- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
İnşallah gız umay bak dua ettım sanaYok yok, alsın bu zamparayı, karısı kurtulsun.
İster kabul et ister etme şu an çocukları uyumuştur ve eşiyle mis gibi sevişiyordur. Hala nasıl beklentiye girebiliyorsun nasıl bir akıl tutulması buValla gulun ya, herseye bi negatiflik. Yenge diyene de negatif herseye
şimdı kım sana dedı yengeYah oyle degil iste yazma sekli neden bir anda bittikten sonra 2/3 hafta sonra
Sana yürümek istemıs niye sordunYah oyle degil iste yazma sekli neden bir anda bittikten sonra 2/3 hafta sonra
Yok artik ee bana nie yapti bunlari vicdansizlik beni hic dusunmuyorsunuz ancak camur atiyoreunuz banaİster kabul et ister etme şu an çocukları uyumuştur ve eşiyle mis gibi sevişiyordur. Hala nasıl beklentiye girebiliyorsun nasıl bir akıl tutulması bu
senı dinliyorum işteYok artik ee bana nie yapti bunlari vicdansizlik beni hic dusunmuyorsunuz ancak camur atiyoreunuz bana
Seni kullanmaya çalıştı mezarlıkta n’aptınız Allah bilir şimdide sıkıldı attıYok artik ee bana nie yapti bunlari vicdansizlik beni hic dusunmuyorsunuz ancak camur atiyoreunuz bana
Yok artık mıYok artik ee bana nie yapti bunlari vicdansizlik beni hic dusunmuyorsunuz ancak camur atiyoreunuz bana
Bugün sana, yarın Fatmaya.Yok artik ee bana nie yapti bunlari vicdansizlik beni hic dusunmuyorsunuz ancak camur atiyoreunuz bana
En yakinnyakinnarkadasi hep derdi ama bittikten sonra hem istek hem uenge napiyon gibi seyler dedi merak edemeyiz felwn seyler ve hic eklemeyen eklesişimdı kım sana dedı yenge
İnsan korkar be.Normal bi insan mezarlıkta niye görüşür ki ıssız diyedir herhalde başka sebep gelmiyor aklıma yasak ilişki yaşayan iki kişi atalarına beraber dua etmeye gitmemiştir
Sadece 1 ay 1 ay karısıyla yapmasın bişey bak noluyor o evde geçeceksin o işi bal gibide yapıyorlarYok artik ee bana nie yapti bunlari vicdansizlik beni hic dusunmuyorsunuz ancak camur atiyoreunuz bana
Neye yok artık, karısıyla sevişiyor kısmına miYok artik ee bana nie yapti bunlari vicdansizlik beni hic dusunmuyorsunuz ancak camur atiyoreunuz bana
İlişkiniz bitti ekledi sıra ondaEn yakinnyakinnarkadasi hep derdi ama bittikten sonra hem istek hem uenge napiyon gibi seyler dedi merak edemeyiz felwn seyler ve hic eklemeyen eklesi
tamam senı anlamam için duz turkce yaz okey okuyabılmem içinEn yakinnyakinnarkadasi hep derdi ama bittikten sonra hem istek hem uenge napiyon gibi seyler dedi merak edemeyiz felwn seyler ve hic eklemeyen eklesi
O oyle degil orda yapamaz hrkes tanir die yapmaz goze almaz . Iste bende ordan degilim die goze almisBugün sana, yarın Fatmaya.
Devan ederdi ozman demi yazmayaİlişkiniz bitti ekledi sıra onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?