kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

kızlar bugun bunları bakıröyden 2. duzey ultrasona gıtmıstım ordan dönerkene aldım

kız bugün ben de bakırköydeydimmm,birgün biryerlerde birirleriyle tokuşucaz ama bakalım kime denk gelicemkaydirigubbakcemile3
çok güzel canımm,yavruların herşeyleri çok şirin oluyor,çok hoşşş,
güle güle sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallahhh...

ben geldiim bizde iciler ciciler aldık kızlarımıza gözüm yerse çekip eklicem buraya:))

Son düzenleme:

canım yaaa,eşim diyro ki bu fiyatlara nerdeyse orası bulalım,biz de gidelim yaaa,
nerelerde o mağaza,,
bu arada telde onu konuşmaya da fırsat kalmadı,
çarşıdan en son neler aldın hangi fiyatlara aldınitam yazsana burda,,
fotolarını da çekebilsen süper olur daa,zor oluyor tabii:kedi::kedi:
ay bu arada wavycim medikalde yeni bişey daha öğrendim bak onu da iyice sorrr,
epidural farkı olarak tam 550 lira fark alıyorlarmış burda,sen de sor onu iyice bak,bana da yaz bi göztepede de öyle mii?

canım birazdan fotoları eklicem ..
bu arada epidural farkı da ödemiyorum ben hepsini sigortam karşılıyor. yani suda yapıcam desem o bile bedavakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
mothercare :kedi:

mothercare :kedi: şansıma bundan iki tane bulabildim:)))

Son düzenleme:
mothercare

mothercare....

mothercare polar battaniye..

Son düzenleme:
wavy cok güzeller saglıkla giyinsin kuzucukların.....bu magazının ankarada yerı yokmu?bende isterim bunlardan...............

pamuk bu magazadan ankarada var canım .ben cahil kalmısm birazcık.olmazssa bizde oraya gidelim....

wavy cok güzeller saglıkla giyinsin kuzucukların.....bu magazının ankarada yerı yokmu?bende isterim bunlardan...............
canım çok sağol. malesef yok.. mothercare olarak vardır belki ama seri sonu mağazası yok diye biliyorum..bu arada bunlar hiçbişey canım. ben milletin artığını topladım ahh neler varmış neler herkes 1 saat içinde talan etmiş(

ewet haklısn canım ankarada seri sonu magazası yokmuş.............normal magaza varmış..olsun sen almısn ya sankı bende almısım gibi kuzucuklar gıyınsin sıcak sıcak

şaka gibi bunlar yaaaa,
ya millet kapısında mı yatmış yaaa,
tam olarak nerde burası yaaa,açık adres soruyor da eşim ısrarlaa..

buldm açık adres,

Saniye Ermutlu Sokak No:2 Kozyatağı Erenköy - İstanbul / Türkiye

Telefon: +90 216 464 66 25

geri kaldı orayı nasıl bulucaz,

gittiğimizde ne bulucaz bi de,anam millet çıldırmış,,

arada akşam mamalarımızı gidip kontrol ediyhom yakarsam valla kocişin dilinden kurtulamam:kedi:
canım evet adresi bu. valla en son hiç bişey kalmamıştı. valla rüyama bile girdiler. valla talan ettiler canım resmen insanlar kolileri doldurmuştu biz gittiğimizde.. ben kıyıda köşede bıraktıkları ile yetindim canım..:umursamaz:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…