kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

bavulumu bugün son kez bi kontrol edicem,
şunu koydınmu,bunu koydun mu Hymarry dediğiniz bişeyler var mı yaaaa?

sen özelde doğum yapacaksın kuşum çok seye gerek yok sadece komposto götür
oradan verilen güsel olmuyor pekkk

cantada bebek takımları senin gecelik takımların kırmızı tacın
gelenlere ikram iiçin platik tabak ve bardak...
ped,tarak biberon ,süt sağma pompan... bebek bezi...bakım ürünleri bebeklerinn

ne zormuş be dırımımmm..

herkesin bu dünyadaki imtihanı farklı farklıymışş..

bebeklerin takımları ayrı bir çantada mı olsunn?

hmmm ayrı poşete neleri koyalım canım,ay çok ayrıntı sordum da,
hani bu bibereonları,temizlik üzürnlerini falan da koyalım mı?

kızlaar 1 saattir yazdıklarınızı okuyom ne alemsiniz valla...benimde evlendiğimde kayınvalidemin verdiği beyaz saten pijama vardı büyük bedendi çıkarıp bi denesemmmi diyorum ama dediğiniz gibi hastanede çok mu şıkır şıkır olur arnavut gelinleri gibi ...gerçi bende arnavutum ama yerimseniben bursada olsam giyilirdi ama istanbul da sanki çok abartılı olcakmış gibi...ben henüz 24 haftalık olduğum için henüz almadım gecelik falan ama bursada beğendim annem alıp getircek inşallah...
benim asıl kafamı kurcalayan terlik hastane için nasıl bir terlik aldınız oda terliği gibi mi ???? hani şu twigy gibi falanmı ...benim birtane çok şık kokoş üstü tüylü terliklerim var ama topuklu hiiç rahat olmazz
var yaa o saten pijamayı giysem birde o kokoş terlikler oooff işte o zaman ikoncan ben olurum wavyciim...
hymarry senin son 3 günün kaldı galiba değilmi ...nasıl heyecan varmı ? allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin önce sana sonrada bizlere inşallah ...benimde senin gibi 2 kızım olcak inşallah...

aaaaaaaaaaaa canım benim nasıl sevindim,iki kız annesi seniii,ikiz gebelik topiğine de takılsana,orda bayaa kalabalığızz..
şimdi tek tek yazıyım kendi fikrimi,
gecelik olayına sıcak bakanlar var,tabi ki kişisel bir tercih meselesi,ama ben saten giyemem,hem yatakta da rahat edemem gibi geliyor,ama dedğim gibi sen ben de giyebilirim diyenlerdensen neden olmasın,ben ünv hastanesinde bile gördüm doğum sonrası giyenini..
hastane için hiç eğilip bükülmeden rahatça ayağına takabileceğin bir terlik olmalı,aynen Twigy tarzı canım,
ben yazın çıktım dolaştım,yazlık şeyler vardı,plaj terliği gibi parmak arası tarzda,alamadım,şimdi de yeni sezon içn alışverişe halim yok,
ama sen yakalarsan onlar düz terlikler oluyor,güzel oluyor yani,,
son 3 gün evet canım Perşembeyi de saymazsak iki gün denebilir..
Duanı eksik etme..

hmmm ayrı poşete neleri koyalım canım,ay çok ayrıntı sordum da,
hani bu bibereonları,temizlik üzürnlerini falan da koyalım mı?

tatlımm temizlik ürünlerini verme biberonlarıda isterlerse ver tatlım bebek odasına sadece kıyafetler gitsin......

Ben hastane için özel bir terlik almayı düşünmüyorum.Zaten hastanede veriyorlar terlik.Hem en iyi hastanede olsa mikrop dolu hastanelerde..O terliklerde orada kalmış olur.

71e 62 öndesin kuşum

kıslar bursa da cumhuriyet caddesi var, onun arasında biyerlerde toptancı çamaşır ve pijamacılar var, 10 takım pijama aldım 90 tl ödedim.. hem de penyeleri öyle güzel ki... sevil giyim bursalılar bilir.. gerçi sevil giyimin yerlerinin tozunu da yutup geldim yattım çünk yere tansiyonum düşünce:sinifsinif:

:1shok: akannehir ayyyyyyyyy 9 pijamanın fiyatına mı şaşırsam düşüp bayılmana mı
ooffff çok tehlikeli yaaa,başını karnını çarpma bi yere kuşum of yaaaa,
şimdi nasılsın,hemen düzeliyormusun,hay Allah yaaa.......

yok hayatım bayılmadım, tansiyonum düşünce yatacak yerleri yoktu, aldığım paketleri yaypı yere yattım ayaklarımı kaldırdım 15-20 dk. sonra geçti.. ama eşim apar topar eve getirdi sana çarşı da pazar da yok diye... bugünlerde iyiyim yine kaşınıom ama tınlamıyo hiç valla.. lmaz:

Ben hastane için özel bir terlik almayı düşünmüyorum.Zaten hastanede veriyorlar terlik.Hem en iyi hastanede olsa mikrop dolu hastanelerde..O terliklerde orada kalmış olur.

ben hastane için 1 çift beyaz sabo terlık aldım.
dogum 1 ay sonra muhtemelen ayagımda coraplarım olacak
onu acık terlıkten çoraplı ayaklar kokoş durrmaz
ama onu kapalı olursa daha iyi durur dıye tahmın ettım.
bende hastaneden sonra terlıkllerımı sanırım kullanmam sanırım
o yuzden oyle cok para verıp almadım:hulya:

Selam kızlar. Topikteki tüm yazılanları büyük ilgiyle okudum. Hatta birçok konuda da bilgi edinmiş oldum. Ben daha bebek alışverişi yapmadım. Henüz hiçbişey almadım bebişlerime. Size birşey sormak istiyorum. Kafama takılan en hassas konu biberon konusu. :uhm: bu konuda dr ile görüşen var mı acaba? Ben cam alıcam ama emzik kısmı damakla özdeşleşen, tamamen doğal zararsız olanları varmış sanırım. Ama hangisi bilmiyorum. Bilgisi olan var mı ??

nuby ve avent..dr.browns var birde aramızda ondan alan çok oldu.Ben nuby aldım anne göğüs ucu gibi bu emzik bieronun her tarafı silikon...İncelemeni öneririm..

nuby ve avent..dr.browns var birde aramızda ondan alan çok oldu.Ben nuby aldım anne göğüs ucu gibi bu emzik bieronun her tarafı silikon...İncelemeni öneririm..

Teşekkürler. Hemen bakıyım bi netten. Alışverişe çıkınca da yakından bakarım

Aventin yeni doğan setini aldım biberon olarak.Ürün güzel,hoşuma gitti.Elitu bunuda inceleyebilirsin.

papatya çok teşekkürler.Daha önce kafamda hiçbir model yoktu. Şimdi en azından hangi ürünlere bakacağımı biliyorum. Sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…