kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

hepsı cok guzel masallah,,bende sızlerden heveslendımde dun kayınvalıdemle carsıya cıktık,bıseyler aldık,,,bende en kısa zamanda cekıp gonderıcem,,,

kızlar özellikle yeni doğan tulumlarından (new born) bol bol almanızı tavsiye ederim çünkü bu minikler bi giydiklerini hemen kirletiolar (çişleri geçio _göbekleri düşmediği veya tam iyileşmediği için bezi biraz gevşek ve göbek altından bağlamak zorunda kalınca bezdeki çiş kıyafetlerine geçio_, kusuyorlar vs vs) ben 3 tam yeni doğan takımı, 3 yeni doğan tulum takımı almama rağmen daha sonra 2 yeni doğan takımı daha ve 3 tulum takımı daha aldım. şimdi ancak yetio... ciçişlerini giymek nasip eder Rabbim inşallah bebeklerimize....

incisu bebişlerinin cicileri harika canım... allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin...

tubacım haklısın,çok giyemez çabucak büyülrler belki ama dediğin gibi ihtiyaç var küçük eşyalara,,
cicilere maşallaahhh,
Allah sağlıkla giymek nasşp etsinnn..

tubacım haklısın,çok giyemez çabucak büyülrler belki ama dediğin gibi ihtiyaç var küçük eşyalara,,
cicilere maşallaahhh,
Allah sağlıkla giymek nasşp etsinnn..

amin canım hepimizin çocularına giymek nasip etsin güzel Allahım. canım geçmiş olsun biras sıkıntı yaşıyormuşsun galiba. sen moralini çok yüksek tut tatlım. artık Allahın izniyle tehlikeli dönemleride geride bırakmışsın kuzucukların ne kadar seninle kalırsa o kadar kardır... Rabbim hayırlı doğum haberlerini duymayı nasip etsin inşallah.

çok sağol canımm,
bebeklerimizin bizlerle kalması konusunda çok haklısın,ama acelecilikleri de şaşırtıyor insanı..
atlattık diyelim inşallahh,dualarla sağlıkla zamanında doğmasını bekleyeceğiz hayırlısıyla..

ne sekerler ya insanin bebek yapasi gelioyrrr kizlar kazasiz kurtulun ins kuvvet versin rabbim

ammaninnnnnnn yerim onlariiiiii ben nezman alcammm yaaaa

aldık aldık canım hemen hemen herseyı hazırda bızde fotograf makınesı yok suan bı arkadasına verdı eşim o yüzden koyamıyorum ben bide foto koymayıda bılmıyorum buraya öğrencez artık

hastane çantası hazırlayan kızlar eşiniz yada yanınızda refakatçi kalacak kişi için yanında çamaşır,eşofman yada gündüz giyerbilcekleri rahat bişeyler de tedarik etmeyi unutmayın..

Yeni cicişler bekliyoruz,ölmüş valla bu topik

kıs refakatçıda kendiş kıyafetini getşrsin yaw onuda mı biz düşüncez:umursamaz:

Başkası olursa tabi kendi düşünür dee,yani hani eşin olursa yanında onu sen düşünürsün sanırım canımmm,

hani wavy sen oto koltuklarını koymadın dimi,
nerde hani nerde hıhıhıh?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…