- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
haa anladımHayir piskopat lafina guldum?
Iste bu evli de az oyleydi ondan cekti galibaaYooo severler severler. Ama senin sevgi anlayışına epey ters.
Tabi caaaanım. Hep karıları suçlu bunların. Sütte leke var, bu ayılarda yok. Hep karıları çirkef, geçimsiz, huysuz hep.Iste bu evli de az oyleydi ondan cekti galibaa
Bana da cok suc buluyordu ne yapsam suc hatalqr bendeydiTabi caaaanım. Hep karıları suçlu bunların. Sütte leke var, bu ayılarda yok. Hep karıları çirkef, geçimsiz, huysuz hep.zavallı zamparalar
.
Valla bir anda mesude gibi hissetimeminmısın
Ya vallaha ben gercegim zaten moderator da konustu benimlearkadaş baya kafa bulmak için burda anlattıkları doğru mu kadın olduğu doğru mu o bile tartışılır belli ki eğleniyo yani
“Küçüklükten beri “ derken?Iste niyese bende bu his gitmiyor belali tipleri kucuklukten beri seviyorum al simdi dalga da gelecek. 1 2 3
Iste 14/15 yaslarinda basladi“Küçüklükten beri “ derken?
Sado mazo mu diyosunYooo severler severler. Ama senin sevgi anlayışına epey ters.
Çok fazla geçmişi yok yani onu diyorumIste 14/15 yaslarinda basladi
Ben öyle insandan ayaklarım dötüme vura vura kaçarım. Şu vakte kadar da birşey kaybetmedim, aksine kazandım.Bana da cok suc buluyordu ne yapsam suc hatalqr bendeydi
Biz de eğleniyoruz şşşşşşt.arkadaş baya kafa bulmak için burda anlattıkları doğru mu kadın olduğu doğru mu o bile tartışılır belli ki eğleniyo yani
Peki. Aman neyse gecti bitti. Sadece uzuntum var icimdeÇok fazla geçmişi yok yani onu diyorum
emın ol hıssetmışValla bir anda mesude gibi hissetim
Suan yalan yokdemek oyle oda hissetmis hi
onuda sıl at gıPeki. Aman neyse gecti bitti. Sadece uzuntum var icimde
Atildi zaten sadece kafadan da lazim atilmali de. Memlekete nasil gidecem die dusunuyorum tamam kandim ettim de hani gulerlerse . bak buna bari dalga gecmeyin normal bi destek amacinda soyluyorum sizeonuda sıl at gı
'' Karına da söyleyelim, o da gülsün. '' de sen de ona.Atildi zaten sadece kafadan da lazim atilmali de. Memlekete nasil gidecem die dusunuyorum tamam kandim ettim de hani gulerlerse . bak buna bari dalga gecmeyin normal bi destek amacinda soyluyorum size
'' Karına da söyleyelim, o da gülsün. '' de sen de ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?