kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

nerocum cicileriniz, yatağınız, dolabınız pek güzelmiş :) sağlıkla kullansınlar inşallah..

hangi yatağı satenle kaplıycaksınız park yatağı mı?

nerocum cicileriniz, yatağınız, dolabınız pek güzelmiş :) sağlıkla kullansınlar inşallah..

hangi yatağı satenle kaplıycaksınız park yatağı mı?

evet cnm arkadaşım yapmış,içine kapitone dışarıdan biraz taşırmış yere kadarda saten dikmiş ucuna,park yatak tamammen kapanmış.hani bu 7-8 aya kadar yatırılan sepetler varya onun gibi çok şık olmuştu benim dolapta sedefli parlak boya satenle şık durur dedim,,

anladım canım

evt bildim o sepetleri, güzel olur eminim..

sağlıkla kullansınlar inşallah..

çok güzel herşey nerocuumm,keşke daha büyük koyabilseydin fotoğrafları,daha net görürdük,
saten kumaşla kaplamak istemenin amacı nedir canım?Yoksa sadece dekoratif maksatlı bir düşünce mi,pek anlayamadım da..

fatoşcum çok güzel canım ne güzel böyle bir yeteneğin var,
ellerine sağlık,sağlıkla gelip giysinşler yavruların..

Biz de bu haftasonu kızlara bir salıncak,bir hoppala ve bir yürüteç aldık,küçücük evim artık tamamen onların eşyalarıyla kaplıboshayallersmile

anladım canım

amin cnm inşallah,hepimizin,,

anacığm nasıl ekleniyordu büyük resim yapamadım,evet değişiklik olsun istedim arkadaşımda görüncede çok beğendim,dolaplarınada uysun diye kapitone ve saten örtü olacak,

ay ananm bu yeni hamileler maşallah pek bir hamarat. biz aldıklarımızı gösteriyorduk bunlar ördüklerini. oyy oyy maiallaha alalh sağlıkla giymelerini nasip etsin. ayaol appalar bile alınmış . ben hiç appa almamaıştım. ama artık ihtiyaç doğmaya başlıyor yavaş yavaş..

anladım canım

aaaaa kız ne o ugg botlar bende çok aradım ama bulamadım küçük olanlardan,büyükte almadım seneye kışa bulurum belki,elibiselerde pek güzel cnm güle güle giysinler,,,

nerocum LCW yakınsa hemen al %50 indirimli 10 liraya aldım :) haftasonu bi tane daha alıcam. sanki diğer bebekte kızmış gibi geliyo bana.. bide değişim fişi alıcam eğer erkek olursa başka ürünle değiştiririm..

saol canımm

benim örgülerimden inş bıkmazsınız :)

5 senedir içimde öyle şeyler biriktirdimki şimdi hepsini kızıma örmek istiyorum opuyorumnanaktan

ay canım çok güzel cicileriniz bıkarmıyız hiç bende örgülerimi bi ara koyayım

Cok cok güzeller canım Rabbim güzell günlerde kullanmayı nasip etsin..

fatoş cum maşallah hepsi birbirinden cici olmuş ah ahh kız çoıcukları cicili bicili çok şeker oluyor ya. hele o botlara bayıldım güle güle giysin kuzun. konya yazısını görünce içim gidiyor bende konyalıyımda:)

nero sizin cicilerde güzle görünüyor maşallah güle güle kullansın kuzuların.

hymarry canım sizde güle güle kullanın keyifli keyifli sallansın kuzularınız:) yürüteci bizde aldık bir buçuk ay önce pek acele ettik heralde :)

bizde bi ikiz arabası bide yürüteç aldık bakalım mama sandalyeleri var sırada . hiç eksik bitmiyomuş çok çalışmak lazım çokkkk :hulya: Allah hayırlı uzun ömürler versin bütün yavrulara Annelere babalarada hayırlı bereketli bol bol paracıklar sempatiksalakcinni

pamukcuğum biz mama sandalyesi portatif aldık ama onu bile kullanmadık
yaşımıza geldik sanırım bundan sonra almam

pamukcuğum biz mama sandalyesi portatif aldık ama onu bile kullanmadık
yaşımıza geldik sanırım bundan sonra almam

hımm niye kullanamdınızki canım ya sanki ben sürekli kulalnıcakmışım gibi geliyor.hayaller kuruyorum köfteler yapıcam pizzalar pastalar popkekler yapıp koyucam önlerine mutfakta bana baka baka yiyecekler :) hatta acele edip hemen alasım bile var şimdiden otursunlar minik minik diye :) masada biziimle beraber olsunlar istiyorum hep .
ikeanınki çok uygun ama oda pek bi sade görünüyor . bizde şöyle orta halli cici bişey alırız inşallah.

tatlım masamızı çok kurcaladılar sonra ben onları bizim yemek saatimizden önce
yediriyorum o dediğin olduğundada sandalyede oturacak kıvamda olurlar
ikeanınki bana dar geldi...ve mika olduğundan çocukların poposu acır giibi geldi
ama hayatım sen al heycanın yarım kalmasın

Canim ben o hantal mama sandelyelrde kurtulup ikeanin kileri aldim.cooook memnumum bizimkilerde dik durdugu icin daha cok sevdiler hem cok hafif hemde istediginde klayca sokuluyor.uzun sure biryere kalamya gideceksen alip gotur yaninda.

Medine, pamukşekeri saol canım..

pamuk şekeri demek hemşehriliyiz çok memnun oldum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…