- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Iste simdi de nasil niecin yapti okdr seyler bende benden bekliyordur kizdirdim ondan ? Veya ustune cok vardim.bılıyorsun simdı zuper zeka
Sizin gibi konuşan insanlarla sizin gibi konuşmak gerekiyor anlaşılan. Sizi insan yerine koyup soru sordum o zaman başınıza gelen müstahakAllahim al daha 1 cahil anlamayan birisi daha beni. dedim ya size B I L M I Y O R D U M .
Tabi kesınlıkle kız sen kamalını kırmışsınIste simdi de nasil niecin yapti okdr seyler bende benden bekliyordur kizdirdim ondan ? Veya ustune cok vardim.
Sabır cıdden hala üstüne vardım ondan terk etti diyor yaIste simdi de nasil niecin yapti okdr seyler bende benden bekliyordur kizdirdim ondan ? Veya ustune cok vardim.
Adam sana çok aşık, çok seviyor olsa ne yapacaksın?Ee ama ozmn nie hep konusmak istesin hep girdi etti en sonda da ben ustine varmissim ondandir
Bacım hazır Cahil demiş şikayet butonunu kullan bağlanır bizide kurtarSizin gibi konuşan insanlarla sizin gibi konuşmak gerekiyor anlaşılan. Sizi insan yerine koyup soru sordum o zaman başınıza gelen müstahak
a kemalinı kırmış buSabır cıdden hala üstüne vardım ondan terk etti diyor ya
Valla uzuyorsunuz beni.Bacım hazır Cahil demiş şikayet butonunu kullan bağlanır bizide kurtar
Napacak kuma gider bu kafayla da bence evde ki kabul etmez diye adam ıstemedi Umay’ıAdam sana çok aşık, çok seviyor olsa ne yapacaksın?
ask olsun olurmu oyle seyValla uzuyorsunuz beni.
Sende saçmalayıp sinirlendiriyorsun ama bırazcık kafanı kullan 1 saat girmedim yemek hazırladım sayfalarca yine sacmalamıs basa dönmüşsünValla uzuyorsunuz beni.
Bana da öyle geliyor. Ben mi kırdım, benden mi bekliyor demeye başladı baksana. Hadi desek cesaretlendirsek ulaşacak adama, geri dönecek.Napacak kuma gider bu kafayla da bence evde ki kabul etmez diye adam ıstemedi Umay’ı
Karısı o hesapta mesajları gördüğünde daha fazla üzülmüştür.Valla uzuyorsunuz beni.
birak gıt ıkınızde bırbırınıze yakışiyorsunuzBana da öyle geliyor. Ben mi kırdım, benden mi bekliyor demeye başladı baksana. Hadi desek cesaretlendirsek ulaşacak adama, geri dönecek.
Aynen görünce sinir oldum nerden geldim ben bu konuya yaBana da öyle geliyor. Ben mi kırdım, benden mi bekliyor demeye başladı baksana. Hadi desek cesaretlendirsek ulaşacak adama, geri dönecek.
Baksana iste ondan negatif konusuyorsunuz . Hepiniz de birsz hakli oldugumu goruyorsunuz veya yaptiklari bos olmadiginiBana da öyle geliyor. Ben mi kırdım, benden mi bekliyor demeye başladı baksana. Hadi desek cesaretlendirsek ulaşacak adama, geri dönecek.
Gormedi nerdn gorcek silliyorfur eve girince faceyiKarısı o hesapta mesajları gördüğünde daha fazla üzülmüştür.
Haksız kere haksızsın. Çaba dediğin şeyler çaba değil.Baksana iste ondan negatif konusuyorsunuz . Hepiniz de birsz hakli oldugumu goruyorsunuz veya yaptiklari bos olmadigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?