kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

kızlar koçtaştan iki tane mikrofiber yorgan aldık,33 liraydı tanesi,

iki de taç ın nevresimlerinden aldık,o biraz daha pahalı 60ar liraya aldık,ama çok güzelll ve organik..

Aldığın herşeyi güle güle kullan hymarry...Nevresim düşünen arkadaşlar için belirtmek istedim.Ikea da nevresim takımları 29 lıra oraya da baksınlar.İhtıyacta hic bitmiyor ki...

Kızlar ateş ölçer almayı düşünüyor musunuz?Kulaktan ölçenler vardı ya şimdi alından ölçen çıkmış.Ama kulaktan ölçen daha kesin sonuç diyorlar da onda da çocuk hasta olduğunda kulagından ölçerken zaten hassas olup zorluk çıkaracak.Braun'un ki sanırım en iyisi ama Kraft'ında varmıs yarı fiyatına hemde...Var mı bilginiz?

çok sağol kaswacımm,
geçende koçtaşa gitmişken ikisini de ordan alalım dedik,
ikea kat kat,oda oda ya,bana ordan bişey arayıp bulmak çok zor geliyor artık,
mümkün değil halim kalmadı daha bişeye,
dediğin gibi bitti diyorsun ama hiç bitmiyor vallaha..

hymarryy oto koltukların ve battaniyey bayıldımm. sağlıkla kullansınlarrr yavrularr

bencede kulaktan ateş ölçme derecesi çok iii ben hemşireye sormuştum doğru sonuç veriyor demişti ama daha almadım

selam kızlar bebişlerin cicileri çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin bende dün bütün eksikleri tamamladım sayılır çoğu bitti en azından nevresim,ateş ölçer,tırnak makası ,tarak kaldı bebek arabasıyla mama sandalyelerini daha sonra alıcam koymaya yerım kalmadı biara ciciilerimizi koyucam.

tülaycım maşallah sen de ilerledin bayaa,az kaldı hadi sırayla doğuralım sağlıkla inşallahh,
ateş ölçer,tırnak makası gibi şeyler biraz daha ıvır zırvır nevresime göre,yani tabi gerekli ama nevresim kadar elzem değil ilk aşamada,bu yüzden nevresimleri de bir an önce tamamlarsın inşallahhh
ben de işte aylül ortası sonu gibi doğurursam diyorum dışarı çıkarmak soğumuş olucak hava,o yüzden biz de arabamızı inşallah önümüzdeki baharda almayı düşünüyoruz,mama masası da hiç düşünmüyorum açıkçası,bakalım zaman gerektirirse onu da ilerde alırız bizdde..
aldıklarından muhakkak birer numune görmeyi bekliyoruz canımm

bana gore onemlı olanlar yatak nevr tak.........gıysıler bezler..........ana kucagı..........dıgerlerı sonrakı ış zaten ılk uç ay bebk arabası ıht degıl sonra alınabılır yurutec ve mama sand ben kullamnmadın ıht cok yok bana gore..............ınlş doğsunlar gerklı olanlar yavas yavas cıkıyo zaten.........ama ıkız uçuzlerde valla evde yer kalmaz....................tek olsa herseyı alalım da....................

dimi muallimim,sen de ben gibi düşünüyorsun demek,ay bir balkonum vardı yazık,bez stoklarından açılmamış yataklardan,oto koltuklarından hangara döndü yani,daha yerim kalmadı cidden..
Bu kadarı yetecek sanırımiben de ıvır zıvırı ihtiyaca binaen alırım artık,
sen de yazdın,teyid etmiş oldum kafamda ki masaları ben de düşünmüyroum..

ya ıkız bebek arabaruı var ama ıkız oto kolt yada ana kucaklaruı varmı..............üçüyle nasıl gıdıcem ben gezmeye............hadı ıkısı ıkız olana bırıne tek ..........ama bakıyorum ıkız oto kolt yok ya

ya............tamam da üçünü nasıl tasıcaz ayrı ayrı zor olcak............bırı ıkız olsaydıı rahattı......neyse hayırlısı.................acep bırını sırıma bırını kucagıma baglım bırınıde elıme alım bak ıyı fıkırzemuszemus........

cicileriniz harika kızlar.... bizde bu pazar maskoya gidip bebişlere odalarını bakıcaz... oradan kozyatağına geçebilirsek şu mothercare ın yerine gitmek istiyorum.. bu arada odalarını beyaza boyatıcam... mobilyalarınıda beyazlı mavili istiyorum... hayalim böyleydi... tabii allahım nasip ederse.........

heheheh yok valla,yokk..
ama sen rizelimiydin muallimim kız,sizin genlerde vardır,yavruların birini sırtına sarıcan,birini koynunaaa,diğerini de babayakaydirigubbakcemile3,
yada senin oğlanda büyük maşallah,herkesin koynuna birer kuzuuuopuyorumnanaktan
şaka maka cidden yok canım..
Yurt dışında varmıdır ki,ecnebiler bizden önce kullanırlar herşeyi,birilerine sorsak da getirtsekyerimseniben..

canımm ciciler için teşekkürlerr,daha güzelleri sizin olsun inşallahh..
Canım bak biz de önce oda yapacaktık yavrulara sonra fikir değiştirdik,ama o zamanlar odamızı maskoda bir yerden bakmıştık,gerek mobilyasıı,gerek çeşitlerii,gerekse kullanışılık noktasında çok kullanışlı olduğunu gördüğümüz bir mağaza olmuştu,
"bebishroom"du yanlış hatırlamıyorsam,netten bi bakarmıısn canım,uğramadan çıkmayın maskodan canım,tavsiyemdir..

hymary ben samsun luyum ama karadenız tabı.............orda öle valla koylerde bırı sırtta bırı kucakta bırıde elde olur artıkın.............ya olmalı ama ya.............neyse bakıcaz ınş..........

nerden rize kalmış aklımda yaaw:kedi:
zor olur gerçekten düşününce şimdi,bir yurt dışına soralım yurt dışına canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…