- 3 Eylül 2018
- 9.185
- 48.921
- 548
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #2.081
Yine dua et buradaki insanlar ban korkusuyla usturuplu şeyler yazıyor. Bu seçtiğin razı olduğun hayat yüzünden daha neler neler diyenler çıkacak karşına. Ah o kadınlar kulübündeki sabırlı ablalarım olsa diyeceksinOha artik sende twm o... adimi cikardin? Tamam peki derdimizi actik doktuk size de kendinize gelin artik yeter. Buda burda olmayacakse nedir ozaman bu kadinlar kulubu.
Oha artik sende twm o... adimi cikardin? Tamam peki derdimizi actik doktuk size de kendinize gelin artik yeter. Buda burda olmayacakse nedir ozaman bu kadinlar kulubu.
Birisi dedi kiOzaman yolun açık olsun
Haklisiniz. Ama yasayanlar nasil yasiyor peki?Yine dua et buradaki insanlar ban korkusuyla usturuplu şeyler yazıyor. Bu seçtiğin razı olduğun hayat yüzünden daha neler neler diyenler çıkacak karşına. Ah o kadınlar kulübündeki sabırlı ablalarım olsa diyeceksin
dahada yazma gıt yasa osenın agzına sen de onun agzına yapBirisi dedi ki
Haklisiniz. Ama yasayanlar nasil yasiyor peki?
her gece ağlayarak.Haklisiniz. Ama yasayanlar nasil yasiyor peki?
Kimbilir ne kadar mutsuz ve pişmanlar. Sen sadece uzaktan görüp iyi bir şey sanıyorsun ama öyle değil. Benim bi akrabam da karısını aldatıp o kadınla kaçtı güya çok mutlu oldular sonra ikinci kadın delirdi resmen çünkü sürekli adamın kendisini aldattığını düşünüyordu paranoyak olmuş yani ciddi manada deli hastaneye falan kapattılar. Güya aşkına sahip çıkmıştı sevdiği adamla mutlu olacaktı. Ama işte o mağdur ettikleri kadının ahı yerde kalmadıBirisi dedi ki
Birçoğunun sonu iyi bitmiyor.Haklisiniz. Ama yasayanlar nasil yasiyor peki?
sonun akıl hastanesı yada kotu yol bu adamla gıdersenBirisi dedi ki
Eşimin köyünde varmış, kadın kuması ile iyi anlaşıyormuş, hani kardeş bu kadar anlaşamaz. Ama bir sorun varmış. Bu iki kadın kocalarını hiç sevmezmiş. Bir gün evden atmışlar falan herifi ahahahahha ah.Kimbilir ne kadar mutsuz ve pişmanlar. Sen sadece uzaktan görüp iyi bir şey sanıyorsun ama öyle değil. Benim bi akrabam da karısını aldatıp o kadınla kaçtı güya çok mutlu oldular sonra ikinci kadın delirdi resmen çünkü sürekli adamın kendisini aldattığını düşünüyordu paranoyak olmuş yani ciddi manada deli hastaneye falan kapattılar. Güya aşkına sahip çıkmıştı sevdiği adamla mutlu olacaktı. Ama işte o mağdur ettikleri kadının ahı yerde kalmadı
valla bnm amcamın vardı iki karısı. kadınlar öyle çok kavga ediyordu ki amcam gencecik yaşta kalp krizinden öldüEşimin köyünde varmış, kadın kuması ile iyi anlaşıyormuş, hani kardeş bu kadar anlaşamaz. Ama bir sorun varmış. Bu iki kadın kocalarını hiç sevmezmiş. Bir gün evden atmışlar falan herifi ahahahahha ah.
Eşimin köyünde varmış, kadın kuması ile iyi anlaşıyormuş, hani kardeş bu kadar anlaşamaz. Ama bir sorun varmış. Bu iki kadın kocalarını hiç sevmezmiş. Bir gün evden atmışlar falan herifi ahahahahha ah.
valla bnm amcamın vardı iki karısı. kadınlar öyle çok kavga ediyordu ki amcam gencecik yaşta kalp krizinden öldükadınlar da huzur buldu bir daha kavga etmediler
Bi tane daha var, ikinci kadın ilki kendinden daha güzel, koca hala onu seviyor falan diye kıskanırmış. O hikayenin sonunda herif ilk karısını vurdu. Kendini de 40 gün sonra dağın başında ölü bulmuşlar. Tamamını anlatamıyorum, ban garantili.Ay bu komikmiş tövbe.
Benim bahsettiğim çok trajik gerçekten sonradan kuma olan kadın çıplak balkona çıkıp bağırıyormuş yanıyorum yanıyorum diye. İşte komşuların kapısına gidip kocam burda mı kesin beni burdaki kadınlarla aldatıyor deyip evlere girmeye çalışıyormuş daha neler neler en sonunda hastaneye kapattılar kadını.
Ya işte bu tarz hikayeler üç aşağı beş yukarı aynı sonlu ya hapis ya mezar ya tımarhane... Allah korusunBi tane daha var, ikinci kadın ilki kendinden daha güzel, koca hala onu seviyor falan diye kıskanırmış. O hikayenin sonunda herif ilk karısını vurdu. Kendini de 40 gün sonra dağın başında ölü bulmuşlar. Tamamını anlatamıyorum, ban garantili.
Takma kız huzurunu bozma evdeben de onu dedim.
sen hiç mezarlıkta aşk yaşamadın benle diye.
garip garip baktıumay yüzünden manyağa bağladım evde
What?!?Bu cocuk bana neden hep yani buncocugu gec de genelleme erkek.
Neden der ki unutamion beni unutaman ha ? felan seyler yani bisey yokkene ortafa normal bir anda fln...
Ara adamı. Aa ama arayamazsın ki sana numarasını bile vermedi dimi?Iste sorun. Nasil
Gitcem
Ya ne alaka ? Ben yazmadigimda kendisi arayip yazdiydi nie yazmiyon diyeAdam malmı versın bu tam hastalıklı gıbı adamı yer bitirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?