özellikle sana cevap vermek için yazıyorum..ilk çocuğumu kız istemiştim oğlum olacağını öğrendiğimde çok üzüldüm hamileliğimde ağladığım anlar bile oldu şimdi 5 yaşında kızlara değişmem..şimdi ikinciye hamileyim doktor 12.haftada çıkıntı var erkek gibi dedi çok üzüldüm ikinci hayal kırıklığı falan filan oğluma göre daha kolay atlattım.senin bu bölümünü falan o zaman okudum seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri hissediyordum..sonra 16.haftada doktor pipi yok kız dedi Allahım dünyalar benim oldu o ilk gün içim içime sığmadı.ama sonradan içimi öyle bir pişmanlık kapladıki aslında hiçbir farkı yokmuş ilk oğlumda kendimi üzdüğüm boş yere isyan ettiğim günler geldi aklıma.. ne çok haksızlık etmişim çocuklarıma. şimdi tek düşündüğüm çocuğumu sağsalim kucağıma almak insan sahip olamadığı şeye heves ediyor hırs ediyor çok şükür bunu atlattım şimdi doktor erkek dese bile kız hevesini yaşadım ya hiç önemli değil Allahtan geliyor meleğimiz bizim kabulümüz..nasibimizde varsa olur..o kadar çok kız evlat istedik diyelim belki hayatta en çok o bizi üzecek..yani, demem odur ki arkadaşım kız çocuğa sahip olmanın erkek çocuğa sahip olmaktan bir farkı yok..kız annelerini üstün görme kendinden.hiç boşu boşuna kendini yıpratma çok şükür oğlumuza kardeş geliyor Allahım evlatlarımızla denemesin acısını göstermesin..karşında örnek ben olayım gerçekten cinsiyet çok aklına gelmiyor bile. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin..