kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

Bebis istiyoruz bu yatak cok hosuma gitti,
Ben almanyada yasiyorum hamile degilim ama ilerde bebegim olursa diye fiyatini merak ettim.
Nerede ve kaca bulabilirim bu yataktan???

incisu canım bir an önce çık al derim canım,
inan bir zaman sonra artık mümkün değil gezemiyorsun canım,
mesela bir gecelik sabahlık takımımı 55 liraya aldım,gezme fırsatım vardı,
ikinci bir takım almak istedim,diğer topşkte arkadaşlar indirim mağazasndan bir yer tarif ettiler ama gitmeye fırsatım olmadı,dışardan başka bir yerden nerdeyse 3 katı fiyatına aldım ikjinci gecelik sabahlık takımımı canım,ikisinin resmi de var burda işte..
yatak derken yatacakları yer hazır değil mi daha bebişlerin annesiiiii...

canım bence yavaş yavaş almaya başla. bu konuda hymarrynin hakkını ödeyemem açıkçası al kıs gç kalma dedi bana ve bende herkes erken demesine rağmen başladım almaya. ve şimdi öyle falza gezxemiyorum hemen kasıklarım ağrıyor yani sende biran önce başla derim..
arçelik telsize gelince o biraz şans oldu benim.. e-bebekten nibvea atta çantası almıştık 50 tl ye. aynısını carrefourda 37 tlye bulunca onu geri verdim. internette bu telsizin indirimde olduğunu görmüştüm. 2 tl fark ile değişim yaptık. gel gelelim ordaki kıs dedişki bunun fiyatı değişti ama sisteme işlenmedi. yani ertesş gün yada 1 saat sonra alsam 15-20 tl fazla ödeyecektim...

demstock'a gelince:) yeri değişmedi ve 5 katlı bi bina sanırım kocaman yazıyor. ama belki siz ters tarafta aradınız. by otelin hemen karşısında. internetten demstoc kozyatağı dersen krokisine ulaşırsın...
wavy bebişler ayrı odadamı yatacak. ondan mı aldın telsizi.... ben ilkinde gerek duymadım... gerek olurmuki.....

canım ilk başta aynı odada kalıcaz benim yatak odamda. ama 3 ay sontra odalarına geçirmeyi düşünüyorum. fiyatta biraz düşeş olunca kaçırmıyayım dedim..

wavy cim çok teşekürler cevapladığın için...telsiz e-bebek te 55 lira falandı bu fiyata özellikleri en iyisi bu galiba hiç denedinizmi ? cızırtı falan yapıyormu ...bu haftasonu demstocku bulursak ve inşallah orada birşeyler bulursam almaya başlıcam gaza geldim bende....

canım kendi çapımızda denedik bven ağladım kociş koştu geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fiyatı dediğin gibiydi ama işte benim aldığım gün değişti fiyatı canım yeni fiyatı bu:sinifsinif:E-Bebek | Bebek Güvenliği-Telsizler | Bebek Telsizi | Arçelik | Arçelik Bebeğim/Bebefon Telsiz

wavyciğim biz bu haftasonu ctesi günü falan bu medikal parkı bulmaya çıkıcaz,hem ordan da şu demstocka uğrayalım diyoruz ama yani anadolu yakasındaki teacherrose bilem bulamamış,biz tırlatıp geri döneriz artık sanırım:bbo:

medıcalpark copk kolay e5 den gelırken gozunuze takılır zaten............tam ustunde............ordamı doğum yapcannnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet canım,
ya şu birinci köprüden geçtiktren sonra nereye sağıcaz bilmiyorum yaaa,
bir de hani artık yollar öncesinden girmek gerekn türde ayrıldı ya,ondan çekiniyoruz,girişi bi kaçırırsak sonra nerden döner nasıl buluruz diye yaaaa

canım altunızadeden mı gıreceksınız ...............gıuırınce kosuyolununa gırebılırsın yollar gosterıyo..................koşuyolundan e5 gır devam et zaten sagda buyuk bı bına............şimdıden bakın kı rahat ols sonra

altunizadeden medipolün önündeki köprü altından mı girelim canım?orda tabelalardan neyi takip etmek gerekiyor e-5 e çıkabilmek için?

hah evet medıpolun onundekı koprunun altında zaten yazar cevreyolu dıye............kopruden gec ılerde sola gır cevreyolu gırınce devam et ılerde zaten tekrar sola gırıyon goruluyo e5............sonra devam et ılerde sağda kocaman yazıyoooooooo medıcalpark dıye çok kolay kendılığınden gelıyo yollar cevreyolu nu takıp et................solunda ılerdede paladıum var............

hmm inşallah ordan bi deneyelim bakalım canımm,
çok sağol,böyle durumlarda eşime de bana da hafakanlar basıyor geri dönesimiz geliyor da:kedi:

ay bılırım esler öledır yok ben sakınımdır arar bulurum............ama ınan cok kolay kıme sorsanızda zaten tarıf eder..............pes etmek yok kızlar gelıcekkkkkkkkkkkkkkkk

ay adamı zaten bahçelievlerden göztepeye götürüyorum şımarıklığımla valla,bi de yol iz ararsak yolda beni doğurtabilir benimkikaydirigubbakcemile3

Evet canım beşiği daha almadım.
daha doğrusu buyukbabası alacaktı besiği hala ağvadan gelemedıler
beklıycem 1-2 hafta daha olmadı gıdıp ben alıcam
onların keyfını bekleyemıcem bayram sonu alırım beşiği
nerden ne alıcagımı bılıyorum nasılsaa...
pijama takımı konusundada kararsız kaldım
fıyatlar cok fahişşşş
ucuz olanlar hoş degıll
bakalım 1-2 haftaya halledıcem onlarıdahihoyyyt

o hoooo burda çok konuştuk kuzum
kaynanaya kayınpedere kalırsak yandık kaydirigubbakcemile3
vallaha ortada kalırsın,
nerde ne olduğunu bilmek de çok öenmli olamıyor,çünküğ bi ufacık yolculuk bile zor geliyor,
beşik almakla bitmiyor,içinin nevresimi ayrı yerdeee,yatağı ayrı yerde canım..
fiyatlar öyle gerçekten ama ucuzunu bulmak için de gezmek denk gelmek gerkiyor,
tam nerde oturuyorsun bilmiyorum ama yenibosnada kom un fabrika satış mağazası var,oraya gidebilsen harika olur..

Bebis istiyoruz bu yatak cok hosuma gitti,
Ben almanyada yasiyorum hamile degilim ama ilerde bebegim olursa diye fiyatini merak ettim.
Nerede ve kaca bulabilirim bu yataktan???

seymacığımm allahım sanada nasip etsinn..ben istanbul maskodan aldım. 3500 tl tuttu yatak korumalar yorgan yastıkkk alt açma minderi hepsi dahil..
kızlar odamızı beğendiğinize sevindimm..birazdan çekip düzülmüş halinide koyacağımm.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…