- Konu Sahibi selmanurnur
-
Belli oldu kızım olacakmışbelli olmadımı canım daha
Canım allahın bıldıgı olur ya gerisi fasa fisoo herseyın hayırlısı hakkımızdaaKizlar merhaba.. yazdiklarinizi okudum.. hepinizin duygularina ortak oldum inanin.. benimde iki kizim var 5 ve 1 yaslarinda..ikinci kiznda biseyler denemeye calistm sadece ovu testiylw yumurtlama gunumu bulmaya calistim ve cift cizgide yani 14. Ve 15, gunde beraberlik oldu sonuc kiz..yani Allah hayirlisini bilir.. fakat siz 2 ve 3 erkek analari ne yaptiniz nezMN berabr oldunuz.. banada verin sirrini.. benimde olsun.bi oglum... masallah evlatlaruniza...
BasSenınkıde cok acı bı olay tabıı ama hayat istee hep ımtıhanlarla dolu kımısını senın gıbı kımıaını benım gıbı sınıyo ama bılıyorum kı cok nankor bı kulum ben allah saglıklı bı cocuk vermıs bana hala kız olsaydı dıyorum sımdılık unuttum atlattım dıyelım erkege alıstırdım.kendımı tabı bazen ıcımdennhala bı kız gecıyo erkek hıssı hıc yok artık psıkolojık olaraktır bu dıye dusunuyorum senınde basın sagolsunn darısı dıger bebegın kız olur ısallahhh hıc uzulme melek olarak gıttı ebedı dunyayaacanım merhaba yazdıklarını okudum, anlıyorum seni, ben de hamileliğimde ne dualar ettim, hep hayırlısını diledim, sağlıklı olsun da farketmez dedim ama gönlümden hep kız geçiyordu, kız da dedi doktor, nasıl mutluydum anlatamam hayatımın en büyük hayali gerçek olacaktı, her şeyini aldım pembe pembe, ne hayallerim vardı ama doğuma on gün kala kızımı kaybettim, apar topar sezeryanla aldılar benim de hayati riskim var diye yaşadığım duyguları anlatamam yan odamda bebek sesleri gelirken elim boş karnım boş kala kaldım öylece, evime geldim kızımın eşyaları toplanmış, hala da içim yanıyor burnumun direği sızlıyor aklıma geldikçe, mezarına gidip gelince dağılıyorum, daha bu bayramda gittim, bir annenin evladına bayram ziyaretine gitmesi ne zormuş, meleğimin yüzünü göstermediler bile, o yüzden boşver hiç üzülme bu hayatta neyi çok istiyorsan o senin imtihanın oluyor, Rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği, sağlıklı olsun sağsalim kucağına al da gerisi boş, ha bana gelince ikinci kez hamile kalmaya korkuyorum ama eylülde 1 yıl olucak korunmayı bırakmayı düşünüyorum, bu yaşadığım şeye rağmen ise içimde hala susturamadığım kızımın yerine koyarım belki diye bir kız özlemi var ama artık hayırlısı neyse o olsun diyorum, kız kelimesini kullanmaya bile korkuyorum, Rabbim neylerse güzel eyler, üzülme sende sakın..
Rabbim herkese kalbinin muradini hayirlisiyla versin inşallah. Benimde 3. Oglum olucak. Bende 12. Haftada doktorun erkek demesine inanmadim. Daha küçük bilemedi dedim.icime hep kız doguyordu. Ama 16.haftada doktor kesin erkek dedi. Tabiki Rabbim herseyin hayırlısını versin. Ama bende içimdeki bu kız sevgisini bastiramiyorum.kızımmmmmm olsunnn allahım sağlıklı bir kızım olsunnnn.isteyen herkesin bebişi olsunnnnnn amin :)
Amin hayırlısını diliyorum Rabbimden artık, insanın elinde olmuyor ki susturamıyorsun gönlünden geçeni sonuçta ama her şeyin en iyisini en hayırlısını Allah bilir deyip ondan geleni kabul etmekten başka çaremiz yok, hayırlısı olsun senin de tekrar, Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.BasSenınkıde cok acı bı olay tabıı ama hayat istee hep ımtıhanlarla dolu kımısını senın gıbı kımıaını benım gıbı sınıyo ama bılıyorum kı cok nankor bı kulum ben allah saglıklı bı cocuk vermıs bana hala kız olsaydı dıyorum sımdılık unuttum atlattım dıyelım erkege alıstırdım.kendımı tabı bazen ıcımdennhala bı kız gecıyo erkek hıssı hıc yok artık psıkolojık olaraktır bu dıye dusunuyorum senınde basın sagolsunn darısı dıger bebegın kız olur ısallahhh hıc uzulme melek olarak gıttı ebedı dunyayaa
rabbim sabır versin canım .canım merhaba yazdıklarını okudum, anlıyorum seni, ben de hamileliğimde ne dualar ettim, hep hayırlısını diledim, sağlıklı olsun da farketmez dedim ama gönlümden hep kız geçiyordu, kız da dedi doktor, nasıl mutluydum anlatamam hayatımın en büyük hayali gerçek olacaktı, her şeyini aldım pembe pembe, ne hayallerim vardı ama doğuma on gün kala kızımı kaybettim, apar topar sezeryanla aldılar benim de hayati riskim var diye yaşadığım duyguları anlatamam yan odamda bebek sesleri gelirken elim boş karnım boş kala kaldım öylece, evime geldim kızımın eşyaları toplanmış, hala da içim yanıyor burnumun direği sızlıyor aklıma geldikçe, mezarına gidip gelince dağılıyorum, daha bu bayramda gittim, bir annenin evladına bayram ziyaretine gitmesi ne zormuş, meleğimin yüzünü göstermediler bile, o yüzden boşver hiç üzülme bu hayatta neyi çok istiyorsan o senin imtihanın oluyor, Rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği, sağlıklı olsun sağsalim kucağına al da gerisi boş, ha bana gelince ikinci kez hamile kalmaya korkuyorum ama eylülde 1 yıl olucak korunmayı bırakmayı düşünüyorum, bu yaşadığım şeye rağmen ise içimde hala susturamadığım kızımın yerine koyarım belki diye bir kız özlemi var ama artık hayırlısı neyse o olsun diyorum, kız kelimesini kullanmaya bile korkuyorum, Rabbim neylerse güzel eyler, üzülme sende sakın..
haklısın canım teşekkür ederimcanlarım ne olur beni yanlış anlamayın. Ama Allah sizlere bu güzel duyguları tekrar tekrar vermiş. Üzülmek yerine sevinin. Çocuk sahibi olmak için yıllarca uğraşan insanlar var. Cinsiyet ayırt etmeden canında can hissetmek isteyen kişi sayısı inanın hiç az değil. Sizler Allah'ın sevilen kulusunuz ki aratmıyor. Allah hepimizi bu güzel duyguları yaşatsın. Erkek de evlat kız da..Kucağınıza alınca bütün bunların anlamı kalmayacaktır eminim. O yüzden iyimser olun, Güzel güzel aşıverişinizi yapın. Heyecanınızı kendi istekleriniz için köreltmeyin. Hayırlı evlat olsun.Sağlıklı olsun. Sevgiyle kalın.
benim cin takvimide rus takvimide erkek dedi ama kizzzzz.3.de çin takvimi uygula kızı bulursun :) biz yardımcı oluruz takvim konusunda canım sana.
Ben yeni üyeyim konuya yazmak için geç kalmışım. Ben yazana kadar alışmışsındır canım :) onun minik bakışlarını düşün küçücük ellerini ve sana ne kadar muhtaç olduğunu düşün, umarım ilerde de kızın olur. Sabrın sonu selamettir. hamileliğinin son zamanlarındasın galiba. Nasıl gidiyor kasılmaların var mı ? Benim de 4 günüm var bebişime inşallah.merhaba güzel hamişler
hepinize öncelikle hayırlı hamilelikler dilerim
sabahtan beri cinsiyet yanılmalarına bakarkenen konu açmaya karar verdim.
18 haftalık hamileyim. Allah hepimizin evladını korusun dünya tatlısı 5 yaşında bir oğlum var.
anşaşıalcağı üzere bir erkek bebek daha olacını geçen hafta öğrendim. hatta kendime ne kadar zor itiraf etsemde kendimde gördüm.
ama herkesin gönlünde olduğu gibi bi kızımın olmasını çok çok istemiştim.birde dr başlarda kıza benziyor demişti .
hala salak gibi bir umut değişirmi daha olumamışmıdır gibi kendimi avutup duruyor.
elimde değil kızlar ama üzüldüm. dr kız deseydi kendimi alışverişe atıcam hayalleri kuruyordum.
inanırmısınız hiç bişeye hevesim kalmadı.ne alışveriş ne doğum hazırlığı.
benim kızkardeşim teyzem falanda yok bi belkide ilersi için yanımda hep bi kızmın olmasını şstedim.
tabiki oğlanda evlattır candır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?