Kizacaksiniz ama

Oha artik sende twm o... adimi cikardin? Tamam peki derdimizi actik doktuk size de kendinize gelin artik yeter. Buda burda olmayacakse nedir ozaman bu kadinlar kulubu.
Yine dua et buradaki insanlar ban korkusuyla usturuplu şeyler yazıyor. Bu seçtiğin razı olduğun hayat yüzünden daha neler neler diyenler çıkacak karşına. Ah o kadınlar kulübündeki sabırlı ablalarım olsa diyeceksin

Oha artik sende twm o... adimi cikardin? Tamam peki derdimizi actik doktuk size de kendinize gelin artik yeter. Buda burda olmayacakse nedir ozaman bu kadinlar kulubu.

Cicim sen kk.yi cok yanlis anlamissin. Burada derdi olana tavsiyeler veriliyor, karsilikli fikir alisverisi yapiliyor. Senin gibi gonullu kumalara ah canim vah canim denmiyor. Yasattigini yasaman dilegi ile nokta konuluyor :)

Ozaman yolun açık olsun
Birisi dedi ki
Haklisiniz. Ama yasayanlar nasil yasiyor peki?

Birisi dedi ki

Haklisiniz. Ama yasayanlar nasil yasiyor peki?
Kimbilir ne kadar mutsuz ve pişmanlar. Sen sadece uzaktan görüp iyi bir şey sanıyorsun ama öyle değil. Benim bi akrabam da karısını aldatıp o kadınla kaçtı güya çok mutlu oldular sonra ikinci kadın delirdi resmen çünkü sürekli adamın kendisini aldattığını düşünüyordu paranoyak olmuş yani ciddi manada deli hastaneye falan kapattılar. Güya aşkına sahip çıkmıştı sevdiği adamla mutlu olacaktı. Ama işte o mağdur ettikleri kadının ahı yerde kalmadı

Yazıma hiiiç üzgün ifadesi bırakmayın U UmayBabacan20 şu hayatta bir insanın kendi eliyle kendine verdiği zararı dünya bir araya gelse veremez.

Bugüne kadar ailenizde veya çevrenizde ne yaşamış olursanız olun, ne kadar mutsuz olursanız olun, mutlu olmanın yolu evli bir adama kuma olmak değildir.

Emin olun elin adamı size anne babanız kadar bile acımaz, dayak da yersiniz, aç da kalırsınız, kapı önüne de koyulursunuz.

Daha 19 yaşında evde kalmaktan bahsediyorsunuz, okumak, meslek sahibi olmaktan bile bahsetmiyorsunuz, kuma diye gittiğiniz adam size para getirirse karnınızı doyurursunuz getirmezse aç kalırsınız, evinizi, ailenizi alnımdan öptü helalimsin dedi, ev açacak bana, kuma gideceğim dediğiniz bir adam için bıraktığınızda hayatınız toz pembe mi olacak sanıyorsunuz.

Şu hayatta kendinize acımazsanız kimse size acımaz, bu size son mantıklı yorumum, oturun düşünün ya hayatınızı kendi ellerinizle mahvedin ya da kimseye eyvallahınız olmasın okuyun çalışın hayatınızı hiçbir erkeğe minnet etmeden yaşayın.

Son düzenleme:
Eşimin köyünde varmış, kadın kuması ile iyi anlaşıyormuş, hani kardeş bu kadar anlaşamaz. Ama bir sorun varmış. Bu iki kadın kocalarını hiç sevmezmiş. Bir gün evden atmışlar falan herifi ahahahahha ah.

valla bnm amcamın vardı iki karısı. kadınlar öyle çok kavga ediyordu ki amcam gencecik yaşta kalp krizinden öldü kadınlar da huzur buldu bir daha kavga etmediler

Ay bu komikmiş tövbe.
Benim bahsettiğim çok trajik gerçekten sonradan kuma olan kadın çıplak balkona çıkıp bağırıyormuş yanıyorum yanıyorum diye. İşte komşuların kapısına gidip kocam burda mı kesin beni burdaki kadınlarla aldatıyor deyip evlere girmeye çalışıyormuş daha neler neler en sonunda hastaneye kapattılar kadını.

valla bnm amcamın vardı iki karısı. kadınlar öyle çok kavga ediyordu ki amcam gencecik yaşta kalp krizinden öldü kadınlar da huzur buldu bir daha kavga etmediler
Bi tane daha var, ikinci kadın ilki kendinden daha güzel, koca hala onu seviyor falan diye kıskanırmış. O hikayenin sonunda herif ilk karısını vurdu. Kendini de 40 gün sonra dağın başında ölü bulmuşlar. Tamamını anlatamıyorum, ban garantili.

Ya işte bu tarz hikayeler üç aşağı beş yukarı aynı sonlu ya hapis ya mezar ya tımarhane... Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…