Kizacaksiniz ama

Ciddiyim. Siz ne kadar yalan da deseniz ben gercrkten sevdim ve ozledim hala da suc duygusu yasiyorum
Ya seni sevmeyen, istemeyen, telefon numarasını vermeyen, evli ve çocuklu bir adamın neresini sevdin. ALLAH'ım hidayet ver

Belki benim sucumdu wn sondaki yaptigim? Numara vermedi ama konusmaya devam etti hala yani karisi gorse kizar ama bwndwn de vazgecmedi
Ama karısı kızacak diye numarasını bile vermedi sana, şaaak diye de kesti irtibatı. Demek ki karısının kızması önemli onun için. Demek ki karısını kaybetmekten korkuyor.

Ablq ben cok saf sevdim anne baba sevgisi vs almadi die boynunda agladim derdini dinledim oda benimkini
Ya seni ağına düşürmek için uğraşmış. Annemden babamdan sevgi görmedm demek zor birşey değil ki.. senin merhametinden yararlanarak kendine yakınlaştırmaya çalşmış. Ama iş sende ciddiye binince takıntı yaptığını görünce karısı duyar, yuvası bozulur diye korkup kaçmış. Canm benim niye anlamıyorsun ? Adam seni gerçekten sevseydi gider mydi ? Boşanrdı yine seninle evlenirdi ama kaçmazdı.. Ya daha 19 yaşndasn. Eğitimine bak, kariyerne bak. Yaşıtın, evli olmayan, sana gerçekten değer veren, gözündeki yaşa kıyamayan insanlar çıkacak karşına. Geleceğine,hayatına ve kendine şans ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…