- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
nerde kadına uzuldum adam mal. bu suzme yogurt. kadına uzuldum. bu adamı al senin olsunKız senin bu kıymetli herif başta polisti, sonra psikopat oldu, para ailemde falan demişsin belli ki ağzını aradı. Penisim büyük demiş sana. Ahahahahha. Vallahi böyle herifler pek kıymetli, maşallah inşallah. Al sen bunu, biraz da sen çek çilesini. Zavallı karısı kurtulsun.
Öfff sanki bana mafya babası. Ahahha.Polis degildi polis arkamda dedi gisli kalmam gerek felan cat cut seyler dedi
kız adına ne bunun heke soyle.Polis degildi polis arkamda dedi gisli kalmam gerek felan cat cut seyler dedi
Onu da demiş olabilirÖfff sanki bana mafya babası. Ahahha.
sayesinde bıgun butun stresım gıttıCiddi olmadığınızı düşünüyorum geyik yapmak için yazıyor olmalısınız. Ama buradaki kadınlar birbirimizi ciddiye alıp yorumlar yapıyoruz, rica ediyorum kimseyi daha fazla germeyin.
O polis eşidir canımPolis degildi polis arkamda dedi gisli kalmam gerek felan cat cut seyler dedi
Yaptikölülerle sohbet edeydın. barı. gız.
Bunlarin hepsini bos bosuna yapmamistirOnu da demiş olabilir
Kızlar bızı bulır bu kartzamparaOnu da demiş olabilir
Bana da bi değişik geldisayesinde bıgun butun stresım gıttı
ablası organik buO polis eşidir canımbu kadar saf olmasan mı acaba
Tabi tabi, ilk görüşte vurulmuş sana.Yaptikdjd
Bunlarin hepsini bos bosuna yapmamistir
ıyı gız bosver devam etsınBana da bi değişik geldi
hem delirtiyor hem güldürüyor
haber verdılermı sana. adam ol yoksa olmayan aklını alırız dıyeYaptikdjd
O polis eşidir canımbu kadar saf olmasan mı acaba
Valla gulun ya, herseye bi negatiflik. Yenge diyene de negatif herseyeıyı gız bosver devam etsın
Bu kadar dil döktük sen yine yok günahını almayın vs kızım iyi misin sen psikolojik sorunların var galıbaYaptikdjd
yenge olan senmısın şimdıValla gulun ya, herseye bi negatiflik. Yenge diyene de negatif herseye
aılesı bıle kendı haline bırakın demiştirBu kadar dil döktük sen yine yok günahını almayın vs kızım iyi misin sen psikolojik sorunların var galıba
Admin yok mu IP den adresi bilgilerini alalım ailesine haber verelim bunun
Yok yok, alsın bu zamparayı, karısı kurtulsun.kız umay sayende bugün çok guldum Allah da senı o kartzamparadan kurtarsın
Yah oyle degil iste yazma sekli neden bir anda bittikten sonra 2/3 hafta sonrayenge olan senmısın şimdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?