kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

aaaaaaaaaa ciddi aynısımı kuzuuuumm,
süper dimi,kumaşıı,dokusuuu,
ben çok beenerek aldım,
seninkinin bedeni ne sorması ayıp,
hani ben bulamamıştım komum indirimine gittiğimde,sen bulmuşsun ya..

sen hiç foto koymuyon kaswacım,sen de koy,
pijamalı nasıl oluyormuş acebaaa?

Pijama takımı 19 lira sabahlık 19 lira sence bedeni ne olabilir kuşumkaydirigubbakcemile3...xxl olmalıydı tabi ki.... ama ellerinde xl vardı bende onu aldım...Ama varya onun arkası önünden daha güzel ,yakasının kesimi çok hoş ben çok beğendim...

ayyyy ben bir ara senin söylediğin geçmiş zaman uğradım,amcamlar yakınlar oraya,yoktu bedenlerrr
sonra ararsın arada demişlerdi,
ve gittim huzurdan tam 120 liraya aldım,bendeki XXL sanırım..
Arka yakası çok hoş,çok şık,ben bayıldım yaaa,
gittim geldim bulamadım,en sonunda içimde kalmasın diye aldım valla..
Güle güle kullanalım canımmkaydirigubbakcemile5..

Olsun içinde kalmamış.Güle güle kullan.Öyle yerlere sıksık bakmak gerek işte ,,ne zaman ne denk gelir belli olmuyor...

evet kesinlikle,kısmet olmul sana ekonomiğinden,,
bunun pijamalısı mı,yoksa bundan sabahlığı da var mı?

......................

Son düzenleme:
evet canım senin maşalah güzel denk gelmiş ekonomiğindenn,,
seninki pijamamıydı canım,sabahlığı da var mı?

Canım içi pijama takım,dışı sabahlık..Tamam resim çekersem koyarım.Birde kırık beyaz gecelik ,sabahlık takımı aldım o ayrı başka bir modelden gene komdan...Çarşamba pazarından da tanesi 3.5 liraya ihraç fazlası kaliteli bir kaç tane gecelik aldım.Çok terleniyormuş.Değişmelik al dediler.

hmmmm bende de bir kırık beyaz gecelik sabahlık daha var,ona bir de kırmızı bir saç bandı aldım,dikdörtgen iğne oyalı falan iki de başörtü koydum çantama zemuszemus,
ben ortalama iki gün kalırız diye iki gecelik sabahlık yeter demiştim,bu saatten sonra da zor benim..
yani evde giydiğim geceliklerim var ama hani sıfır kollu falan,hastanelik değil..

Ah canım benim nasılda hazırlanmış kuşum...Hymarry bende koydum kız kırmızı kurdela ile başörtülerimi.Ben çok özenirdim hep o kırmızı kurdeleye..O kurdele beni çok vurur.mafoldumbenay çokda ağlakım.neler varmış içimde...mafoldumben Eşimde diyor ki herşeye ağlıyorsun,gülde çocuklar neşelensin pozitif olsun..Ne yapayım çok bekledim,hem hormonlarım yapıyor bunu zaten ben balık burcuyum aman neyse...
Canım sen evdekilerden de al yanına. nasılsa sabahlığın var.Gece terlediğinde değişirsin üzerini..

ah canııım,balık burcum,ağlakım beniiimm,
ama benm de aynı söylediğin gibi oldm,bişey olsa eşim uyuzluğuna diyor ki,"şimdi burda ben olsam ağlarım" e tabi tanıdı beni iyice,
ben o zaman açıyorum çeşmeyi kaydirigubbakcemile3,
dedğin gibi ustürüuplu bir iki bişey daha alıyım yanıma bena.s

bebişim süper bayıldım valla benimkininde rengi böyle olacak tek farkı mavi yerleri bizmki sade olacak kulpları ile renklendireceğiz. ama bayıldım kuzum çok güzeller sağlıkla mışıl mışıl uyusun paşaların o odada..

sağol canım benimm..allahımhepimizinkini sağlıkla yatırmak nasip etsinn...eminim seninkilerde çok güzeldirr....

bebiş istiyoruz canımmm allah bu yatakların başında alt değiştireceğin günleride göstersinnn çok güzeller bebişlerine mışıl mışıl uykular nasip eylesin cenabı hakkk işallah

Bebiş istiyoruz bebişlerin odası çok güzel canım inşallah huzur içinde uyuyup büyüsünler o cici odada.

canlarım bende 22.haftadayım henüz hiç bir şey almadım sizce geçmi kaldım ? 18 eylülde dr. kontrolümüz var ondan sonra almaya başlıyayım artık ama bu arada piyasa araştırması yapıyorum sizinkileride görünce iyice heveslendim benimde 2 kızım olcak allah izin verirse...WAVY sana 2 tanecik sorum var cevaplarsan çook sevinirim canım 1-arçelik telsizleri nerden ve kaça aldın ? bende bundan almayı düşünüyorum hem fiyatı uygun hemde çook kullanışlı....2-bende istanbulda anadolu yakasında oturuyorumda optimumdaki demstock a gittim gezdim bayıldım fiyatlara ama kozyatağındaki demstocku bulamadık eşimle 2 ,3 tur attık oralarda yoksa kapandımı yada tabela falan yokmu ??

wavy bebişler ayrı odadamı yatacak. ondan mı aldın telsizi.... ben ilkinde gerek duymadım... gerek olurmuki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…