kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

bizde ananemizin bize örüp diktiği dantel battaniyemizi paylaşalım içinde silikon var yumuşacık. yanlız bu bizimkisi değil bu yiğenimki kullanılmış yedekte bekliyor :) bizimkiler gelicek inşallah biri yeşil biri turuncu daha güzel olmuşlar duyumlarıma göre :)

aaaaaaaaaaaaaaaa ne güzeellll,
ama ben tam çıkaramadım bunun neresi nee:sm_confused:

bayılırım danteleee,süper olmuş anladımm..
mavi ye de güzel olurdr bunlar iki oğluşunaa..

saolun dirimkızı ve Hymarry.. Hymarry im turuncu yeri arkası üçgenli yerlerde kenarları kare şeklinde kendiside ..

Pamuğum çok güzelmiş canım ..eminim senin ki daha güzel olacak.Sağlıkla gelsinler, içinde mışıl mşıl uyusunlar elleri dert görmesin anneciğinin de..

pamuğummm çok şık. annenin ellerine sağlık. opuyorumnanaktan

Pamuğum çok güzelmiş canım ..eminim senin ki daha güzel olacak.Sağlıkla gelsinler, içinde mışıl mşıl uyusunlar elleri dert görmesin anneciğinin de..

ay canlarım teşekküler azcık kokoş oldu ama değişik diye koyduk bizimde cicimiz var hesabı zemuszemus

ay canlarım teşekküler azcık kokoş oldu ama değişik diye koyduk bizimde cicimiz var hesabı zemuszemus

bakın size açık açık ne anlatıyım,

evvelsi gün annemlerin apartmanını silen bir aile var,apartmanın ik odasında,ikişer çocukla iki elti,kaynana,kaynata,bir kayın beraber yatıyorlar,nasıl derseniz,ufak koridora bile yatak serip yatıyorlar,
neyse,bu ikinci gelinin çocuğu olmadı yaklaşık 1.5 sene,sonra oldu,yine olmaz diye korunmamışlar,cehalet te bi yandan,kız küçücük,tekrar hamile kalınca şimdi doğum yaptı,ama üstteki gelinden kalan tek parça bir ince battaniye var,bir de yüzüne bakmayacağınız halde bir takım,bebeğin ayağında bir kocaman çorap,tülbent kesip ellerine bağlanmış bir eldiven..

bana dırımım aliyle ömerin küçülmişlerinden bikaç parça şey getirmişti,zamanında da severek almıştım,miss gibi,bebeğin ikinci elinden ne olur,
dırımıma söyleyip onları topladım,bana getirdiği çoraplar eldivenler vardı onları koyduk,
fazlasından neler yaptığımı da yazmıycam:kedi:,

...........vel hasılı,o kızcağız onları görünce var yaaaaamafoldumben
aldıııı ağlayarak giydirdi bebeğeeee,of anlatamam yaaaa,

o kıyafetleri alınca hiç ezilmedi,anneydi bebeğini giydirmek zorundaydı,kaynana yanında yapamamış ne yapsın,hepimiz o halde olabilirdik,
cici mi o da ne?Bu halde yaşı 18inde iki çocuk annesi kızlar var..

Ha sonra ben burda en çok cici paylaşanlardan biri olarak,
eğer ay bunlar da bizim cicilerimiz,alın görün diye bir niyetle bunu yapmışsam ne olayım,
bazı anneler de oda yaptılar,ben yapmadım,yapamadım,ne oldu şimdi,
o annelere siz neden oda yapıyorsunuz ben yapamıyorum diye içlenebilirmiyim,
yada o annelere oda yapan var yapamayan var diye sitem edebilirmiyim...

bilmiyorum yaaa,konu çok saptı sanırım,,uzatmıycam...

opuyorumnanaktan yesin aliyle ömerini kaynanalarııı hahahaahh kaydirigubbakcemile3

Hymarryim nasıl duygulandım ya Allah ayrdımcısı olsun o kızın ne zor durumda olanlar var herkes için güzel günelr hemen gelir inşallah..

ben burda ki ciiclere bakarken her eklenene zevkle baktım sanki kendimiz almış gibi sevindim :) Allahım herkese güzel iyi günlerde giydirmeyi nasip eder inşallah.. insan düşündükçe çok duygusallaşıyor hamilelik hassaslaştırıyor heralde her an ağlamaklı bahane arıyor insan .. bazen yanlış ifade ediyo bazen yanlış anlaşılıyo aslında rabbim herşeyi bir yoluna koymuştur bizim rızık için dert etmemiz anlamsız ama hormonlar buna müsade etmiyor şu anda güzel düşünebilirken biraz sonra çarpışmaya geçebiliyor.. elbette hep en kötü durumu düşünmek lazım şükretmek lazım hiç bişey kolay ve sebepsiz değil hayatta.. işte böyle daldım gittim..

herkes güzel güzel cicişler alsın güzel güzel sağlıklı iyi huzurlu günlerde giydirsin inşallah evlatlarına ..

gerçekten pamuğum hayatta iyinin iyisi,onun daha da iyisi var hep,ama hiiç olmayan da var,kendim görmesem o ellerinde kesilmiş tülbentleri,inanmazdım,
burda yaptığımız gösterdiğimi şeyler de inşallah kimseyi üzmemiştir,ne diyim..

kızlar şu tulumlardan arıyoruz,
mothercare de buna benzer bir tulum gömüştük 90 liraydı tamı tamına,burda da gördüğünüz gibi hiç te uygun sayılmaz,
gören duyan birileri olursa alışverişleri esnasında,insanlık namına haber versinler rica ederimm hihihihihihi kaydirigubbakcemile3

Kiraz Bebe >> Bebek Giyim >> Kışlık Kız - Erkek Mont ve Tulumları

inanmayacaksın ama bu tulumdan 1 adet mothercareden 5 tl ye bulmuştum. bi bayanla pembe mont karşılığı değiştirmiştik. şimdi görünce yine içim gitti valla:kedi:

inanmayacaksın ama bu tulumdan 1 adet mothercareden 5 tl ye bulmuştum. bi bayanla pembe mont karşılığı değiştirmiştik. şimdi görünce yine içim gitti valla:kedi:

anaaaa o bahsettiğin bu muydu,Allah iyiliğini versinn delüüü :mymeka:
biz de astronot gibi giydirir çıkarırız diyoruz,hani üstü başı açılmaz,çekeriz fermuarını heryerini kapatır diyoruz,bunlar şart,
oraya otoyol üzerinden nerden girilir acaba yaaaa,bi sorsan ya kocana yaaaaww..
internet sitesinde sadece küçük bir noktanın krokisi var,hiç bilmediğimiz yerler..

hymarryim o tarz şeyleri mağazalara değilde eminönü havuzluhan diye biyerler varmış oralara baksanız uyguna bulursunuz.. ben 15 e görüyordum eskiden ama ne biliyim lazım olacağını almak aklıma gelmemişti hiç klava:

canım değil eminönüne gitmek,tuvalete gitmeye halim kalmadı kiiii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…