kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

:roflol: şimdi bu fiyatları görünce tekrar benim de rüyama girer bu gece sanırım,
o 5 liraya aldığınız monta bu pazar 80 lira bayılıyorduk resmen yaa,intihar ederdim valla-tatlicadiarzu-,
peki bizim bu işlerden nasıl haberimiz olcak,ben de talan etmek istiyorum resmen yaaaÇok üzgünüm çoook

oyy wavy im canım benim ya insanda ister istemez bi takıntı oluyor koşup gidesi geliyor dimi :) bidaha gelirdir herhalde takip etmek lazım. ama bence fazla yaklaşmamakta lazım allah korusun bu halle. gözü döner insanların çarparlar marparlar ..

olmuyo cum evet ttalım ben kaç zamandır araştırdım ankarada yokmuş bizde artık biraz büyütelim kzuuları onlarla gideriz inşallah. dediğin gibvi wavy cim gösterdikçe kendim almış gibi oluyorum bakması bile doyuruyor beni zemuszemus

iyi günlerde sağlıkla giysin kuzuların tekrar wavy cim. gözümde canlandırdım o mont ve şapka takımıyla ay süper olucaklar inşallah opuyorumnanaktan

ayyy gerçekten çok güzel hepsii,
mothercare marka,kalite ve modelleri bildiğin,valla güle güle kullansınlarr,keşke zamanında yakalayabilseydin de, alabilseydin 100 liraya kapatacaktın bütün ihtiyaçlarını demek ki..

ah canlarım benim sağolun güzel dileklerin için. valal pamuğum aynen gözü dönmüştü insanların. ya düşünün oyun halısını 5tlye satmışlar yaaaalaelaelaelaelae
valla yakın olsa hergün gidip yoklayacağım. hymarry canım adres ve tel bulmuşsun ara ara aramak lazım yeni sepet ürünü geldimi diye. bunlar sepet ürünü diye geçiyor onlarda. puseti nasıl sepete sığdıracaklarsa hahhh..normalde 2 ay falan sürüyormuş ürünlerin toparlanması. ama orda tanıştığuım bi bayan 15 günde bi uğra mutlaka dedi..

buda demek oluyorki wavym ayın 25 i ve 26 sında yeni ürünler gelecek ay o zmaana kadar ben çatlarım ha hadi gelsin git al sen bidaha delikafadulden ama erkenden gitmek alzım bence deikleri saattende önce. gözünü açıcan bide zemuszemus

ayyyyyyyyyyyyyyyy bayıldım.. hadi kızlar onun önünde yatalımm..yaa şuan karşıda oturmayı ne çok isterdim..olmaz yaa.

allahım nazarlardan korusun..sağlıkla giyinsinler.. yırtsınlar annesi yenilerini alsın..

iki kraft oto koltuğu 1 adet park yatak 1 adet yatak 350 tl

Son düzenleme:
canlarım benim daha iyileri sizlerin o9lsun inşallah. kociş geliyormuş ben masayı hazırlıyım öptüm hepinizi..

ayy bunlar da çok güzelll canımm,
herşey çok uyguna geldi valla,seni hiç zorlamıycaklar kızların ayyopuyorumnanaktan

ayy bunlar da çok güzelll canımm,
herşey çok uyguna geldi valla,seni hiç zorlamıycaklar kızların ayyopuyorumnanaktan
canım çok sağol valla bunlara baktıkça sabırsızlanıyom ben..opuyorumnanaktan
sen gecelikleri ne zaman yayınlıcan bakemkaydirigubbakcemile2

mothercare normal fiyatı 35 tl. be n2 tl ye aldım:kedi:

mothercare normal fiyatı 80 tl ben 5 tl ye aldım:kedi: şansıma bundan iki tane bulabildim:)))

Wavy balım vurmussun vurgunu :lepi: Bak ben o monttan aldım kızıma 3 hafta önce ama ben onu 27 lıraya aldım.İçindeki pembe satenın güzelliği harika zaten.Demek daha da düşmüş fiyatı.....Bana dediler onlar pazar günü mal gelecek diye ama misafirim var gidemedim....Çok şeyde kaçırmış olduk böylece....

bir dahakine kapıda yatıcam ben de vallaakaydirigubbakcemile3

wavy kuşum oto koltukalarını nereden aldın?Bu arada dün bizi halamız ardı babannnemiz onda.Bize oto koltuğu alacaklarmış.Dediler ki chicco mu alalım,maxi cosi mi?waaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv........kaydirigubbakcemile2 Bende bu ay alacaktım koltuklarını çok iyi oldu şükür...

ah canım benim inan karşıdan buraya gelee kadar yine bişey kalmazdı millet kapısında yatmış resmen. bende işte bunları bulabildim sadece.. kızlarımız aynı montu giyecek desene eyoooo:lepi:

canım bisikletçiler çarşısından aldım. kıs hadi yırttın oto koltuklarındankaydirigubbakcemile3 ayy meleklerimiz sağlıkla bi gelse nerdeyse herşeyleri hazır.. bi onlar eksikler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet tatlım montlarımız aynı.ınş. o kuşlarla bir araya geliriz o montlarla.....Ay ne şeker olurlar dimi..Lolipoplar....

ooooooo ne guzel hersey tamamlanıyooooooooooooooo...............bı bebeler eksık...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…