kızlar koçtaştan iki tane mikrofiber yorgan aldık,33 liraydı tanesi,
iki de taç ın nevresimlerinden aldık,o biraz daha pahalı 60ar liraya aldık,ama çok güzelll ve organik..
bana gore onemlı olanlar yatak nevr tak.........gıysıler bezler..........ana kucagı..........dıgerlerı sonrakı ış zaten ılk uç ay bebk arabası ıht degıl sonra alınabılır yurutec ve mama sand ben kullamnmadın ıht cok yok bana gore..............ınlş doğsunlar gerklı olanlar yavas yavas cıkıyo zaten.........ama ıkız uçuzlerde valla evde yer kalmaz....................tek olsa herseyı alalım da....................
ya ıkız bebek arabaruı var ama ıkız oto kolt yada ana kucaklaruı varmı..............üçüyle nasıl gıdıcem ben gezmeye............hadı ıkısı ıkız olana bırıne tek ..........ama bakıyorum ıkız oto kolt yok ya
ya ıkız bebek arabaruı var ama ıkız oto kolt yada ana kucaklaruı varmı..............üçüyle nasıl gıdıcem ben gezmeye............hadı ıkısı ıkız olana bırıne tek ..........ama bakıyorum ıkız oto kolt yok ya
cicileriniz harika kızlar.... bizde bu pazar maskoya gidip bebişlere odalarını bakıcaz... oradan kozyatağına geçebilirsek şu mothercare ın yerine gitmek istiyorum.. bu arada odalarını beyaza boyatıcam... mobilyalarınıda beyazlı mavili istiyorum... hayalim böyleydi... tabii allahım nasip ederse.........
hymary ben samsun luyum ama karadenız tabı.............orda öle valla koylerde bırı sırtta bırı kucakta bırıde elde olur artıkın.............ya olmalı ama ya.............neyse bakıcaz ınş..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?