canlarım bende 22.haftadayım henüz hiç bir şey almadım sizce geçmi kaldım ? 18 eylülde dr. kontrolümüz var ondan sonra almaya başlıyayım artık ama bu arada piyasa araştırması yapıyorum sizinkileride görünce iyice heveslendim benimde 2 kızım olcak allah izin verirse...WAVY sana 2 tanecik sorum var cevaplarsan çook sevinirim canım 1-arçelik telsizleri nerden ve kaça aldın ? bende bundan almayı düşünüyorum hem fiyatı uygun hemde çook kullanışlı....2-bende istanbulda anadolu yakasında oturuyorumda optimumdaki demstock a gittim gezdim bayıldım fiyatlara ama kozyatağındaki demstocku bulamadık eşimle 2 ,3 tur attık oralarda yoksa kapandımı yada tabela falan yokmu ??
wavy bebişler ayrı odadamı yatacak. ondan mı aldın telsizi.... ben ilkinde gerek duymadım... gerek olurmuki.....
wavy cim çok teşekürler cevapladığın için...telsiz e-bebek te 55 lira falandı bu fiyata özellikleri en iyisi bu galiba hiç denedinizmi ? cızırtı falan yapıyormu ...bu haftasonu demstocku bulursak ve inşallah orada birşeyler bulursam almaya başlıcam gaza geldim bende....
hah evet medıpolun onundekı koprunun altında zaten yazar cevreyolu dıye............kopruden gec ılerde sola gır cevreyolu gırınce devam et ılerde zaten tekrar sola gırıyon goruluyo e5............sonra devam et ılerde sağda kocaman yazıyoooooooo medıcalpark dıye çok kolay kendılığınden gelıyo yollar cevreyolu nu takıp et................solunda ılerdede paladıum var............
incisu canım bir an önce çık al derim canım,
inan bir zaman sonra artık mümkün değil gezemiyorsun canım,
mesela bir gecelik sabahlık takımımı 55 liraya aldım,gezme fırsatım vardı,
ikinci bir takım almak istedim,diğer topşkte arkadaşlar indirim mağazasndan bir yer tarif ettiler ama gitmeye fırsatım olmadı,dışardan başka bir yerden nerdeyse 3 katı fiyatına aldım ikjinci gecelik sabahlık takımımı canım,ikisinin resmi de var burda işte..
yatak derken yatacakları yer hazır değil mi daha bebişlerin annesiiiii...
Bebis istiyoruz bu yatak cok hosuma gitti,
Ben almanyada yasiyorum hamile degilim ama ilerde bebegim olursa diye fiyatini merak ettim.
Nerede ve kaca bulabilirim bu yataktan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?