kendi fotomu çekmiştim dur onları da çekip ekliyeyim bari,
bu arada öbür şahsıma ait fotoyu kendi kendime ne kadar uğraştıysam çekemiyorum,kendim yakın alıyorum ya karanlık çıkıyor,ya hiç belli olmuyor..
dur istediklerini de çekip geliyim
hepsi çok güzel hymarry. ayy valla heveslendim... kıs cmt alcaz biz yaa. aynılarını alcam ya yan yana gelince ne komik olcek karıştırırmışız bide kaydirigubbakcemile3
çok güzeller,,içim kıpraştı hemen alışverişe çıkmam lazım............kaydirigubbakcemile
kıskandım ya ne guzel..............ama bana daha var.................ınş hayırla kullanın hatunlar...........
battaniyen şalın oto koltukların hepsi çok ciciler canım. güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah.. battaniyenin ne kadar güzel olduğunu gözümde canlandırabiliyorum prenseslere yakışırayrıca şalında çok anrin geceliğin sabahlığınla süper uyum sağlayacak gözümde canlandırdım bile canım mutlu mutlu hep gülümseyerek giyersin inşallah tatlım
delikafadulden herşeyin çok güzel tatlım maşallah peki o oto koltukları anakucağı gibi değil dimi yani bebiş uyuyamaz içinde
ay hepsı çok guzellerr ALLAHIM BANADA O GUNLERI GOSTERIR IHSALLAH DAHA COK VAR:ecrin_bebek:
ayyyyyyyyyy hymarryy renkleri çok güzeelll. merserize bat. çok hoşş.. iyi günlerde kullansınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?