canım değil eminönüne gitmek,tuvalete gitmeye halim kalmadı kiiii kaydirigubbakcemile3
kızlar şu tulumlardan arıyoruz,
mothercare de buna benzer bir tulum gömüştük 90 liraydı tamı tamına,burda da gördüğünüz gibi hiç te uygun sayılmaz,
gören duyan birileri olursa alışverişleri esnasında,insanlık namına haber versinler rica ederimm hihihihihihi kaydirigubbakcemile3
Kiraz Bebekadinlarkulubu.com>>kadinlarkulubu.comBebek Giyimkadinlarkulubu.com>>kadinlarkulubu.comKışlık Kız - Erkek Mont ve Tulumları
doğsun kızçeler hayırlısıyla sonra annene bırakıp gidersin eminönüne alırsın şekercim hiç kafaya takma gidip öyle 90 ada alma :icecream: nede olsa iktisatçıyımya napıyım :kedi: annem lohusa pijaması sabahlığı almış zorladım kaça aldın diye duyunca dudağım uçukladı hala içim yanıyor ömür boyu aklından çıkmıyor pahalıya alınan şey insanın bide ucuz hesaplı aldığın şeyi giymek daha tatlı ve zevkli oluyor nedense zemuszemus
bu sitede var istersen bi bak fiyatlarda dedigin gibi çok pahalı degil
bu siteden alıyorum ben güvenilir
☞ BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
inşallah canım,annem de pek heyheylidir benim,ben alışverişe,o bebek bakmaya gidermi bilmem,,doğsun kızçeler hayırlısıyla sonra annene bırakıp gidersin eminönüne alırsın şekercim hiç kafaya takma gidip öyle 90 ada alma :icecream: nede olsa iktisatçıyımya napıyım :kedi: annem lohusa pijaması sabahlığı almış zorladım kaça aldın diye duyunca dudağım uçukladı hala içim yanıyor ömür boyu aklından çıkmıyor pahalıya alınan şey insanın bide ucuz hesaplı aldığın şeyi giymek daha tatlı ve zevkli oluyor nedense zemuszemus
laelaelaelaelae cimriymişşş,kız inan iki bebeğin işi gerçekten zormuş yani,ben oda yapmadım ondan rahatım biraz,sen bir de oda yapıyorsun,hiç kolay değil..valla canım hamile, lohusa, bebek kelimeleri işin içine girdim mi fiyatlar uçuyorkafamçokkarıştı bizde dün baktık. 90- 150 arasıydı kıyamadım almaya valla. dedim bebeişlerime bişey alırım o paraya. bi tane 15 tl ye penyte gecelik almıştım. bide ucuzundan düğmeli picama takımı yada yine gecelik alırım. bide saten sabahlıklı takımım var ayıptır söylemesi hala içine giriyom ve bol geliyor:kedi: onu giyerim oldu bitti. geri kalanına bebişlerime battaniye alırım dimi amazemuszemuszemuszemus
cimrimiyim neyim:kedi:
valla canım hamile, lohusa, bebek kelimeleri işin içine girdim mi fiyatlar uçuyorkafamçokkarıştı bizde dün baktık. 90- 150 arasıydı kıyamadım almaya valla. dedim bebeişlerime bişey alırım o paraya. bi tane 15 tl ye penyte gecelik almıştım. bide ucuzundan düğmeli picama takımı yada yine gecelik alırım. bide saten sabahlıklı takımım var ayıptır söylemesi hala içine giriyom ve bol geliyor:kedi: onu giyerim oldu bitti. geri kalanına bebişlerime battaniye alırım dimi amazemuszemuszemuszemus
cimrimiyim neyim:kedi:
inşallah canım,annem de pek heyheylidir benim,ben alışverişe,o bebek bakmaya gidermi bilmem,,
ama cidden 90 a almaya kıyamam yaaa,sonuçta 2-3 kış giyse hiç dşünmem,ama öyle de olmuyor bebeklerin eşyaları,
dediğin gibi bir de pahalıya alıdğın bir şeyin ucuzunu bir yerde gördün mü böyle intihar edesi geliyor insanın sinirden töbe töbee..
laelaelaelaelae cimriymişşş,kız inan iki bebeğin işi gerçekten zormuş yani,ben oda yapmadım ondan rahatım biraz,sen bir de oda yapıyorsun,hiç kolay değil..
bir yerlerden kısmadan olmaz,bir de kıyafet işi gerçekten nankör iş..
ama saten gecelik konusunda eminmisinn:kedi:
ne cimrisi be tatlım valla hayranım sana en doğrusunu yapıyorsun yazık günah.. sanki aldığımız ehrşeyi doyasıya giyiniyoruzda bi kaç kez giyinicez oldu bitti.doğru yoldasın böyle devam et wavy im kaydirigubbakcemile5
riça ederimcanım çok güzel,pek çok alternatif var,
eğer dışarda bulamazsam burdan bakarım gerçektenn,,
zahmet etmiş ilgilenmişsin canım teşekkür ederimmm..
biz de saten bir takım almıştık pierre cardindi o da,pijama takımı vardı,geceliği falan da 6lık takım gibi de oluyor ya,
ama ben onu hastanede giyemem ne biliyimm,
ama seninki nasıl bilmiyorumm
şort ve askılı üstten başlıyor,gecelik,sabahlık,iki parça alt üst,vişne rengi benimki,ama pembesini de bakmıştık
dün yazıştıklarınızı okudum,ama herkes olumlu yazınca ben o nasıl olcek diyemedim :kedi:
rahat ederim diyorsan sorun değil,ama aldığın penyeler yetmez mi sana kuşumm?iki parça okudum,yanlış hatırlamıyorsam,yetmez mi kii,ay ne biliyim saten nasıl olur yaaa,
bi anket açalım saten giyelim mi,giymeyelimmi ihihihi..
benimkide beyazı sizinkinin :kedi: sabahlığıyla şirin duruyor ay kalkıp denesem mi ne bende ama halim yok :kedi: .. ilk gün değilde ikinci gün giyilebilir gibi geliyor bana şıkır şıkır üstünede pembeli bi taç özenli ve şık durur gibi tabi üşümessen wavyim ..
benimkide beyazı sizinkinin :kedi: sabahlığıyla şirin duruyor ay kalkıp denesem mi ne bende ama halim yok :kedi: .. ilk gün değilde ikinci gün giyilebilir gibi geliyor bana şıkır şıkır üstünede pembeli bi taç özenli ve şık durur gibi tabi üşümessen wavyim ..
:sm_confused: giyilebilir diyosanızzz,,,
ay ne bilim modayı insanlar oluşturuyoya şimdi wavyim giysin bak sonra millet giyinecek .. diğer annelerin topiklerini geziyorumda milelt neler giyiniyor bi görseniz tacından tut terliğine kadar şıkır şıkır yakıştırana helal diyom valla ben şekercimm zemuszemus
ikoncanınız olam anammmmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan:kedi:ay ne bilim modayı insanlar oluşturuyoya şimdi wavyim giysin bak sonra millet giyinecek .. diğer annelerin topiklerini geziyorumda milelt neler giyiniyor bi görseniz tacından tut terliğine kadar şıkır şıkır yakıştırana helal diyom valla ben şekercimm zemuszemus
ne giyiyorlar allasen yaaaa,
insanların oluşturduğu herşey modamı allasen,ben iki saç bandı almıştım,
geçende baktım aman pek kokoş oluyor geceliklerin üstüne,veridm kızkardeşlerime,utanırım ben o kadar kokoşluktan yaaa,,
bi iğne oyalı dikdörtgen başörtü istemiştim,onu yapan çıkmadı,
belki kız kardeşimin çeyiziinden bulup çalarım ne yapıyım hahahahkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?