- 7 Mayıs 2015
- 477
- 335
- 33
- 45
- Konu Sahibi selmanurnur
-
canım çok teşekkür ederim Rabbim tez zamanda inşşallah sanada nasip etsin.anlayışın içinde teşşekür ederim.bilmiyorum yaptığım saçmalık ama elimde değil resmen bunalıma girdim.belki düzelicem ama kız evlat özlemini hep çekicem sanırımyapma arkadaşım rabbim tekrar ikinci kez seni mucizesi ile ödüllendirmiş
ben yıllardır ikinci bebek isteyen ve sahip olamayan bir bayanım benimde bir oğlum var evlad evladtır sağlıklı ve hayırlı olsunda önemli olan bu gerisi teferruat
Rabbim sana kızın gibi olacak gelinler nasip etsin inşallah böyle düşün
canım inşallah gönlündeki gibi olsun .ama bence iki kızda iyidir.12. hafta erken evet.offf Allahım şu arkadaşıma bir erkek bana bi kız nasip et aminArkadaşım seni çok anlıyorum bende hamişeyim ikinciye ilki kız bende oğlum olsun çok istiyorum çok dua ediyorum olmazsa uzulecem biliyorum benim hala umudum var dr 12.haftada goremedimm dedi.ama biliyorum ki erkekler kendini erkenden gösteriyor hani göstermesi gerekiyor ama gostermeyince kız tahmin ediyorum haftaya belli olacak bakalım umarım pipisini gösterir
inşallah canımRabbim bitane de bana verse
3.de çin takvimi uygula kızı bulursun :) biz yardımcı oluruz takvim konusunda canım sana.
hiç yokmu çevrenizde kızlar dr u yanılan
canım benimde dört yaşında bi kızım var.Allah biliyorya ikinciyi erkek istedim kendim için o duyguyuda yaşamak istedim.doktor 13 haftalıkken erkek dedi ve çok net pipide gösterdi tabi çok mutlu olduk. 18. haftada kesin kız dedi.bir ay çok alışmışız biraz üzüldük ama üç gün sonra alıştık.aslında biz bencillik edip iki farklı cinsiyet istiyoruz.yavrularımız için hemcinsleri daha iyi arkadaş oluyor.Allah bizden hayırlısını iyisini bilir.hiç yokmu çevrenizde kızlar dr u yanılan
Sorma canim bir ay daha beklesem kuzmis3.de çin takvimi uygula kızı bulursun :) biz yardımcı oluruz takvim konusunda canım sana.
Rabbim bitane de bana verse
Kesinlikle iki kiz kardes arkadaslarim hep mutlutdu valla simdide bakiyorum bi tatilde matilde yine birlikteler .hep imrenirim iki kizlarabu konuda en manyagi benim
bi oglum bi kizim vardi, çok istedim ikinci kizi ama rabbim ikinci oglan verdi
kurban olur annesi onaaaa :)
simdi boyle hissetmen normal ben dr erkek dediginde aglamistim, kadin diger iki çcougumda oglan sandi, ben sadece kizim yalniz kalicak diye aglamistim bide hamilelikdeki hormonlar malum ..
hayirlisi olsun insallah sizin için ..
Canim ayni sayilir ikiside rahat ama bunye sanirim benim annemde bir kuiz bir oglan ikinizde rahattimiz diyorüzülme ama erkekte yanılmıyorlar pekpipi çıkıntısı vardır muhakkak.. benim de 4 yaşında oğlum var. kız istiyorum ama çok takıntılı değilim. ne yapalım kaderden öteye geçilmez. bu arada belirtilerin aynı mıydı? ilk gebeliğinle bu aynı mı
yaz canim bende yazarim umudum kalmadi bana 17 de dedi degismez sanirim millet oglum oldun koc kescem der ben kiza adak adadim.rus tutuyor cin o kadar kastim yok tutmuyorSelmanur cum ayni durumda olan birçok arkadaş var sanırım benimde 4.5 yasında bi oglum var 2 gün önce bi oğlum daha olacağını öğrendim bende hemen alışverişe basliycaktim ve bütün hevesim gitti allaha sukrediyorum her zaman evlat evlattir ama banada kız demişti radyolog o yuzden kendimi alistirmistim. Ve hamileligim çok farklı geciyor bulantilarimda çok farklıydı herkes ve en çok da ben kesin kız diyordum halen daha inanmıyorum sanki Dr yanildi gibi geliyor bu cin rus takvimi herseydede kız diyordu bir ay sonra kontrolüm var eğer yanılmışsa kesin yazicam sende yazarmisin çok saskinim bende
Canim sana kacinci haftada dediSelmanur cum ayni durumda olan birçok arkadaş var sanırım benimde 4.5 yasında bi oglum var 2 gün önce bi oğlum daha olacağını öğrendim bende hemen alışverişe basliycaktim ve bütün hevesim gitti allaha sukrediyorum her zaman evlat evlattir ama banada kız demişti radyolog o yuzden kendimi alistirmistim. Ve hamileligim çok farklı geciyor bulantilarimda çok farklıydı herkes ve en çok da ben kesin kız diyordum halen daha inanmıyorum sanki Dr yanildi gibi geliyor bu cin rus takvimi herseydede kız diyordu bir ay sonra kontrolüm var eğer yanılmışsa kesin yazicam sende yazarmisin çok saskinim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?