kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

kızlar sız bılırsınızde satenle soguk olur üşürsünüz evler sıcak olacagı için evde daha kullanıslı olur.hastane ıcın en uygunu penye pijamalr ...onlradan da 3 takım yeter..hergun bıtane...........

banada sarı yazma yaptırıyordu annem. lohusalıya yapılırmış.
vardır kıs çeyisinde kardeşinin yoksa bile bohçalara bak çıkabilirkaydirigubbakcemile3

ben 5 takım koydum sanırım valize sanki her an batarmış gibi geldi :kedi: annem bi tanede sabahlıklı takım almış kalitelisi olsun diye onla 6 ediyo . abartmışım sanırım.

ben satenlerimi denemeye gidiyom napıyım hevese geldim az sesim çıkmassa bilinki içinden çıkamadım :) zaten az önce kaynım yenge sen ne kadar çok kilo aldın dedi bööö ona -tatlicadiarzu-

sen satenlerı dene seker.........benım pıjamalrım bılem olmuyo.kaynanam 100 kılo sakasızdelikafaduldenbana dıodukı benım penyelerımı bırakıyımmı dıodu..cok sukru gettı...........

muallim bayramın kutlu olsun canım..bugun yoktun..gezdın demı bebklerle........

ohhh maşallah yakışır kzun-maa. ay ben bulamıyom şu gecelikleri pijamaları yaw.. len valla koca moca dinlemicem beklemicem kendi balıma gitcem şu eminönüne yawww-tatlicadiarzu-

bendende bööö kaynıunalülülülülülü

ikoncanınız olam anammmmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan:kedi:

sen satenlerı dene seker.........benım pıjamalrım bılem olmuyo.kaynanam 100 kılo sakasızdelikafaduldenbana dıodukı benım penyelerımı bırakıyımmı dıodu..cok sukru gettı...........

ya hepiniz alemsiniz yaaaa delüleeerrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
maşşalh gelinlik falan giyiyor bu kız,saten gecelikler giyiyor,nerde kaldı bunu kilosu acabaa,benim boynumdan aşağı inmiyor eskilerim..

maryy senın gen boynundan asagı inmıyormus ki sen artık doguracan .ya be ne yapım bacagımın bıtanesı gırs ezormalyacam pıjamaları nasıl oplsa penye bısey olmaz ........ama nerde olmuyokı...........bende kaynananmı gecerım benım neyım eksık demı kızlar..delikafaduldendelikafadulden

delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
maşşalh gelinlik falan giyiyor bu kız,saten gecelikler giyiyor,nerde kaldı bunu kilosu acabaa,benim boynumdan aşağı inmiyor eskilerim..

:roflol: :roflol: :roflol:

ben bugün uzun kollu penye pijamalarımı çıkardım üşüdüm azıcık. eşim dediki olmazki artık o sana:dilcikar: bi giyindim aaa valla da oldudelikafadulden hıhh dedim nbe sandın:mymeka:

Şeniz:roflol:

kaynanandan bi kilo bari eksik kal yeter bana,
tastaman benzeme de,kaynana milletine gıcığım çünkü hahahahkaydirigubbakcemile3

wavyymm daha fazla eşyalarım bana oluyor dersen vallaha gelip seni paralıycam heee,bugün ksıkançlığım üstümde zaten,nazarımdan yarın şişmeye başlarsın da kimse kurtaramaz seni sonra:jeyyar:

yaa kaç gündür midem kötü zaten bişey yiyemiyom bi kilo vermişim..:sinifsinif: ama yinede kıçımı kaşıyım vben hahayyy:roflol:

hymarry hem datlum aramızda kaç hafta var bakarmısın lütfen.. ben senin haftalarına gelince kimbilir nasıl olcem şeker..

hymarry hem datlum aramızda kaç hafta var bakarmısın lütfen.. ben senin haftalarına gelince kimbilir nasıl olcem şeker..

hıh şöööle bacım,olmuşum dünya kadar zatenn,teselli olsun bana..

bavulumu bugün son kez bi kontrol edicem,
şunu koydınmu,bunu koydun mu Hymarry dediğiniz bişeyler var mı yaaaa?

kızlar gebeliğim boyunca lohusa pijaması giydimm karın kısmıı hamiş pantolonu gibi ayarlanıyorr şimdide giyiyorum...tabi ben şanslıyım eşim alıyordı pamuklu saten senfoni,şahinler hep komşusu

ama o bana baska bi yerden aldııı çok iyilerdiii.....

size bişey anlatacağım daha 12 haftalık hamişim ateş basıyor
bişi yok giyemm neyse kocam bana gecelik almışş pembe ama çok şık tülden küçük gülleri var güllerin içinde incilerii........eve bi girdi bn banyoda oturuyorm klozetin basında ağzımdan kan geliyorr
adam çıldırdıı hastaneye diyo yok dedim zaman sonra geçti
sonra bana sana gecelik adım hayatım dedi....açtı giydirdi yatırdı uyuttu ilk geceliğimdiii hehe
cerrah paşada hep şuhh pijamalarla gezdimmm......annem saçları tarar örerdi....
çok zor günlerdi beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…