Kizacaksiniz ama

Belki bir de o şansını denemek istemiştir? Evet canım hiçbir erkek boşuna boşuna böyle şeyler demez. Karımı boşayıp seninle kaçıcam diyorsa kesssin doğrudur kessin.

Abla doğruyu söyle sende bir sinirlendin dimi
Sinirlenmek mi bilmiyorum ama kızdım, genç bir kadının takıntılı bir şekilde aşığım, o da bana aşık laflarına kızdım, ısrarla bir sürü konu açıp da hala adamla nasıl bir araya gelir tavsiyeleri alacağını düşünmesine kızdım, elektra valla bak ahretliğe de sor benzer şeyler diyecektir, biz biriyle flört edince, ki evli adamlarla hiç işimiz olmadı şükür, bizi terk edecek daha yüzüne bakmazdık, peşinden koşmazdık, aksine o tekrar dönerse de reddederdik, en uyuz olduğum şeylerden biri erkeğin havalara girmesidir çünkü

He valla erken doğduk ahretlik, Dallas bizde işe yaramış ama şimdi yabana atmamak lazım, bir erkek ne kadar entrikacı olur, karısını bir sürü kadınlarla aldatıp akşam nasıl sevimli erkek rolü yapılır, bir kadına nasıl psikolojik şiddet uygulanır Ceyar'dan öğrendik

Kızım sen bize sınav misin ? Herifler totoyu yaydığı yerden ellerinde telefon iletişim kurmuş, mesaj atmış. Şu an ben de ofis koltuğunun üzerinde yapıyom bunu. Herifler mesaj atmış g.tleri sıcak koltuklarından aman ne büyük çaba, ne muazzam bir efor.

En ufak birşeyle çok güzel kandırıyor seni ya daha doğrusu kendin kaniyorsun onun sana bişey yapmasına gerek yokmuş anladım. Anlayan açıklasın arkidesler,

H
Her şeyden önce kendimize saygımız var abla şimdi sankim öyle kerem aslı aşkları varda ölüyorum bitiyorum ayakları oluyor. 3 ay sonra radarlar açılıyor

D
Dogrusunuz burddan ama hadi ozmn nasil yurek yedi de kardesine yigenine bu oyunun icine atmayi felan ? Ve o arayan abisini felwn bi yerde oturdu birisine kulaginw bisey fisildadi hodri meydan gibi nasil bunlari yapabildi burdan da biraz anlayamadim gerfekten evli oldgunu o kdr cesaretliydi ki . Korkaksiz felan. Alayiniz gelsin hodri meydan gibi laflari vardi herkese karsi.

imtıhan bu emin ol

Arkadaşlar şimdi biz boşuna parcalaniyoruz adam kızı seviyor ötesi berisi yok. Kızda onu seviyor buda doğru . O zaman mutluluklar kardeşim . Aksini zaten kabullenmiyon

heyt masallah aslan parcası bu kartzampara

Ahretlik seninle aynı duyguları paylaşıyoruz zaten,sen yada ben konu bunlar olunca nedense geriliyoruz kızıyoruz öfkeleniyoruz .
Bundada haklı o kadar çok sebeblerimiz var ki,işte bunları anlatarak doğru yolu göstermeye çalışmak biz büyüklerin görevi diye düşünüyırum.
Yoksa aman banane beni ilgilendşrmez moduna girmiyoruz hiç.

Ceyar tarihti o yıllarda kardeşini satıp babasının mallarına göz koyan bir adamdı.

gız bak altında geldı gene ıyısın vallahi ben takmam bişey senın yuzunden hastaneye gideceğim masraf cıktı ordan sayarsın

Size son bir mesaj yazacağım sonra benim bu topikle daha da işim olmaz.

Bizim bir tanıdık 2 çocuklu bir adamdı, her hafta başka bir kızla nişanlanırdı, nişanını da adamın kızkardeşinin evinde yaparlardı.

Bizim başka bir tanıdık, adam 1 çocuk babasıydı, karısını anneannesine gönderir, kendi annesinin yanına da sevgilisini götürürdü.

Bizim başka bir tanıdık evliydi, evliyken yurtdışında yaşayan birine sana aşığım ölüyorum dedi, karısına da yurtdışındakini tavlayıp evleneyim onun yaşadığı ülkeye gideyim seni de yanıma aldırtacağım dedi.

Tanıdık dediysem artık onlarla işim yok, ruhu kötü karakteri olmayan insanları hayatımdan çıkarırım çünkü.

Uzun lafın kısası bir insanın karakteri kötü olmasın, her hafta birine aşık olur, ailesi de çanak tutar.

Size mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…