidip şikayet edin.
Amaç ne nwden benimle uğraşıyor
Cevap veremiyorum insanlars çünkü içime atıyorumYüzüne mi dedi salak diye yoksa ortaya dedi de sen üzerine mi alındın, yüzüne dediyse niye es geçtin??
Haddisiz çünkü. Bazı insanlar karşındakini ezerek egosunu besler.tam tersi böyle yapması eziklik
Yüzüne mi söyledi yani, eminsin sana söylediğinden???Cevap veremiyorum insanlars çünkü içime atıyorum
EminimYüzüne mi söyledi yani, eminsin sana söylediğinden???
Bakış atıp salak dediYüzüne mi söyledi yani, eminsin sana söylediğinden???
Sizden başka kimse yok mu?Kütüphanedeki kız kafayı benimle bozmuş görevli kendisi beni görünce salak diyor sonra başka gün sinsi sinsi bakıyor başka gün salak salak gülüyor çalıştığım masanın etrafında felan dolanıyor amaç ne çözemiyorum rahatsız oluyorum
Kütüphanede mi rahatı neden bozuluyorSizden başka kimse yok mu?
Eğer tekseniz rahatı bozulduğu için sizi yıldırmaya çalışıyor olabilir.
Kütüphanede tek ben değilim çok kişi var sadece bana takmış kafayıSizden başka kimse yok mu?
Eğer tekseniz rahatı bozulduğu için sizi yıldırmaya çalışıyor olabilir.
Sizden başka kimse yoksa yüksek sesle müzik dinleyebilir, film izleyebilir , telefon konuşması yapabilir diye düşünüyorumKütüphanede mi rahatı neden bozuluyor
O zaman siz üstünüze alınıyor olabilir misinizKütüphanede tek ben değilim çok kişi var sadece bana takmış kafayı
Ya yanlış anlamıyorum kasıtlı benimoe uğraşıyorO zaman siz üstünüze alınıyor olabilir misiniz
Yanlış anlamıyorum her şey ortada durduk yere rahatsiz olmam benO zaman siz üstünüze alınıyor olabilir misiniz
EdeceğimŞikayet et bence. Kütüphane müdürüne e-posta ya da dilekçe ile iletebilirsin.