kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

ayy çok güzeller ben almadım nedeeeeeeeen çünkü aklıma gelmedi pijamamı alsam gecelikmi acaba bide nekadar kızlar bunların fiyatı ortalama

Canım şöyle rahat edersin edemzsin diye pijama yada gecelik olsun diyen var,ama önemli olan senin neyde rahat ettiğin.
Ben pijama giyemiyorum,geceliği tercih ederim,bu yüzzden de kim ne tavsiye ederse etsiin,ben gecelik aldım.
Bir sabahlıklı takım gerekir,bunların fiyatları da duruma ve yerine göre 50 ile 150 arasında değişiyor.Hastane çıkışı için ikinci bir tane daha gerekiyor,ben onu sabahlıksız daha rahat bir gecelik alıcam,tek gecelikler de 20-100 arasında değişebiliyor canım..
Tabi marka,dükkan falan fiyatları çok etkiliyor ve değştiriyor..

bebiş istiyoruz canım geceliklerin çok cici sağlıkla giy canım benimopuyorumnanaktan

bebiş istiyoruz canım geceliklerin çok cici sağlıkla giy canım benimopuyorumnanaktan

prematüreleri 40ar liraya almı da onu konultuk dün canım,çok vermiş yanii

kızlar ben premature takım almadımmm
hastane cıkısı aldımmm.
premature takım almam gerek mııı
premature takımın özelliği ne kiii

kızlar pramatüre almayın kızmayın ama bebekler çabuk büyüyor sonbaharda doğum yapacak arkadaslara benim verebileceğim şeyler var kızlar yanlış anlamazsanız 5 takım verebilirim çok gityemedik yaz geldiği için uzun kollu şeyleri şimdide olmaz sonbahara....bazı takımları hiç giymediler çünki yaz geldiiii............isteyen bana ulaşsın prafilime yazsın

ben ben ben eylülde eylül sonu gibi yapıcam doğumu kısmetse,gerçi benimkiler kız ama,olsun demi,hem yakınız senle,bi sepetle salıverirsin valla:kedi:kaydirigubbakcemile3

yaaa banane bende istiyom cekıl aradan hymarry bak senınkıler hem kız benım ıkısıde erkek tam benımkılere göre bana ne

ben ben ben eylülde eylül sonu gibi yapıcam doğumu kısmetse,gerçi benimkiler kız ama,olsun demi,hem yakınız senle,bi sepetle salıverirsin valla:kedi:kaydirigubbakcemile3

tmm cnm ayın 8 de medıcalparka gelecez buluşalım vereyim uygunsan

yaaa banane bende istiyom cekıl aradan hymarry bak senınkıler hem kız benım ıkısıde erkek tam benımkılere göre bana ne
kaydirigubbakcemile3
tmm cnm ayın 8 de medıcalparka gelecez buluşalım vereyim uygunsan
kaydirigubbakcemile3 canım baksana penses istiyor,onunla irtibata geçin isterseniz,onun iki oğlu varmış hem,
gelinin gelin çiçeğini atınca peşinden üstüste yığılan kızlar gibi olduk:roflol:

canım dırımkızına özelden yaz,ne zaman girerse bakar,anlaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…