Doğuma Hazırlık kız olsun öyleistemişim ki :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Görkem53UOTE="selmanurnur, post: 40880287, member: 678407"]şlkşnş ne hisstetiğimi hatırlamıyorum.bunda hisler istekler karıştı

amin

gördünmü canım sende pipiyi.:))zorla alıştım ama hala hayallerini kurduğum oluyor.işin kötüsü hevesim yok.ne doğum hazırlığına bebek şekerine şuna buna.hayalli bile güzel kızm olsaydı koşa koşa yapacaktım.
Rabbimin gücüne gitmesin[/QUOTE]
Go

Go[/QUOTE]
Gordum gordum doktorumda umutlanma buda erkek dedi o an bısey dıyemedım ama dısarı cıktgmda esimle konusurken fena oldum benımde hıc hevesım yok bıseye kız olsaydı bende alısverıs ypcktm ama artık oglumun kucukluklerı var ne bılım kotu bı duygu ama dunyaya gelınce belkıde 10 tane kıza degısmeyecegım sındıkı oglum ıcınde oyleydı kız ıstıyodum uzulmustum ama sındı olurum onun ıcın o kdr ki baglıyım ona ne yapalum ya hayırlısı buymus demekkı kaderımızde kaynana olmak varmıss :)) kız annesi olmak yokmuss (

Ya tabi ornegi gorumcem 10 senedir olmuyo cocugu onun keske olsada pes pese erkek etse ama ne bılım ya beb hep dua ettim allahım kımsem yok yanımda belki bı kızım olsa yoldasım olur dıye erkekleri goruyozda esimden bılıyom bende cok gunah oldugunu bılıyom byle yaptıgımın ama elimde degıl dua edıyom allahım unuttur bana eskı halime doneyım dıye ama olmuyo cok duygusal bırıyımde ne yapacam bılmıyomm

çok üzüldüm bu dediğine kucağına alınca sen de üzüleceksin nasıl da oğlumu değil de kız olsun istemişim dıyeceksın
hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah cnm
canım haklısında işte.aramızda dertleşiyoruz işte. değilseAllah isteyen herkese versin inşallah
erkek çocuk benimde gözümü korkuturyor.gelinlere bakıyorum kayınvalidenin gözünün üstünde kaşı olamsı dert oluyor. kızlar annelerini günde 10 kere arara. bakıyorum çevremde kocası annesini aradı diye dertedenler var.benimde abim var gençlik dönemleri çok zoroluyor. ders calışmazgeceleri gelmez .annemi çok üzerdi mesela şimdi karısına gık diyemez.abimdenmidr hatta dayım benim çevremdeki erkekler pek haylazdı.oğlan evlattan hep böyle çekimem belki bunlardandır. rabbim hayırlısını nasip et .
ama nolur sen bize hazinenden bi kız elat nasipet yarabbim lütfennnnn

Dünya tatlısı bir oğlum var.Aynı duyguları yaşadım..Çin takviminden Rus takvimine yok efendim çift gün tek gün yumurtlamadan önce ve sonra aklına ne geliyorsa hepsini yaptım.Dilek ağaçları,adaklar neler neler...Çok istedim ama çokkkk...Ve benim hep hayalimdi kız bebek sahibi olmak...2.ci ye hamile kaldım...Tabi tek aklımdaki kız olsun kız olsun...Avm de hep kız bebek kıyafetlerine başladım falan filan...Sonra erkek olduğunu öğrendim.Gözlerim doldu...İnanamadım evet isyan da ettim neden bu kadar isterken adaklar adarken Allah'ım sana yalvarırken çok mu kötü bir insanım da şu dünya da en çok istediğim şeyi bana vermiyorsun diye...Chicco da kız bebek elbisesini elime alıp deli gibi ağladım durduramadım kendimi ben bunları hiç bir zaman alamayacağım diye...
Sonra karnım büyümeye başladıkça tekmeleri ile kendini hissettirdikçe o kadar heyecanlandım ve duygulandım ki...İlk oğluma baktım dünyaları verseler değişirmiydim de bunun için böyle yapıyorum dedim.
Kız bebek konusunu kapattım.Benim sana tavsiyem evet içinde kalabilir ki (evet kalacak) boşver tatlım.Eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun önemli olan bu..Demek ki Allahtan hayırlısı buymuş böyleymiş.Kız olurdu hayırlı olmazdı..Allah korusun sakat olurdu v.b...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hem 2 erkek annesi olmak çok havalı olacak bak görürsün :)
Haa bir şey daha aslında biz çok benciliz ikisini de tatmak istiyoruz ama bir de şöyle düşün 2 aynı cinsiyet..İnan kimseye ihtiyaçları olmayacak çok iyi anlaşacaklar...

Sağlıcakla kal...

Ne yapalım bende kendıme oyle teselliler veriyorumm ama icim yine cok kotu (

Seni çokkk iyi Anlıyorum ben Arkadaşım..
Bir oglum var ve küçüklüğümden beri hayalim kı çocuktu 2. Ye hamile kaldım Dr iki kez kıza benziyor dedi. Ama ben ztn rüyamda gormuştum bi sonrakinde erkek bu bebek dedi. Beklediğim halde hüsrana Uğramıştım..
Nitekim oglum Doğdu şuan 17 aylık ve evin neşesi kolay bir bebek oldu hep.. Ilkinde Yaşadığım zorlukları yaşamadım kendi kendine yemek yemeyi bile biliyor. Bana aşık.. Bende ona! Sürekli sarılıp öpüşüyoruz Hergun şükrediyorum Allah a bana onu Layık gördüğü için..
Dünya Tatlısı cok yakışıklı abisine cok düşkün abisine ona ..
Ama gönlümdeki kız cocukk sevdası bitmedi.
Bitmeyecekte... Belki 3. Yü denerim Allah ol derse olur. Inşallah yüce Rabbim bana da kız evlat verir.. Hemde kazara hamile kalsam super olur

inşallah canım gönlüne göre olsun kazayla bir kız.

Tabi oyle benımkıde dunyaya gelınce cok sevegım belkıde 10 kıza degısmeyecegım ama iste ılk zamanlar boyle oluyo alısacam bende bu arada ısallah allahım kzız verır sanada banadaa :)

Nedense ben şu an ikinci olsa ne isterdim diye düşündüm gönülden aklımdan geçen tek şey sağlıklı doğması... İlk bebeğimi kaybettiğim için sağlığın varlığın kıymetini çok daha iyi anladım.. Muhakkak insanoğlu kız annesi olmayı da istiyor ama sağlık hepsinden önemli... Ben de çok büyümeden ikinciyi düşünüyorum Allah hayırlı sağlıklı versin inşallah..

Haklısın canım bizimki bencillik işte....yoksa sağlıklı hayırlı olması en büyük lutuf....rabbim sağlıklı evlatları nasip etsin

kızımmmmmm olsunnn allahım sağlıklı bir kızım olsunnnn.isteyen herkesin bebişi olsunnnnnn amin :)

Kizlar Allah herkesin gönlune gore hayirlisini versin insallah...7 yasinda bi kizim var bi kuz daha geliyor..bende 2. Erkek olsun istiyordum kismet hayirlisi boyleymis..benim kiz kardesim yok kizimin olacak insallah..bi tane de oglum olsun cok istiyorum.Allah verirse insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…