Kizacaksiniz ama

Sonra işte sonra işte sonra işte... ne mezunusun diye soruyorum cevap vermiyorsun sen 19 yaşında olduğuna emin misin? 15 falan olmasın?

hayat öyle kendını gosterıyorkı. sen mutlu olamazsın diye bıraz kendınıze gelın. ask mesk hayal hıkaye önemli olan sey kariyer sahibi olmak zaten ilerı yaslar da esın sevgilin olur
Bunları öğrenmesi lazımda onun içinde çaba yok kendisinde.
genclıgıne tukureyım onun beynı sadece kartzamparaya calişiyor
Yazık ediyor kendine.

Vay be... ne büyük aşk hikayesi

Ya bu konu şey miydi? Bir uygulama üzerinden tanışıp bir iki ay konuşmuşlar sonra adam birden hesabını kapatıp kaybolmuş. O mu bu?
Demiştik evlidir karısına yakalanmıştır diye.
Sevgili konu sahibi, belli ki sen takıntı haline getirmişsin bu adamı. İstemişsin ki karısını çocuğunu bırakıp sana gelsin. Adamın karısıyla kendince bir yarışa girmiş, hırs yapmışsın, kazanan olmak istemişsin. Elde edemedikce de iyice bilenmissin. Hem de böyle bir adam için.
Peşimi bırak demiş artık sana yani, evde huzurunu bozmuşsun adamın. Oysa o ne ayranım dökülsün ne sütüm eksisin modunda devam etmek istiyordu. O söz tam öyle olmayabilir ama anladın sen. Anla.
Ömrünün baharında takıldıgın şeye bak ya. Kızım hayatın kurtulmuş zaten yurt dışındasın. Kurtulmuş bu hayatı çamura saplama çabaları neden? Neden?
Keşke yer degistirebilsek, ben 19 yaşımda Hollanda'da yaşıyor olsam. Önümde koca bir gelecek, çizeceğim güzel bir hayat. Ah be.

Ama hikayesini bilmiyorsun, bilsen böyle yazmazsın.

Kız nasıl kandırmış biliyon mu, '' Ben polisim, normalde sosyal medya yasak, senin için açtım. '' diye sjsjsjjsjsjs. La 2 yıldır adliyedeyim, böyle saçmalık ilk defa duydum.

Kız nasıl kandırmış biliyon mu, '' Ben polisim, normalde sosyal medya yasak, senin için açtım. '' diye sjsjsjjsjsjs. La 2 yıldır adliyedeyim, böyle saçmalık ilk defa duydum.
Yaşı 19 ya. Kan deli akıyor, biri onun için yasaklari delmiş falan, aksiyon, macera. Ondan kanmıştır başta. Ama yani sonrasında nasıl sürekli kanıp da bu noktaya gelmiş anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…