arada akşam mamalarımızı gidip kontrol ediyhom yakarsam valla kocişin dilinden kurtulamam:kedi:
canım evet adresi bu. valla en son hiç bişey kalmamıştı. valla rüyama bile girdiler. valla talan ettiler canım resmen insanlar kolileri doldurmuştu biz gittiğimizde.. dışarda sorduğum 1200 tllik puseti 100tlye veriyolardı. yani şaka gibi gözümün önünden ellerinde koliler pusetlerle geçen insanlar ve ben onların kıyıda köşede bıraktıkları ile yetindim canım..:umursamaz:
canım çok sağol valla bunlara baktıkça sabırsızlanıyom ben..opuyorumnanaktanayy bunlar da çok güzelll canımm,
herşey çok uyguna geldi valla,seni hiç zorlamıycaklar kızların ayyopuyorumnanaktan
canım benim çok sağol. daha iyileri sizlerin olsun inşallahopuyorumnanaktan:asigim:wavy cim bayıldım canım. aldıkların çok ucuz.erken olmasına rağmen burda olsa bende alırdım.
mothercare normal fiyatı 35 tl. be n2 tl ye aldım:kedi:
mothercare normal fiyatı 80 tl ben 5 tl ye aldım:kedi: şansıma bundan iki tane bulabildim:)))
Wavy balım vurmussun vurgunu :lepi: Bak ben o monttan aldım kızıma 3 hafta önce ama ben onu 27 lıraya aldım.İçindeki pembe satenın güzelliği harika zaten.Demek daha da düşmüş fiyatı.....Bana dediler onlar pazar günü mal gelecek diye ama misafirim var gidemedim....Çok şeyde kaçırmış olduk böylece....
wavy kuşum oto koltukalarını nereden aldın?Bu arada dün bizi halamız ardı babannnemiz onda.Bize oto koltuğu alacaklarmış.Dediler ki chicco mu alalım,maxi cosi mi?waaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv........kaydirigubbakcemile2 Bende bu ay alacaktım koltuklarını çok iyi oldu şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?