- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi selmanurnur
-
20. Haftada dedi canimCanim sana kacinci haftada dedi
sanki beni anlatmışsın sadece cinsiyet farklı.bende yanıldı mı acaba doğumda bi sürpriz olur mu diyorum.Selmanur cum ayni durumda olan birçok arkadaş var sanırım benimde 4.5 yasında bi oglum var 2 gün önce bi oğlum daha olacağını öğrendim bende hemen alışverişe basliycaktim ve bütün hevesim gitti allaha sukrediyorum her zaman evlat evlattir ama banada kız demişti radyolog o yuzden kendimi alistirmistim. Ve hamileligim çok farklı geciyor bulantilarimda çok farklıydı herkes ve en çok da ben kesin kız diyordum halen daha inanmıyorum sanki Dr yanildi gibi geliyor bu cin rus takvimi herseydede kız diyordu bir ay sonra kontrolüm var eğer yanılmışsa kesin yazicam sende yazarmisin çok saskinim bende
Aynen canım ya işimiz suprizlere kaldı artiksanki beni anlatmışsın sadece cinsiyet farklı.bende yanıldı mı acaba doğumda bi sürpriz olur mu diyorum.
Ayyyy sole bi kutlama yapsakkkk suralardaHepimizede bi sürpriz olsa da burada paylassak
Walla yanlis bakmisim bile dese hic kizmam atilirim boynuma heralde adaminBende ayrıntılı ya girdim orda erkek dedi eğer bi değişiklik olursa Dr sorucam artik bu ne ya duygularımız allak bullak oldu
Allahım sağlıklı sıhhatli ve gonlumuze gore verir insallahWalla yanlis bakmisim bile dese hic kizmam atilirim boynuma heralde adamin
Evet canım ben oglumda kesin oğlan diyordum Dr kız dese bile inanmazdim o derece şimdide oğlan deyince hic inanmak gelmiyor içimden 1 ay sonra gidicem kontrole ben hala yanildığını dusunuyorum eğer öylede olmuşsa burada yazicam insallahkız mı hissediyordunuz kızlar? yani ilki oğlan olanlara soruyorum..
mesela ben oğlumda hissetmiştim, bunda da kız hissediyorum. istekle alakalı değil benim ki, sadece bir his.
Benim kuzimin teyzesi yok.bacisida yokmhalasi bi tane ama var la yok arasi.benim teyzelrim sifir gibi etkisiz eleman olmasalarda olurmusAh kizlar insallah
Dedigim gibi benim kiz kardesietkidmde yok
Annem de hep derdi oda uzuldu senin bi kizin olsun diye hatta gorumcemde yok
Bende 15 haftakık hamileyım 8 yasında bır oglum var hep kız hayalleri kuruyodum ama bugun husrana ugradım bugun 2 den beri bıtkın uzgub bı haldeyım nasıl kendıme gelicem bılmıyorummerhaba güzel hamişler
hepinize öncelikle hayırlı hamilelikler dilerim
sabahtan beri cinsiyet yanılmalarına bakarkenen konu açmaya karar verdim.
18 haftalık hamileyim. Allah hepimizin evladını korusun dünya tatlısı 5 yaşında bir oğlum var.
anşaşıalcağı üzere bir erkek bebek daha olacını geçen hafta öğrendim. hatta kendime ne kadar zor itiraf etsemde kendimde gördüm.
ama herkesin gönlünde olduğu gibi bi kızımın olmasını çok çok istemiştim.birde dr başlarda kıza benziyor demişti .
hala salak gibi bir umut değişirmi daha olumamışmıdır gibi kendimi avutup duruyor.
elimde değil kızlar ama üzüldüm. dr kız deseydi kendimi alışverişe atıcam hayalleri kuruyordum.
inanırmısınız hiç bişeye hevesim kalmadı.ne alışveriş ne doğum hazırlığı.
benim kızkardeşim teyzem falanda yok bi belkide ilersi için yanımda hep bi kızmın olmasını şstedim.
tabiki oğlanda evlattır candır.
Pipi degılde neydı peki o :)canım benimde dört yaşında bi kızım var.Allah biliyorya ikinciyi erkek istedim kendim için o duyguyuda yaşamak istedim.doktor 13 haftalıkken erkek dedi ve çok net pipide gösterdi tabi çok mutlu olduk. 18. haftada kesin kız dedi.bir ay çok alışmışız biraz üzüldük ama üç gün sonra alıştık.aslında biz bencillik edip iki farklı cinsiyet istiyoruz.yavrularımız için hemcinsleri daha iyi arkadaş oluyor.Allah bizden hayırlısını iyisini bilir.
şlkşnş ne hisstetiğimi hatırlamıyorum.bunda hisler istekler karıştıkız mı hissediyordunuz kızlar? yani ilki oğlan olanlara soruyorum..
mesela ben oğlumda hissetmiştim, bunda da kız hissediyorum. istekle alakalı değil benim ki, sadece bir his.
aminBenim kuzimin teyzesi yok.bacisida yokmhalasi bi tane ama var la yok arasi.benim teyzelrim sifir gibi etkisiz eleman olmasalarda olurmus
Allah kizimi annesuz burakmsin yeterki.hersey olurum be n ona
gördünmü canım sende pipiyi.:))zorla alıştım ama hala hayallerini kurduğum oluyor.işin kötüsü hevesim yok.ne doğum hazırlığına bebek şekerine şuna buna.hayalli bile güzel kızm olsaydı koşa koşa yapacaktım.Bende 15 haftakık hamileyım 8 yasında bır oglum var hep kız hayalleri kuruyodum ama bugun husrana ugradım bugun 2 den beri bıtkın uzgub bı haldeyım nasıl kendıme gelicem bılmıyorum(
çok üzüldüm bu dediğine kucağına alınca sen de üzüleceksin nasıl da oğlumu değil de kız olsun istemişim dıyeceksınmerhaba güzel hamişler
hepinize öncelikle hayırlı hamilelikler dilerim
sabahtan beri cinsiyet yanılmalarına bakarkenen konu açmaya karar verdim.
18 haftalık hamileyim. Allah hepimizin evladını korusun dünya tatlısı 5 yaşında bir oğlum var.
anşaşıalcağı üzere bir erkek bebek daha olacını geçen hafta öğrendim. hatta kendime ne kadar zor itiraf etsemde kendimde
gördüm.
ama herkesin gönlünde olduğu gibi bi kızımın olmasını çok çok istemiştim.birde dr başlarda kıza benziyor demişti .
hala salak gibi bir umut değişirmi daha olumamışmıdır gibi kendimi avutup duruyor.
elimde değil kızlar ama üzüldüm. dr kız deseydi kendimi alışverişe atıcam hayalleri kuruyordum.
inanırmısınız hiç bişeye hevesim kalmadı.ne alışveriş ne doğum hazırlığı.
benim kızkardeşim teyzem falanda yok bi belkide ilersi için yanımda hep bi kızmın olmasını şstedim.
tabiki oğlanda evlattır candır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?