ne giyiyorlar allasen yaaaa,
insanların oluşturduğu herşey modamı allasen,ben iki saç bandı almıştım,
geçende baktım aman pek kokoş oluyor geceliklerin üstüne,veridm kızkardeşlerime,utanırım ben o kadar kokoşluktan yaaa,,
bi iğne oyalı dikdörtgen başörtü istemiştim,onu yapan çıkmadı,
belki kız kardeşimin çeyiziinden bulup çalarım ne yapıyım hahahahkaydirigubbakcemile3
ohhh maşallah yakışır kzun-maa. ay ben bulamıyom şu gecelikleri pijamaları yaw.. len valla koca moca dinlemicem beklemicem kendi balıma gitcem şu eminönüne yawww-tatlicadiarzu-ben 5 takım koydum sanırım valize sanki her an batarmış gibi geldi :kedi: annem bi tanede sabahlıklı takım almış kalitelisi olsun diye onla 6 ediyo . abartmışım sanırım.
ben satenlerimi denemeye gidiyom napıyım hevese geldim az sesim çıkmassa bilinki içinden çıkamadım :) zaten az önce kaynım yenge sen ne kadar çok kilo aldın dedi bööö ona -tatlicadiarzu-
ikoncanınız olam anammmmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan:kedi:
ben 5 takım koydum sanırım valize sanki her an batarmış gibi geldi :kedi: annem bi tanede sabahlıklı takım almış kalitelisi olsun diye onla 6 ediyo . abartmışım sanırım.
ben satenlerimi denemeye gidiyom napıyım hevese geldim az sesim çıkmassa bilinki içinden çıkamadım :) zaten az önce kaynım yenge sen ne kadar çok kilo aldın dedi bööö ona -tatlicadiarzu-
sen satenlerı dene seker.........benım pıjamalrım bılem olmuyo.kaynanam 100 kılo sakasızdelikafaduldenbana dıodukı benım penyelerımı bırakıyımmı dıodu..cok sukru gettı...........
ya hepiniz alemsiniz yaaaa delüleeerrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
maşşalh gelinlik falan giyiyor bu kız,saten gecelikler giyiyor,nerde kaldı bunu kilosu acabaa,benim boynumdan aşağı inmiyor eskilerim..
maryy senın gen boynundan asagı inmıyormus ki sen artık doguracan .ya be ne yapım bacagımın bıtanesı gırs ezormalyacam pıjamaları nasıl oplsa penye bısey olmaz ........ama nerde olmuyokı...........bende kaynananmı gecerım benım neyım eksık demı kızlar..delikafaduldendelikafadulden
maryy senın gen boynundan asagı inmıyormus ki sen artık doguracan .ya be ne yapım bacagımın bıtanesı gırs ezormalyacam pıjamaları nasıl oplsa penye bısey olmaz ........ama nerde olmuyokı...........bende kaynananmı gecerım benım neyım eksık demı kızlar..delikafaduldendelikafadulden
yaa kaç gündür midem kötü zaten bişey yiyemiyom bi kilo vermişim..:sinifsinif: ama yinede kıçımı kaşıyım vben hahayyykaynanandan bi kilo bari eksik kal yeter bana,
tastaman benzeme de,kaynana milletine gıcığım çünkü hahahahkaydirigubbakcemile3
wavyymm daha fazla eşyalarım bana oluyor dersen vallaha gelip seni paralıycam heee,bugün ksıkançlığım üstümde zaten,nazarımdan yarın şişmeye başlarsın da kimse kurtaramaz seni sonra:jeyyar:
hymarry hem datlum aramızda kaç hafta var bakarmısın lütfen.. ben senin haftalarına gelince kimbilir nasıl olcem şeker..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhıh şöööle bacım,olmuşum dünya kadar zatenn,teselli olsun bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?