- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.001
Sonunda beni anlayan birisiŞaka bir yana ama çok üzücü bir durum.
Kız kendini çok kaptırmış şuan gelse çıkıp gidecek beraber. Yaşın da etkisi çok. Tecrübesiz
Ben konuya gülmüyorum aslında gülecek bir durum da yok.
Inşallah doğruyu bulur ne desek fayda etmiyor.
Inşallah kötü bir tecrübeyle atlatmaz bu olayı
Hııı o yüzden adam bir anda sana bırak peşimi dedi.Gormedi nerdn gorcek silliyorfur eve girince faceyi
Cok ustune vardigimdandirHııı o yüzden adam bir anda sana bırak peşimi dedi.
Tabi.Cok ustune vardigimdandir
Yok ya oyununa gelmicem kızım kötü söz yazmayacağımBaksana iste ondan negatif konusuyorsunuz . Hepiniz de birsz hakli oldugumu goruyorsunuz veya yaptiklari bos olmadigini
Siniri hemn oluyor swka maka 6 kilo kaybettim saclarim uzun dokuluyor gercekten size komik gelen bana agir geliyorCok ustune vardigimdandir
Ama burada herkes senin doğruyu gormen için uğraşıyor.Sonunda beni anlayan birisi
Yazmadigimda yaziyordu hep goruldu atma diye atma , niye giriyonda yazmion diyeBana da öyle geliyor. Ben mi kırdım, benden mi bekliyor demeye başladı baksana. Hadi desek cesaretlendirsek ulaşacak adama, geri dönecek.
Bu nasıl cümle kurmaktır yahuIste simdi de nasil niecin yapti okdr seyler bende benden bekliyordur kizdirdim ondan ? Veya ustune cok vardim.
Evde karılık yapan, çocuğunu doğuran, her kahrını çeken kadın dururken merhametimi sana harcayamam. Sen akıllanmazsın.Siniri hemn oluyor swka maka 6 kilo kaybettim saclarim uzun dokuluyor gercekten size komik gelen bana agir geliyor
Ay delircemBaksana iste ondan negatif konusuyorsunuz . Hepiniz de birsz hakli oldugumu goruyorsunuz veya yaptiklari bos olmadigini
Uğraşma hıc ben neler neler dedim yok tam anladı gibi oldu basa döndü yorma kendını hiçAma burada herkes senin doğruyu gormen için uğraşıyor.
Ondan vazgeçip hayatına odaklanman için uğraşıyor .
Sen öyle cevaplar veriyorsunki insanlar artik gırgıra alıyor.
Ama burada herkes senin doğruyu gormen için uğraşıyor.
Ondan vazgeçip hayatına odaklanman için uğraşıyor .
Sen öyle cevaplar veriyorsunki insanlar artik gırgıra alıyor.
Hangi yandanAyrica az yandan da opmek istedi yapma dedim. Cok kurnazsin diyip dedi .
Dudakdan yandanHangi yandan
Bak işte ya.Ayrica az yandan da opmek istedi yapma dedim. Cok kurnazsin diyip dedi .
Keşke gerçekten sana ağır gelse de şöyle saçmalamaktan vazgeçsen. Durumun çirkinliğini unutturmaya mı çalışıyorsun böyle manasız konuşarak anlamadım.Siniri hemn oluyor swka maka 6 kilo kaybettim saclarim uzun dokuluyor gercekten size komik gelen bana agir geliyor
burda bişey cıkarAyrica az yandan da opmek istedi yapma dedim. Cok kurnazsin diyip dedi .
Sana yazıklar olsun.Sonunda beni anlayan birisi
Birsey unutturdug yok sadece herseyi dalgaya vurup eziyorsunuz. Size yuva yik umay soyle de demedim. Kendi kendinize oyle dusunuyorsunuzKeşke gerçekten sana ağır gelse de şöyle saçmalamaktan vazgeçsen. Durumun çirkinliğini unutturmaya mı çalışıyorsun böyle manasız konuşarak anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?