kızlar bugun bunları bakıröyden 2. duzey ultrasona gıtmıstım ordan dönerkene aldım
cicileriniz harika kızlar.... bizde bu pazar maskoya gidip bebişlere odalarını bakıcaz... oradan kozyatağına geçebilirsek şu mothercare ın yerine gitmek istiyorum.. bu arada odalarını beyaza boyatıcam... mobilyalarınıda beyazlı mavili istiyorum... hayalim böyleydi... tabii allahım nasip ederse.........
ben geldiim bizde iciler ciciler aldık kızlarımıza gözüm yerse çekip eklicem buraya:))
can bebek canım pazar günmü demstock mothercaredeydim. ayy kafayı yedim resmen. 12 de malzemeleri çıkarmışlar biz 1 de gittik heryer talan edilmişti ama neler neler varya kaçırdıklqrımı düşündükçe deliriyorum.((
canım yaaa,eşim diyro ki bu fiyatlara nerdeyse orası bulalım,biz de gidelim yaaa,
nerelerde o mağaza,,
bu arada telde onu konuşmaya da fırsat kalmadı,
çarşıdan en son neler aldın hangi fiyatlara aldınitam yazsana burda,,
fotolarını da çekebilsen süper olur daa,zor oluyor tabii:kedi::kedi:
ay bu arada wavycim medikalde yeni bişey daha öğrendim bak onu da iyice sorrr,
epidural farkı olarak tam 550 lira fark alıyorlarmış burda,sen de sor onu iyice bak,bana da yaz bi göztepede de öyle mii?
canım çok sağol. malesef yok.. mothercare olarak vardır belki ama seri sonu mağazası yok diye biliyorum..bu arada bunlar hiçbişey canım. ben milletin artığını topladım ahh neler varmış neler herkes 1 saat içinde talan etmişwavy cok güzeller saglıkla giyinsin kuzucukların.....bu magazının ankarada yerı yokmu?bende isterim bunlardan...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?