Doğuma Hazırlık kız olsun öyleistemişim ki :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende ilkini hep kız istedim öyle olacak diyodum doktor erkek deyince günlerce ağladım bütün hevesim kaçtı soranlara erkek demek istemiyodum töbe yarabbim aylarca alışamadım oğlum diye sevemedim karnımı eşim ya bi kere olsun söyle dilim varmıyo derdim nasıl cahillikmiş ya Allahım affetsin neyse sonra 3 lü testim riskli çıktı ensesinde ödem var down olabilir dendi dünya başıma yıkıldı böbrek büyümesi çıktı Allaha yalvardım beni affet diye çok şükür herşeyi iyi sonra o kadar çok alıştım ki oğlum oğlum diye sevmeden edemiyorum hareketlerini hissedince herşeyi unuttum ne kız isteği ne bişe kaldı bende çok seviyorum kuzumu bian önce doğsa :):):) ikinci kız olur inşallah Allahın verdiğine karşı çıkılmıyo onu layık görmüş tek sağlığı yerinde olsunda diğeri kız olur hiç farketmez hem 2 erkek dahi iyi anlaşır annesi birbirine arkadaş olur seninde 3. sü kız olur inşallah

Ben de tam tersi eşimle hep oğlumz olsun isterdik ama büyük ihtimalle kız dedi doktor
Ben alıştım ama eşimin hayal kırıklığı halen devam ediyor
İkinci de kız olur korkusu oluştu
İnş rabbim hepimize hem kızı hem erkeği tattırır

sanki beni anlatmışsın sadece cinsiyet farklı.bende yanıldı mı acaba doğumda bi sürpriz olur mu diyorum.

Ah kizlar insallah
Dedigim gibi benim kiz kardesim teyzemde yok
Annem de hep derdi oda uzuldu senin bi kizin olsun diye hatta gorumcemde yok

İki hafta sonra ayrinliya giricem iste ogun butun umitlerim bitecek
Ayrintilida hersey acik beyan
Hoc ogunun gelmesini bile istemiyorum

Bende ayrıntılı ya girdim orda erkek dedi eğer bi değişiklik olursa Dr sorucam artik bu ne ya duygularımız allak bullak oldu

kız mı hissediyordunuz kızlar? yani ilki oğlan olanlara soruyorum..
mesela ben oğlumda hissetmiştim, bunda da kız hissediyorum. istekle alakalı değil benim ki, sadece bir his.

mesela ben oğlumda hissetmiştim, bunda da kız hissediyorum. istekle alakalı değil benim ki, sadece bir his.
Evet canım ben oglumda kesin oğlan diyordum Dr kız dese bile inanmazdim o derece şimdide oğlan deyince hic inanmak gelmiyor içimden 1 ay sonra gidicem kontrole ben hala yanildığını dusunuyorum eğer öylede olmuşsa burada yazicam insallah

Ah kizlar insallah
Dedigim gibi benim kiz kardesietkidmde yok
Annem de hep derdi oda uzuldu senin bi kizin olsun diye hatta gorumcemde yok
Benim kuzimin teyzesi yok.bacisida yokmhalasi bi tane ama var la yok arasi.benim teyzelrim sifir gibi etkisiz eleman olmasalarda olurmus

Allah kizimi annesuz burakmsin yeterki.hersey olurum be n ona

Bende 15 haftakık hamileyım 8 yasında bır oglum var hep kız hayalleri kuruyodum ama bugun husrana ugradım bugun 2 den beri bıtkın uzgub bı haldeyım nasıl kendıme gelicem bılmıyorum (

Pipi degılde neydı peki o :)

şlkşnş ne hisstetiğimi hatırlamıyorum.bunda hisler istekler karıştı
Benim kuzimin teyzesi yok.bacisida yokmhalasi bi tane ama var la yok arasi.benim teyzelrim sifir gibi etkisiz eleman olmasalarda olurmus

Allah kizimi annesuz burakmsin yeterki.hersey olurum be n ona
amin
Bende 15 haftakık hamileyım 8 yasında bır oglum var hep kız hayalleri kuruyodum ama bugun husrana ugradım bugun 2 den beri bıtkın uzgub bı haldeyım nasıl kendıme gelicem bılmıyorum (
gördünmü canım sende pipiyi.:))zorla alıştım ama hala hayallerini kurduğum oluyor.işin kötüsü hevesim yok.ne doğum hazırlığına bebek şekerine şuna buna.hayalli bile güzel kızm olsaydı koşa koşa yapacaktım.
Rabbimin gücüne gitmesin

çok üzüldüm bu dediğine kucağına alınca sen de üzüleceksin nasıl da oğlumu değil de kız olsun istemişim dıyeceksın
hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah cnm

Kızlar kusura bakmayın ama düşüncelerimi yazmazsam olmaz. Ben daha yeni bebek düşünmeye başladım. Sizin bu çok üzüldüm ağladım demeleriniz çok kötü hissettirdi açıkçası garipsedim. Yıllarca çocuk özlemiyle yanıp tutuşan insanlar var. Tok açın halinden anlamaz misali insanoğlu doyumsuz. Hepimiz öyleyiz sadece size değil lafım ama bir evladım olsun ne olursa olsun diyen insanlara ve en başta o karnınızdaki masuma haksızlık değil mi cinsiyetini beğenmeyip ay keşke şu olsaydı demek? Tamam gönülden bir şey geçebilir hepimiz insanız isteriz bu çok normal ama istenilen olmayınca karalar bağlamak Allaha isyan değil mi? Kolayca birden çok kez hamile kalabilmişsiniz. Bunun için gece gündüz gözyaşı döküp YILLARCA hamile kalamayanlar var sadece hatırlatmak istedim. Şu ölümlü dünyada her güne şükretmek gerek.
Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…