- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #2.101
Ya bi git..Ruyamda onu gordumaglayarak uyandim
Ciddiyim. Siz ne kadar yalan da deseniz ben gercrkten sevdim ve ozledim hala da suc duygusu yasiyorumYa bi git..
Ya seni sevmeyen, istemeyen, telefon numarasını vermeyen, evli ve çocuklu bir adamın neresini sevdin. ALLAH'ım hidayet verCiddiyim. Siz ne kadar yalan da deseniz ben gercrkten sevdim ve ozledim hala da suc duygusu yasiyorum
Ciddi misin sen canım yoksa bizimle dalga mı geçiyorsun?Ruyamda onu gordumaglayarak uyandim
Vallaha billaha ciddiyim eskisi gibi ondan beri uyuyamiyorum da 11/ kadar hep 8 uyaniyorumCiddi misin sen canım yoksa bizimle dalga mı geçiyorsun?
Neden, rüyanda karısı ile mangal mı yapıyordu, et mi tutuyordu karısının ağzına?Ruyamda onu gordumaglayarak uyandim
suç duyurusudur o. duygusu olsa duramazsın.Ciddiyim. Siz ne kadar yalan da deseniz ben gercrkten sevdim ve ozledim hala da suc duygusu yasiyorum
Ablq ben cok saf sevdim anne baba sevgisi vs almadi die boynunda agladim derdini dinledim oda benimkiniYa seni sevmeyen, istemeyen, telefon numarasını vermeyen, evli ve çocuklu bir adamın neresini sevdin. ALLAH'ım hidayet ver
Ya lutfen ama lutfen biraz dalgayi kenara cekinNeden, rüyanda karısı ile mangal mı yapıyordu, et mi tutuyordu karısının ağzına?
Belki benim sucumdu wn sondaki yaptigim? Numara vermedi ama konusmaya devam etti hala yani karisi gorse kizar ama bwndwn de vazgecmediYa seni sevmeyen, istemeyen, telefon numarasını vermeyen, evli ve çocuklu bir adamın neresini sevdin. ALLAH'ım hidayet ver
Sen burda aldatılan kadına '' O kadını sevmese konuşmazdı kocan onunla. '' iması yaptın, o kadar ileri gittin. Hiçbirşeyi çekmiyorum.Ya lutfen ama lutfen biraz dalgayi kenara cekin
Bir gün başına vurucan ben ne yapmışım diye çünkü boşu boşuna beyinciğini yoruyorsunVallaha billaha ciddiyim eskisi gibi ondan beri uyuyamiyorum da 11/ kadar hep 8 uyaniyorum
Ama oyke sanmam normal deil mi sevse abla aldatmazSen burda aldatılan kadına '' O kadını sevmese konuşmazdı kocan onunla. '' iması yaptın, o kadar ileri gittin. Hiçbirşeyi çekmiyorum.
Ama karısı kızacak diye numarasını bile vermedi sana, şaaak diye de kesti irtibatı. Demek ki karısının kızması önemli onun için. Demek ki karısını kaybetmekten korkuyor.Belki benim sucumdu wn sondaki yaptigim? Numara vermedi ama konusmaya devam etti hala yani karisi gorse kizar ama bwndwn de vazgecmedi
Erkekler sevmeden de gayet güzel sevişebiliyorlar, bu gerçeği idrak ettiğinde sen eski sen olmayacaksın.Ama oyke sanmam normal deil mi sevse abla aldatmaz
Nasi yani bu gercegi idrak ettignde ?Erkekler sevmeden de gayet güzel sevişebiliyorlar, bu gerçeği idrak ettiğinde sen eski sen olmayacaksın.
Ya seni ağına düşürmek için uğraşmış. Annemden babamdan sevgi görmedm demek zor birşey değil ki.. senin merhametinden yararlanarak kendine yakınlaştırmaya çalşmış. Ama iş sende ciddiye binince takıntı yaptığını görünce karısı duyar, yuvası bozulur diye korkup kaçmış. Canm benim niye anlamıyorsun ? Adam seni gerçekten sevseydi gider mydi ? Boşanrdı yine seninle evlenirdi ama kaçmazdı.. Ya daha 19 yaşndasn. Eğitimine bak, kariyerne bak. Yaşıtın, evli olmayan, sana gerçekten değer veren, gözündeki yaşa kıyamayan insanlar çıkacak karşına. Geleceğine,hayatına ve kendine şans verAblq ben cok saf sevdim anne baba sevgisi vs almadi die boynunda agladim derdini dinledim oda benimkini
Ama bi yeri atliyorsun sevseydi aldatmaz di diyorsun sevmeseydi boşanıp ona giderdi değil mi şeytana uydu yaptı tövbe etti seninki de belki tövbe etmiştirAma oyke sanmam normal deil mi sevse abla aldatmaz
Çok doğru yere değindin canımErkekler sevmeden de gayet güzel sevişebiliyorlar, bu gerçeği idrak ettiğinde sen eski sen olmayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?