pamuğummm çok şık. annenin ellerine sağlık. opuyorumnanaktan
Pamuğum çok güzelmiş canım ..eminim senin ki daha güzel olacak.Sağlıkla gelsinler, içinde mışıl mşıl uyusunlar elleri dert görmesin anneciğinin de..
ay canlarım teşekküler azcık kokoş oldu ama değişik diye koyduk bizimde cicimiz var hesabı zemuszemus
Alt açmalarımız,biri ve diğerii
bunları ilk biz kullanadık yawww alişle ömer açılışı yaptııı önden
kızlar şu tulumlardan arıyoruz,
mothercare de buna benzer bir tulum gömüştük 90 liraydı tamı tamına,burda da gördüğünüz gibi hiç te uygun sayılmaz,
gören duyan birileri olursa alışverişleri esnasında,insanlık namına haber versinler rica ederimm hihihihihihi kaydirigubbakcemile3
Kiraz Bebekadinlarkulubu.com>>kadinlarkulubu.comBebek Giyimkadinlarkulubu.com>>kadinlarkulubu.comKışlık Kız - Erkek Mont ve Tulumları
inanmayacaksın ama bu tulumdan 1 adet mothercareden 5 tl ye bulmuştum. bi bayanla pembe mont karşılığı değiştirmiştik. şimdi görünce yine içim gitti valla:kedi:
anam wavyy bu mothercareden ne uygun alıyon la burda dünya para
hymarryim o tarz şeyleri mağazalara değilde eminönü havuzluhan diye biyerler varmış oralara baksanız uyguna bulursunuz.. ben 15 e görüyordum eskiden ama ne biliyim lazım olacağını almak aklıma gelmemişti hiçklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?