kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

kızlar valla ne diyim rabbim güle güle büyütmeyi nasip eder inşallah yavrularınızı...
bende çok bebişim olsun istiyorum ama bugün yine kırmızı kart yedim.senağlama
moralim sıfırdı topiğinizi okurken biraz düzeldi valla rabbim inşallah banada ikiz nasip eder tez zamanda....

aminn canımmm bende senin gibi kırmızı kart görmekten yorulmuştum..aama bak şimdi ikizlerime hamileyimm..allahım sanada versinn.hamilelerin duası tutar

bebiş istiyoruz tatlım özel olmazsa eğer ikizlere nasıl gebe kaldın yani normal yolla mı, tüp bebek veya aşılama ilemi? bide kaçıncı ayda hamile kaldın canım. duaların içinde çok teşekkür ederim canım. rabbim sanada bebişlerini kucağına alıp doya doya sevdiğin günleri göstersin inşallah...

öncelikle güzel dileklerin için teşekkürler.canım ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım..2 senelik evliyizz... 1. defada kaldım..aşılama tutmadı.allahımsana ve bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq:

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

bu benim mevlüt şekerleri için yaptığım sepet evde bi sepetim vardı süsledim şimdi yatak odasında makyaj malzemerlerim doldurdum

ne kadar beceriklisiniz canım,sepet çok hoş olmuş,içindekiler de kendi imaltanız sanırım hihihihihikaydirigubbakcemile3

kendim için bir lohusa gecelik sabahlık takıkmı almıştım kızlar,
hastaneye gitmeden önceki son demlerimde de bu takımı almıştım paylaşayım istedim
bakın bakaılm seksi mi kaydirigubbakcemile3

hymarry cnm doğum sonrası pek seksüüü olacan heeee hadi bakalımmm güle güle giyyyy

ya şaka yaaa bunlar bana seksi diyorlar ya göbişime felan,ona yazdım öyle,
8 gün hastanedeydim oralarda seksilik meksilik kalmıyor vallaa,
ama hani ben severim böyle gecelik sabahlık işini,ondan bi çift daha aldım,beğendin umrarımm..

kızz çok güzell..pembe tac da aldınmıııı...Şeniz
allahım sağlıkla giymek nasip etsinn

beyaz takımım için kırmızı bir bant aldım
fakat henüz dışarı çıkamadım bunun için uygun bir bant henüz almadım canım..
aha bak onu taksam tam kız anası olurum heeekaydirigubbakcemile3

tatlım benim sen kendini seksi görüyorsan her halinle seksüsündürrrrrrrrr

heeeee ama insanın bebişi oluncaaa göbüşündeee aklına gelmiyorrr o ayrııııııııııııı

tatlım benim sen kendini seksi görüyorsan her halinle seksüsündürrrrrrrrr

heeeee ama insanın bebişi oluncaaa göbüşündeee aklına gelmiyorrr o ayrııııııııııııı

ay ne biliyim yaaa,
benim kendimi ne kadar seksi bulduğumdan ziyade kocamın beni nasıl bulduğu önemli değil mi kuşum,,
hani bize göbek te vız gelirmi,her halde gelir yaaakaydirigubbakcemile3
ama hani olmasa daha da iyi olur mu,oluryerimseniben

bakıyommm bu ikiz anaları biberon,strelize,süt sağma pompasıı,yan yatırma yastığıı

nevresimler,bebefon,bakım setleriii,bebek eşyaları taşıma çantası,ayyy ne bilem hastane çantanız nerede yaaa ağır vasitalar koydunuzda benmi görmedimm bizim topik taşıyordu örgüler vs..

şincikkk bence önce ben kendimi seksi görmeliyim ben görürsem kocam hayli hayli görür

hani göbek şu durumda vızz gelmezz kocaa kızlar varr ayıppppppppppp

kızlar çıktıkdan sonra herşey vızz gelirr ama doktorlar 40 gün önermiyolar

sonrada kısçelerden vakit kalırsaa diyecem ama bi komsuu tüp le 3 üz doğurdu 1 sene sonr 4.ye hamiş kaldı şimdi o doğduuu vakit kalıyormuşş
ama o kızın annesi ,görümcesi,eltisi,kaynası ona çalışıyoo kız hemşiree

millette ne akraba var beee pehhhhhhhh kör talihimee

ben valiz yaptıımm,
örgüler de çok,ama çekip koymak çok belimi ağrıtıyor,
bugün yarın kısmet olursa denerim valiz olayını..
ya bana akraba deme dırımmım kaynana görümce elti hiç deme,kafayı sıyırıyorum,
gerçi yanımda olsalar da bayılırmıyım aman burdalar yanımdalar vaaay diye hiç sanmıyorum,
öff benden uzal olsunlarda,isterse göğe direk olsunlar...

Aaaa şaştım kaldım kız bu benim takımdan ya aynısı,ben bunun pijama sabahlık takımını aldım.Kom'dan ay çok şeker dimi kız...alkisalkisalkisgüle güle kullan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…