- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
hıc sanmam kemalım kemalım der dururUmay ikna oldun mu anem? Anlattı mı ablaların güzel güzel?
Ben o konuda sunu yap yapma diyemem sana ama bu adam ile iyi ki olmamış bu senın hayatın o yüzden o kadarda özeline giremem
Ben belali tipleri seviyorm iste herhwlee ondan oyle demisssTamam yalan olduğunu anladım da, bana biri öyle bir şey dese koşarak uzaklaşırım ondan. Belalı tip bu diye.
O bazı arkadaşlarına söylemiştir tahmınen ama kimse çok yayamaz yayarsa onun başı belaya girer çünkü anca çok güvendiği insanlara söylemiştir ayrıca sakın onun öyle bi tehditini de yeme iftira atıyor der geçersin karısının duymasını istemez götü yemez onunArkadaslar gurubunda diyorum. Cok tanidigi var cevresi
Haykirdimhıc sanmam kemalım kemalım der durur
Nerden tanıyor ki seni?Ben belali tipleri seviyorm iste herhwlee ondan oyle demisss
Dogrusunuz aynenO bazı arkadaşlarına söylemiştir tahmınen ama kimse çok yayamaz yayarsa onun başı belaya girer çünkü anca çok güvendiği insanlara söylemiştir ayrıca sakın onun öyle bi tehditini de yeme iftira atıyor der geçersin karısının duymasını istemez götü yemez onun
sen buna guluyormusunSadece yaptigim sey sevgi vermekti ama oyle konular veya yaklasim oldugunda izin vermedim zaten fazla ellemeye baslamisti elleme dokunma fszla dedim sonra gel nikah kiyalim sonra opme etme felan demiceksin dedi , sonra hakkimds iftira atti hastane kayitlarina bakacam bakalim kim dogru soyluyor felan diye adamlar yollatacam felan cat cut o siralar gercekten piskopat midir nemi dusundum
Hayir piskopat lafina guldum?sen buna guluyormusun
Nasıl çirkin bir tabir ya,evliliğe kadar vermemek falan ,offAynen yok hayir ben oyle seylere karsiyim hani tabu herkesin ayri hayati var ona soz laf edemem ama ben annemden oyle aldim evlilige dek vermiceksin diyetabi hersey yanlisikla olabilirdi zaten dedim ona.bAk yablis bisey olacak diye o sira kendime hakim olabildim. Cunku sonuclari dusundum o sira hemen derhal.
Evlenince o işler öyle olmuyor nerden bulaştım dersin bu belaya sıkıntı ıcınde evde dört duvar arasında kendını yiyorsun sonra o yüzden sıkıntılı tiplerden uzak durBen belali tipleri seviyorm iste herhwlee ondan oyle demisss
Burda benne dedim ki ? Kendimi kahsettim.Nasıl çirkin bir tabir ya,evliliğe kadar vermemek falan ,off
Iste niyese bende bu his gitmiyor belali tipleri kucuklukten beri seviyorum al simdi dalga da gelecek. 1 2 3Evlenince o işler öyle olmuyor nerden bulaştım dersin bu belaya sıkıntı ıcınde evde dört duvar arasında kendını yiyorsun sonra o yüzden sıkıntılı tiplerden uzak dur
Bahsettiğiniz şeyin ne olduğu gayet açık, neyse ,zaten anlamak istemiyorsunuz hiç bir şey. Sıkıntı yokBurda benne dedim ki ? Kendimi kahsettim.
O belalı tipler seni bi sever, görürsün.Ben belali tipleri seviyorm iste herhwlee ondan oyle demisss
Be cok seviyorum oyleleriO belalı tipler seni bi sever, görürsün.
Onlar da sever. Ama senin gibi değil.Be cok seviyorum oyleleri
Sinir zıplatmaya ugrasiyor galibaO belalı tipler seni bi sever, görürsün.
Sevmesinler maco erkek candirOnlar da sever. Ama senin gibi değil.
Tamam da simdi bazisi maco bazisi romantik sever ne var bundaSevmesinler maco erkek candir
Yooo severler severler. Ama senin sevgi anlayışına epey ters.Sevmesinler maco erkek candir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?