- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Ya sen kimsiniz pardon? Kendini ne sanıyon çiçeğim sen? Dışarısı senin gibi kızlarla dolu ayol.Nasil biriymis ya ? Komik boyleleri devam eder diyorsun nerdeymis ya devam etse benle
Ederdi
aynen senın gıbılerı cokta . ama tapuları bızde konu sahıbı.. suzme buYa sen kimsiniz pardon? Kendini ne sanıyon çiçeğim sen? Dışarısı senin gibi kızlarla dolu ayol.
Koskaca Katibimize sinirden yazmayı unutturdu yaYa sen kimsiniz pardon? Kendini ne sanıyon çiçeğim sen? Dışarısı senin gibi kızlarla dolu ayol.
Keske arama nutgıtme kal bu kız adam olana kadar pes etmek yok
o degilde yaninda aglamistim yav vallaKoskaca Katibimize sinirden yazmayı unutturdu yaKaçın canınızı kurtarın
Ben profilinde ilk gün uğraştım. Daha fazla kılımı kıpırdatmam. Ahlak global bi şey. Mağarada da olsan bu doğruları düşünerek bulabilirsin. Anlatılmasına gerek yok bazı şeylerin. Vazgeçin.gıtme kal bu kız adam olana kadar pes etmek yok
Kartzampara deme ona , ben dek geldim hesap acti gitti . Gunahini almayin. Ve ayrica kisitlamalar oldu turkiyede ne ara komuscak baska kizlarla kendinize gelin benle bile az zor yaziyordu suan farkindayim kafa dank etti ee siz ne diyorsunuz?senın o kartzampara senı kullanmış. okey. tapuları bızde. sen ustuyle oyalan okey.
Ya başlarım tapusuna. Böyle bi deli karşıma çıksa '' Kocanla birbirimizi seviyoruz, aha da kanıt. '' dese, veririm kocayı, biraz da o yıkar b.klu donlarını, ahahahahha.aynen senın gıbılerı cokta . ama tapuları bızde konu sahıbı.. suzme bu
oyyy o gozun cıkmıya ee daha ne halt yedınKeske arama nut
o degilde yaninda aglamistim yav vallabide dediydi cameradan bak hatirliyomusun bu yeri felan diye icim aciyo ya .. offfff bu yasimda bu gelecegini hic ummazdim.
yemınle sen suzme yogurt sun has mulıs organık... sın noktalı yerlerı sen doldurKartzampara deme ona , ben dek geldim hesap acti gitti . Gunahini almayin. Ve ayrica kisitlamalar oldu turkiyede ne ara komuscak baska kizlarla kendinize gelin benle bile az zor yaziyordu suan farkindayim kafa dank etti ee siz ne diyorsunuz?
Ciddi olmadığınızı düşünüyorum geyik yapmak için yazıyor olmalısınız. Ama buradaki kadınlar birbirimizi ciddiye alıp yorumlar yapıyoruz, rica ediyorum kimseyi daha fazla germeyin.Keske arama nut
o degilde yaninda aglamistim yav vallabide dediydi cameradan bak hatirliyomusun bu yeri felan diye icim aciyo ya .. offfff bu yasimda bu gelecegini hic ummazdim.
Germiyorum sadece bana cocuk masali anlatiyoeum gibi dalga geciyorlar halbu ki gercekten biseyler anltmwk istiyorumCiddi olmadığınızı düşünüyorum geyik yapmak için yazıyor olmalısınız. Ama buradaki kadınlar birbirimizi ciddiye alıp yorumlar yapıyoruz, rica ediyorum kimseyi daha fazla germeyin.
Mezarlkta bulusmustuk... vallaha ciddiyim buna da inanmicaksiniz.oyyy o gozun cıkmıya ee daha ne halt yedın
Kız senin bu kıymetli herif başta polisti, sonra psikopat oldu, para ailemde falan demişsin belli ki ağzını aradı. Penisim büyük demiş sana. Ahahahahha. Vallahi böyle herifler pek kıymetli, maşallah inşallah. Al sen bunu, biraz da sen çek çilesini. Zavallı karısı kurtulsun.Kartzampara deme ona , ben dek geldim hesap acti gitti . Gunahini almayin. Ve ayrica kisitlamalar oldu turkiyede ne ara komuscak baska kizlarla kendinize gelin benle bile az zor yaziyordu suan farkindayim kafa dank etti ee siz ne diyorsunuz?
ölülerle sohbet edeydın. barı. gız.Mezarlkta bulusmustuk... vallaha ciddiyim buna da inanmicaksiniz.
Polis degildi polis arkamda dedi gisli kalmam gerek felan cat cut seyler dediKız senin bu kıymetli herif başta polisti, sonra psikopat oldu, para ailemde falan demişsin belli ki ağzını aradı. Penisim büyük demiş sana. Ahahahahha. Vallahi böyle herifler pek kıymetli, maşallah inşallah. Al sen bunu, biraz da sen çek çilesini. Zavallı karısı kurtulsun.
Neeee ben o kısımları kaçırmışımKız senin bu kıymetli herif başta polisti, sonra psikopat oldu, para ailemde falan demişsin belli ki ağzını aradı. Penisim büyük demiş sana. Ahahahahha. Vallahi böyle herifler pek kıymetli, maşallah inşallah. Al sen bunu, biraz da sen çek çilesini. Zavallı karısı kurtulsun.
Abla ben bunun yüzünden çalıştığımdan bişey anlamadım bugün. Müdürden tutanak yersem suçlusu bu kız, şahit yazdırcam bunu.Siz bu konuya 60 sayfa ne yazdınız deli misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?