- Konu Sahibi selmanurnur
-
Go[/QUOTE]Görkem53UOTE="selmanurnur, post: 40880287, member: 678407"]şlkşnş ne hisstetiğimi hatırlamıyorum.bunda hisler istekler karıştı
amin
gördünmü canım sende pipiyi.:))zorla alıştım ama hala hayallerini kurduğum oluyor.işin kötüsü hevesim yok.ne doğum hazırlığına bebek şekerine şuna buna.hayalli bile güzel kızm olsaydı koşa koşa yapacaktım.
Rabbimin gücüne gitmesin
Ya tabi ornegi gorumcem 10 senedir olmuyo cocugu onun keske olsada pes pese erkek etse ama ne bılım ya beb hep dua ettim allahım kımsem yok yanımda belki bı kızım olsa yoldasım olur dıye erkekleri goruyozda esimden bılıyom bende cok gunah oldugunu bılıyom byle yaptıgımın ama elimde degıl dua edıyom allahım unuttur bana eskı halime doneyım dıye ama olmuyo cok duygusal bırıyımde ne yapacam bılmıyommKızlar kusura bakmayın ama düşüncelerimi yazmazsam olmaz. Ben daha yeni bebek düşünmeye başladım. Sizin bu çok üzüldüm ağladım demeleriniz çok kötü hissettirdi açıkçası garipsedim. Yıllarca çocuk özlemiyle yanıp tutuşan insanlar var. Tok açın halinden anlamaz misali insanoğlu doyumsuz. Hepimiz öyleyiz sadece size değil lafım ama bir evladım olsun ne olursa olsun diyen insanlara ve en başta o karnınızdaki masuma haksızlık değil mi cinsiyetini beğenmeyip ay keşke şu olsaydı demek? Tamam gönülden bir şey geçebilir hepimiz insanız isteriz bu çok normal ama istenilen olmayınca karalar bağlamak Allaha isyan değil mi? Kolayca birden çok kez hamile kalabilmişsiniz. Bunun için gece gündüz gözyaşı döküp YILLARCA hamile kalamayanlar var sadece hatırlatmak istedim. Şu ölümlü dünyada her güne şükretmek gerek.
Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.
O aylarda ödem olabiliyormus ve pipi gibi gozukuyomus.madem öyle hiç cinsiyet söylemeseler o haftalarda keşke.biz sormadan kendisi söylemişti.Pipi degılde neydı peki o :)
Ya tabi ornegi gorumcem 10 senedir olmuyo cocugu onun keske olsada pes pese erkek etse ama ne bılım ya beb hep dua ettim allahım kımsem yok yanımda belki bı kızım olsa yoldasım olur dıye erkekleri goruyozda esimden bılıyom bende cok gunah oldugunu bılıyom byle yaptıgımın ama elimde degıl dua edıyom allahım unuttur bana eskı halime doneyım dıye ama olmuyo cok duygusal bırıyımde ne yapacam bılmıyomm
canım haklısında işte.aramızda dertleşiyoruz işte. değilseAllah isteyen herkese versin inşallahçok üzüldüm bu dediğine kucağına alınca sen de üzüleceksin nasıl da oğlumu değil de kız olsun istemişim dıyeceksın
hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah cnm
erkek çocuk benimde gözümü korkuturyor.gelinlere bakıyorum kayınvalidenin gözünün üstünde kaşı olamsı dert oluyor. kızlar annelerini günde 10 kere arara. bakıyorum çevremde kocası annesini aradı diye dertedenler var.benimde abim var gençlik dönemleri çok zoroluyor. ders calışmazgeceleri gelmez .annemi çok üzerdi mesela şimdi karısına gık diyemez.abimdenmidr hatta dayım benim çevremdeki erkekler pek haylazdı.oğlan evlattan hep böyle çekimem belki bunlardandır. rabbim hayırlısını nasip et .Ya tabi ornegi gorumcem 10 senedir olmuyo cocugu onun keske olsada pes pese erkek etse ama ne bılım ya beb hep dua ettim allahım kımsem yok yanımda belki bı kızım olsa yoldasım olur dıye erkekleri goruyozda esimden bılıyom bende cok gunah oldugunu bılıyom byle yaptıgımın ama elimde degıl dua edıyom allahım unuttur bana eskı halime doneyım dıye ama olmuyo cok duygusal bırıyımde ne yapacam bılmıyomm
merhaba güzel hamişler
hepinize öncelikle hayırlı hamilelikler dilerim
sabahtan beri cinsiyet yanılmalarına bakarkenen konu açmaya karar verdim.
18 haftalık hamileyim. Allah hepimizin evladını korusun dünya tatlısı 5 yaşında bir oğlum var.
anşaşıalcağı üzere bir erkek bebek daha olacını geçen hafta öğrendim. hatta kendime ne kadar zor itiraf etsemde kendimde gördüm.
ama herkesin gönlünde olduğu gibi bi kızımın olmasını çok çok istemiştim.birde dr başlarda kıza benziyor demişti .
hala salak gibi bir umut değişirmi daha olumamışmıdır gibi kendimi avutup duruyor.
elimde değil kızlar ama üzüldüm. dr kız deseydi kendimi alışverişe atıcam hayalleri kuruyordum.
inanırmısınız hiç bişeye hevesim kalmadı.ne alışveriş ne doğum hazırlığı.
benim kızkardeşim teyzem falanda yok bi belkide ilersi için yanımda hep bi kızmın olmasını şstedim.
tabiki oğlanda evlattır candır.
Ne yapalım bende kendıme oyle teselliler veriyorumm ama icim yine cok kotuDünya tatlısı bir oğlum var.Aynı duyguları yaşadım..Çin takviminden Rus takvimine yok efendim çift gün tek gün yumurtlamadan önce ve sonra aklına ne geliyorsa hepsini yaptım.Dilek ağaçları,adaklar neler neler...Çok istedim ama çokkkk...Ve benim hep hayalimdi kız bebek sahibi olmak...2.ci ye hamile kaldım...Tabi tek aklımdaki kız olsun kız olsun...Avm de hep kız bebek kıyafetlerine başladım falan filan...Sonra erkek olduğunu öğrendim.Gözlerim doldu...İnanamadım evet isyan da ettim neden bu kadar isterken adaklar adarken Allah'ım sana yalvarırken çok mu kötü bir insanım da şu dünya da en çok istediğim şeyi bana vermiyorsun diye...Chicco da kız bebek elbisesini elime alıp deli gibi ağladım durduramadım kendimi ben bunları hiç bir zaman alamayacağım diye...
Sonra karnım büyümeye başladıkça tekmeleri ile kendini hissettirdikçe o kadar heyecanlandım ve duygulandım ki...İlk oğluma baktım dünyaları verseler değişirmiydim de bunun için böyle yapıyorum dedim.
Kız bebek konusunu kapattım.Benim sana tavsiyem evet içinde kalabilir ki (evet kalacak) boşver tatlım.Eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun önemli olan bu..Demek ki Allahtan hayırlısı buymuş böyleymiş.Kız olurdu hayırlı olmazdı..Allah korusun sakat olurdu v.b...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hem 2 erkek annesi olmak çok havalı olacak bak görürsün :)
Haa bir şey daha aslında biz çok benciliz ikisini de tatmak istiyoruz ama bir de şöyle düşün 2 aynı cinsiyet..İnan kimseye ihtiyaçları olmayacak çok iyi anlaşacaklar...
Sağlıcakla kal...
inşallah canım gönlüne göre olsun kazayla bir kız.Seni çokkk iyi Anlıyorum ben Arkadaşım..
Bir oglum var ve küçüklüğümden beri hayalim kı çocuktu 2. Ye hamile kaldım Dr iki kez kıza benziyor dedi. Ama ben ztn rüyamda gormuştum bi sonrakinde erkek bu bebek dedi. Beklediğim halde hüsrana Uğramıştım..
Nitekim oglum Doğdu şuan 17 aylık ve evin neşesi kolay bir bebek oldu hep.. Ilkinde Yaşadığım zorlukları yaşamadım kendi kendine yemek yemeyi bile biliyor. Bana aşık.. Bende ona! Sürekli sarılıp öpüşüyoruz Hergun şükrediyorum Allah a bana onu Layık gördüğü için..
Dünya Tatlısı cok yakışıklı abisine cok düşkün abisine ona ..
Ama gönlümdeki kız cocukk sevdası bitmedi.
Bitmeyecekte... Belki 3. Yü denerim Allah ol derse olur. Inşallah yüce Rabbim bana da kız evlat verir.. Hemde kazara hamile kalsam super olur
Tabi oyle benımkıde dunyaya gelınce cok sevegım belkıde 10 kıza degısmeyecegım ama iste ılk zamanlar boyle oluyo alısacam bende bu arada ısallah allahım kzız verır sanada banadaa :)Seni çokkk iyi Anlıyorum ben Arkadaşım..
Bir oglum var ve küçüklüğümden beri hayalaş im kı çocuktu 2. Ye hamile kaldım Dr iki kez kıza benziyor dedi. Ama ben ztn rüyamda gormuştum bi sonrakinde erkek bu bebek dedi. Beklediğim halde hüsrana Uğramıştım..
Nitekim oglum Doğdu şuan 17 aylık ve evin neşesi kolay bir bebek oldu hep.. Ilkinde Yaşadığım zorlukları yaşamadım kendi kendine yemek yemeyi bile biliyor. Bana aşık.. Bende ona! Sürekli sarılıp öpüşüyoruz Hergun şükrediyorum Allah a bana onu Layık gördüğü için..
Dünya Tatlısı cok yakışıklı abisine cok düşkün abisine ona ..
Ama gönlümdeki kız cocukk sevdası bitmedi.
Bitmeyecekte... Belki 3. Yü denerim Allah ol derse olur. Inşallah yüce Rabbim bana da kız evlat verir.. Hemde kazara hamile kalsam super olur
belli olmadımı canım dahaİnşallah. Benim de bir oğlum olurrrr
Yok canım daha kontrole cuma gidiyorum hayırlısıylabelli olmadımı canım daha
Haklısın canım bizimki bencillik işte....yoksa sağlıklı hayırlı olması en büyük lutuf....rabbim sağlıklı evlatları nasip etsinNedense ben şu an ikinci olsa ne isterdim diye düşündüm gönülden aklımdan geçen tek şey sağlıklı doğması... İlk bebeğimi kaybettiğim için sağlığın varlığın kıymetini çok daha iyi anladım.. Muhakkak insanoğlu kız annesi olmayı da istiyor ama sağlık hepsinden önemli... Ben de çok büyümeden ikinciyi düşünüyorum Allah hayırlı sağlıklı versin inşallah..
belli oldumuuuuuu???????????belli olmadımı canım daha
Benm de tam tersi oğlumm olsun Allah verir inşallah Amin..herkes her iki cinsiyeti de tadar inşallahkızımmmmmm olsunnn allahım sağlıklı bir kızım olsunnnn.isteyen herkesin bebişi olsunnnnnn amin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?