- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Bak, kardeşimle bu kadar uğraştığımı hatırlamam.Umay ikna oldun mu anem? Anlattı mı ablaların güzel güzel?
Kahvehane desene canım şuna. Ay bir de kahveye mi gidiyorYav ne diyosun karisi cafede nasil olabilir memleketteki cafe erkek dolu cafeisir ya kendinize gelin biseyler baska uydurmayin
Kimse için üzülmeye değmez önce kendını düşün suan sana bu söylediğim mantıklı gelmeyebılır ama ilerde anlayacaksın bu dünyada senden değerli biri yok kımse üzemez seni sen izin vermedıkce bır daha bu dünyaya gelmeyeceğiz o yüzden kimse için üzülmeEvetcanlari sagolsun
Allah razı olsun. İnşallah dinler.Bak, kardeşimle bu kadar uğraştığımı hatırlamam.
Sadece yaptigim sey sevgi vermekti ama oyle konular veya yaklasim oldugunda izin vermedim zaten fazla ellemeye baslamisti elleme dokunma fszla dedim sonra gel nikah kiyalim sonra opme etme felan demiceksin dedi , sonra hakkimds iftira atti hastane kayitlarina bakacam bakalim kim dogru soyluyor felan diye adamlar yollatacam felan cat cut o siralar gercekten piskopat midir nemi dusundumAllem kalem edip atacaktı o yatağa seni. Avcı psikolojisinden haberin yok mu senin? Avın peşinden koşmak ayrı zevk, yakalayıp yemek ayrı zevk.
Cok tessekur ederim allah ragzi olsun zaten en basta herkes dunden beri bu topike yazan sizler adina da tessekur ediyorum bikmadan yazdiniz sinirleniriz icin de ozurAllah razı olsun. İnşallah dinler.
İşte zihniyeti ortada fikri ne ise zikri o olmuş sana ne gözle bakmış hastane kayıtları vsSadece yaptigim sey sevgi vermekti ama oyle konular veya yaklasim oldugunda izin vermedim zaten fazla ellemeye baslamisti elleme dokunma fszla dedim sonra gel nikah kiyalim sonra opme etme felan demiceksin dedi , sonra hakkimds iftira atti hastane kayitlarina bakacam bakalim kim dogru soyluyor felan diye adamlar yollatacam felan cat cut o siralar gercekten piskopat midir nemi dusundum
Canim polis degildi bu. O gunler dedi ki piskopat gibi birsey kendini tanitti dedi ki polisler beni bulmaua calisiyrlar ondan ansizin gidebilirim dedi yani hesabi gidebilir felan seyler isteKahvehane desene canım şuna. Ay bir de kahveye mi gidiyorPolis adamın de pek vakti olmaz öyle kahveye gitmeye amaa neyssse...
Iste vermedigim icin suphe etti baskalariyla yatmissim diye sinir sinir konusmaya basladi bende o sira gunahimi alma felan dedim gercekten yani boyle birsey denilmesi bir kadina cok agir gelirİşte zihniyeti ortada fikri ne ise zikri o olmuş sana ne gözle bakmış hastane kayıtları vs
Yasattiklarini dusunurum de ben peki napacam hakkimda namus konusuyla iftira atarsa?İyi yaşadığın duyguları değil sana yaşattıklarını düşün ve kurtul ondan gencecik kızsın ona kalmadın
Ya sana penisinin büyük olduğunu ima eden adam bu güzelim. Ne bekliyordun? Ne hastanesi o nereye bakıyormuş? Senin şeyinin bekçiliği ona mı düşmüş? Sanki şey borcun var ona, bak şu hanzoya sen. Hem kişisel bilgilere izinsiz ulaşmanın yasak olduğunu bilmiyor mu senin POLİS? Bi işgüzara denk gelir de bi güzel ihbar ederler inşallah onu.Sadece yaptigim sey sevgi vermekti ama oyle konular veya yaklasim oldugunda izin vermedim zaten fazla ellemeye baslamisti elleme dokunma fszla dedim sonra gel nikah kiyalim sonra opme etme felan demiceksin dedi , sonra hakkimds iftira atti hastane kayitlarina bakacam bakalim kim dogru soyluyor felan diye adamlar yollatacam felan cat cut o siralar gercekten piskopat midir nemi dusundum
Hollanda da yasıyorsun diye kendınce plan yapmış bu kız yatmıştır yatarım bununla diye ee sende tepkili olunca vazgeçti ikna edemeyecek iyi ki de olmamışsın ıkna çünkü tamam deseydin de sonuç aynı olacaktı yine senı bırakacaktıIste vermedigim icin suphe etti baskalariyla yatmissim diye sinir sinir konusmaya basladi bende o sira gunahimi alma felan dedim gercekten yani boyle birsey denilmesi bir kadina cok agir gelir
Serseri kılıklı bir şey yani. Ne iş yapıyor? Bunu dediği zaman bırakmalıydın peşini evli olsun olmasın. Polislerin aradığı adamla ne işin olur canım benimCanim polis degildi bu. O gunler dedi ki piskopat gibi birsey kendini tanitti dedi ki polisler beni bulmaua calisiyrlar ondan ansizin gidebilirim dedi yani hesabi gidebilir felan seyler iste
Atamaz mesajları sakla karısıyla tehdit edersin ama götü yemez bence lafını bile yapamazYasattiklarini dusunurum de ben peki napacam hakkimda namus konusuyla iftira atarsa?
Aynen yok hayir ben oyle seylere karsiyim hani tabu herkesin ayri hayati var ona soz laf edemem ama ben annemden oyle aldim evlilige dek vermiceksin diyetabi hersey yanlisikla olabilirdi zaten dedim ona.bAk yablis bisey olacak diye o sira kendime hakim olabildim. Cunku sonuclari dusundum o sira hemen derhal.Hollanda da yasıyorsun diye kendınce plan yapmış bu kız yatmıştır yatarım bununla diye ee sende tepkili olunca vazgeçti ikna edemeyecek iyi ki de olmamışsın ıkna çünkü tamam deseydin de sonuç aynı olacaktı yine senı bırakacaktı
Polislerin aramasi iste yalanmisSerseri kılıklı bir şey yani. Ne iş yapıyor? Bunu dediği zaman bırakmalıydın peşini evli olsun olmasın. Polislerin aradığı adamla ne işin olur canım benim
Arkadaslar gurubunda diyorum. Cok tanidigi var cevresiAtamaz mesajları sakla karısıyla tehdit edersin ama götü yemez bence lafını bile yapamaz
Ben o konuda sunu yap yapma diyemem sana ama bu adam ile iyi ki olmamış bu senın hayatın o yüzden o kadarda özeline girememAynen yok hayir ben oyle seylere karsiyim hani tabu herkesin ayri hayati var ona soz laf edemem ama ben annemden oyle aldim evlilige dek vermiceksin diyetabi hersey yanlisikla olabilirdi zaten dedim ona.bAk yablis bisey olacak diye o sira kendime hakim olabildim. Cunku sonuclari dusundum o sira hemen derhal.
Tamam yalan olduğunu anladım da, bana biri öyle bir şey dese koşarak uzaklaşırım ondan. Belalı tip bu diye.Polislerin aramasi iste yalanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?