kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

hymarryy şeker otokoltuklarını bekliyom hadi yayınlasana koca göbekkaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

kendi fotomu çekmiştim dur onları da çekip ekliyeyim bari,
bu arada öbür şahsıma ait fotoyu kendi kendime ne kadar uğraştıysam çekemiyorum,kendim yakın alıyorum ya karanlık çıkıyor,ya hiç belli olmuyor..
dur istediklerini de çekip geliyim

oto koltuklarımız,
gri-pembe-süet bir kumaşı var,yaklaşık 65liraya geldii

aynı oto koltuğunun tentesi kaldırılmış,önüne bacak koruyucusu takılmış fotoğrafı,bu koruyucuyu alırken dikkate almanızı tavsiye ederim

bu da oto koltuğumuzun içnde yeni aldığımız merserize battaniyemiz,tam rengi çıkmamış,bembeyaz,incilerle kaplı çok güzel,içinde bir yavrumuz eksikopuyorumnanaktan

bu da lohusa şalımız teyzem ördü,kırık beyaz,gecelik-sabahlıkla aynı renkte,yünden,ince gibi fakat çok sıcak tutuyor

timam bekliyom:)opuyorumnanaktan

hepsi çok güzel hymarry. ayy valla heveslendim... kıs cmt alcaz biz yaa. aynılarını alcam ya yan yana gelince ne komik olcek karıştırırmışız bide kaydirigubbakcemile3

hepsi çok güzel hymarry. ayy valla heveslendim... kıs cmt alcaz biz yaa. aynılarını alcam ya yan yana gelince ne komik olcek karıştırırmışız bide kaydirigubbakcemile3

yaaa beğendin mi gerçekteenkaydirigubbakcemile2
canım fiyatta da markada da pek çok alternatif var işte,ama hep konuştuğumuz gibi,sonuçta 1 yaşa kadar kullanılacak,250-300 liralık da var,ama bende onlara o kadar verecek para yokkaydirigubbakcemile3
içi dolu dolu,muhakkak alırken içlerini kontrol et,kimi direk tahta üstünde kumaş,
ya da kimi kumaşlar terletebilir,yakabilir,bu süetti,o yüzden tercih ettik,
bir de işte önündeki o koruma bebeğin üzerindeki battaniyenin düşmesini,ya da ayakaların bacakların açılarak üşümesini engelleyecek bişey,onu özellikle sor canımm

canım koltukları Unkapanı-Saraçhane-Haşim ışcan alt geçidi-Bisikletçiler Çarşısı diye adları bilinen yerden aldımm
orda pek çok alternatif var,park yataklarımızı da ordan bunlarla beraber almıştık,
yandan gördüğün gibi hafif sallanılabilir bir eğimde,
yani ayrıca ana kucağına gerek kalmaz bence.
Biz arabayla yakın da olsa gezmeleri severiz,onun için de iyi olur.
Tek çocuk olsa kucakta olur da iki çocuk olunca araba için koltuk şart gibiydi..
Evde de kullanılabiliyor olması da cabası oldu..

kıskandım ya ne guzel..............ama bana daha var.................ınş hayırla kullanın hatunlar...........

battaniyen şalın oto koltukların hepsi çok ciciler canım. güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah.. battaniyenin ne kadar güzel olduğunu gözümde canlandırabiliyorum prenseslere yakışır ayrıca şalında çok anrin geceliğin sabahlığınla süper uyum sağlayacak gözümde canlandırdım bile canım mutlu mutlu hep gülümseyerek giyersin inşallah tatlım

çok güzeller,,içim kıpraştı hemen alışverişe çıkmam lazım............kaydirigubbakcemile

kıskandım ya ne guzel..............ama bana daha var.................ınş hayırla kullanın hatunlar...........

Canlarım,kızlarımın KK teyzleri hepinizin güzel sözleri için çok teşekkür ediyoruzzopuyorumnanaktan,
Biz park yataklarımızı ve bu koltuklarımızı yaklaşık 21.haftada almıştık,o zaman gerçekten çok hafiftim,iyi ki o zaman almıştım,şimdi dolaşmam mümkün değil,o zamandan beri işte kutularında muşambalarında paketli duruyorlar,bir tek tek park yatağımızı açtık.
Geciktirmeyin siz de alıverinbir an önce inşallah,alışverişte hep söylüyorum gidip yerinde dokunarak,karşılaştırarak pazarlıkla alın,tabi imakn meselesi egelii canım başka bir şey yapamazdı tabi,istisnalar olabiliyor.Ama özellikle İstanbulda olanlar bahsettiğim yerden bu araçları en uygun fiyata alabilirlerr
Hepinizi yeğenlerimizle beraber tekrar öpüyoruzzza.s.

delikafadulden herşeyin çok güzel tatlım maşallah peki o oto koltukları anakucağı gibi değil dimi yani bebiş uyuyamaz içinde

delikafadulden herşeyin çok güzel tatlım maşallah peki o oto koltukları anakucağı gibi değil dimi yani bebiş uyuyamaz içinde

Canım çok teşekkür ederimm,daha güzelleri size kısmet olsunn
oto koltuklarımız,anakucakları gibi dümdüz değil evet,fakat yarım durumda oturuup uyuyabileckleri düzeyde diyebilirim.Yani tüm gece uyutmak tabi sakıncali ama bir misafirlikte,bir araba yolculuğunda yada ufak kesitrmelerde uyumak için sakıncalı değil..

ay hepsı çok guzellerr ALLAHIM BANADA O GUNLERI GOSTERIR IHSALLAH DAHA COK VAR:ecrin_bebek:

inşallah canımm,bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır,
Rabbim sağlıkla bebeklerini lutfetsin de,şöyle 18-20.haftalarda başlarsınn,hem cinsiyetlerini de öğrenmiş olursun o zaman..
ooouuyy ne güzel duygular yaaaopuyorumnanaktan,
Rabbim arzu eden herkese nasip etsin yaaaopuyorumnanaktan

kızlar koçtaştan iki tane mikrofiber yorgan aldık,33 liraydı tanesi,

iki de taç ın nevresimlerinden aldık,o biraz daha pahalı 60ar liraya aldık,ama çok güzelll ve organik..

ayyyyyyyyyy hymarryy renkleri çok güzeelll. merserize bat. çok hoşş.. iyi günlerde kullansınlar

ayyyyyyyyyy hymarryy renkleri çok güzeelll. merserize bat. çok hoşş.. iyi günlerde kullansınlar

çok sağol canım,senin de gezdiğin pek çok yerde gözüne çarpmıştır,
biz bu battaniyeleri daha 12. haftalarda bize iki erkek dedikleri zamanda aklımızda kalmıştı,ama erkek bebeklere pek feminen olur incili mincili diye almamıştık,şimdiye kısmetmiş,
ama hakkaten çok güzeller teyzesiiopuyorumnanaktan,
daha güzelleri de sizin olsuuunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…