ayy çok güzeller ben almadım nedeeeeeeeen çünkü aklıma gelmedi pijamamı alsam gecelikmi acaba bide nekadar kızlar bunların fiyatı ortalama
ben çok vermişim organik diye aldandık
bebiş istiyoruz canım geceliklerin çok cici sağlıkla giy canım benimopuyorumnanaktan
kızlar pramatüre almayın kızmayın ama bebekler çabuk büyüyor sonbaharda doğum yapacak arkadaslara benim verebileceğim şeyler var kızlar yanlış anlamazsanız 5 takım verebilirim çok gityemedik yaz geldiği için uzun kollu şeyleri şimdide olmaz sonbahara....bazı takımları hiç giymediler çünki yaz geldiiii............isteyen bana ulaşsın prafilime yazsın
ben ben ben eylülde eylül sonu gibi yapıcam doğumu kısmetse,gerçi benimkiler kız ama,olsun demi,hem yakınız senle,bi sepetle salıverirsin valla:kedi:kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3yaaa banane bende istiyom cekıl aradan hymarry bak senınkıler hem kız benım ıkısıde erkek tam benımkılere göre bana ne
kaydirigubbakcemile3 canım baksana penses istiyor,onunla irtibata geçin isterseniz,onun iki oğlu varmış hem,tmm cnm ayın 8 de medıcalparka gelecez buluşalım vereyim uygunsan
tühhh kaçırdık elbiseleri:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?