- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #2.121
Tövbe tövbe. Hadi diyelm ki adam evli değil. Siz sevgilisiniz. Ama adam başkasyla da flört ediyor sen buru gördün ne yapardın ?Belki benim sucumdu wn sondaki yaptigim? Numara vermedi ama konusmaya devam etti hala yani karisi gorse kizar ama bwndwn de vazgecmedi
Umay senin bu sevgilik işi kaç ay sürdü de her şeyi gördüm diyorsun .Iste hayatimi sevmiyorum. Onda da herseyi gordum tam istedigim hersey.ondan da herseye ragziyim.
Erkeklerin sevmeden sevişebildiği gerçeğini anladığında.Nasi yani bu gercegi idrak ettignde ?
Öyle demeeee, biz 10 yıllık kocamızı tanıyamadık ama umay 2 görüşmede şıppp çözdü herifi.Umay senin bu sevgilik işi kaç ay sürdü de her şeyi gördüm diyorsun .
Bir de madem bu kadar çok seviyordu da şimdi nerde bu adam
Ustume boyle variyosunuz ya bak dun de dedkm yapmayin gercekten kotuyum suan yaptiyiniz ezme baskisi bana benim icin zor atlatmak istiyorum siz ates atiyorsunuz banaÖyle demeeee, biz 10 yıllık kocamızı tanıyamadık ama umay 2 görüşmede şıppp çözdü herifi.
Sen atlatmak değil, kuma gitmek istiyorsun.Ustume boyle variyosunuz ya bak dun de dedkm yapmayin gercekten kotuyum suan yaptiyiniz ezme baskisi bana benim icin zor atlatmak istiyorum siz ates atiyorsunuz bana
Soruma cevap verir misin? o seni çok seven her şeyi göze alan adam şimdi nerde?Ustume boyle variyosunuz ya bak dun de dedkm yapmayin gercekten kotuyum suan yaptiyiniz ezme baskisi bana benim icin zor atlatmak istiyorum siz ates atiyorsunuz bana
Ne zamanYa ne alaka ? Ben yazmadigimda kendisi arayip yazdiydi nie yazmiyon diye
;( dogruusnuz ben artik vallaha intihar etmek istiyorumSoruma cevap verir misin? o seni çok seven her şeyi göze alan adam şimdi nerde?
Helal olsun ne diyimÖyle demeeee, biz 10 yıllık kocamızı tanıyamadık ama umay 2 görüşmede şıppp çözdü herifi.
Bak diyorsun ki ben önceden namaz kilan Kuran okuyan insandım hepsini bıraktım diye.;( dogruusnuz ben artik vallaha intihar etmek istiyorum
Karısının yanındaSoruma cevap verir misin? o seni çok seven her şeyi göze alan adam şimdi nerde?
umay dakı zekaya hayranım vallaÖyle demeeee, biz 10 yıllık kocamızı tanıyamadık ama umay 2 görüşmede şıppp çözdü herifi.
kız yeminle sen destek al psikolojik olarak;( dogruusnuz ben artik vallaha intihar etmek istiyorum
bır anlasaErkekler sevmeden de gayet güzel sevişebiliyorlar, bu gerçeği idrak ettiğinde sen eski sen olmayacaksın.
Hayir ben artik gercekten cokuse gidiyorum . Istemiyorum hicbisey yasamak hicbisey dunden beri hicbisey yemedim sacimi taramiyorum artik hicbisey olmuyokız umay gece gec yattım. saat 11de kalvaltı yaptım. Allahtan ev işi yok. bugun butun gun senle ilgilenebilirım. kıymetimı bıl
sebeb ne he bır pç içinmı bu saflıgın aptallıgın kızım kendıne gel senun umrunda bıle degılsın o karısıyla . beraber hatta suan bıle onla yatak keyfınde senın gıbı salaklarda. askım dıyıyıp dursun. adkın batsın senınHayir ben artik gercekten cokuse gidiyorum . Istemiyorum hicbisey yasamak hicbisey dunden beri hicbisey yemedim sacimi taramiyorum artik hicbisey olmuyo
Bak kste kendime kiziuorum bu safligim yuzunden onu kahsediyorum ben napacam diye ben yok olmak istiyorumsebeb ne he bır pç içinmı bu saflıgın aptallıgın kızım kendıne gel senun umrunda bıle degılsın o karısıyla . beraber hatta suan bıle onla yatak keyfınde senın gıbı salaklarda. askım dıyıyıp dursun. adkın batsın senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?