Kizacaksiniz ama

senın o kartzampara senı kullanmış. okey. tapuları bızde. sen ustuyle oyalan okey.

senın o kartzampara senı kullanmış. okey. tapuları bızde. sen ustuyle oyalan okey.
Kartzampara deme ona , ben dek geldim hesap acti gitti . Gunahini almayin. Ve ayrica kisitlamalar oldu turkiyede ne ara komuscak baska kizlarla kendinize gelin benle bile az zor yaziyordu suan farkindayim kafa dank etti ee siz ne diyorsunuz?

aynen senın gıbılerı cokta . ama tapuları bızde konu sahıbı.. suzme bu
Ya başlarım tapusuna. Böyle bi deli karşıma çıksa '' Kocanla birbirimizi seviyoruz, aha da kanıt. '' dese, veririm kocayı, biraz da o yıkar b.klu donlarını, ahahahahha.

Kartzampara deme ona , ben dek geldim hesap acti gitti . Gunahini almayin. Ve ayrica kisitlamalar oldu turkiyede ne ara komuscak baska kizlarla kendinize gelin benle bile az zor yaziyordu suan farkindayim kafa dank etti ee siz ne diyorsunuz?
yemınle sen suzme yogurt sun has mulıs organık... sın noktalı yerlerı sen doldur

Keske arama nut

o degilde yaninda aglamistim yav valla bide dediydi cameradan bak hatirliyomusun bu yeri felan diye icim aciyo ya .. offfff bu yasimda bu gelecegini hic ummazdim.
Ciddi olmadığınızı düşünüyorum geyik yapmak için yazıyor olmalısınız. Ama buradaki kadınlar birbirimizi ciddiye alıp yorumlar yapıyoruz, rica ediyorum kimseyi daha fazla germeyin.

Ciddi olmadığınızı düşünüyorum geyik yapmak için yazıyor olmalısınız. Ama buradaki kadınlar birbirimizi ciddiye alıp yorumlar yapıyoruz, rica ediyorum kimseyi daha fazla germeyin.
Germiyorum sadece bana cocuk masali anlatiyoeum gibi dalga geciyorlar halbu ki gercekten biseyler anltmwk istiyorum

Kız senin bu kıymetli herif başta polisti, sonra psikopat oldu, para ailemde falan demişsin belli ki ağzını aradı. Penisim büyük demiş sana. Ahahahahha. Vallahi böyle herifler pek kıymetli, maşallah inşallah. Al sen bunu, biraz da sen çek çilesini. Zavallı karısı kurtulsun.

Polis degildi polis arkamda dedi gisli kalmam gerek felan cat cut seyler dedi

Neeee ben o kısımları kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…