- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Bu kızcağız az bdv ye takılsa anlar, ne çiftler kavga dövüşten ara bulup çocuk yapıyo hey yavrum hey.Neye yok artık, karısıyla sevişiyor kısmına mi
Hala bana niye yaptı bunları diyorsun
Sana kimse çamur atmıyor, saf olma bu kadar diyoruz. Ama kime diyoruz
Ah cağnııııım, sen öyle san.O oyle degil orda yapamaz hrkes tanir die yapmaz goze almaz . Iste bende ordan degilim die goze almis
Senı yokladı bıraz daha zaman geçsin yazar merak etmeDevan ederdi ozman demi yazmaya
kız adını soyleseneO oyle degil orda yapamaz hrkes tanir die yapmaz goze almaz . Iste bende ordan degilim die goze almis
Hiç sanmıyorum katip, anlamazdi yine.Bu kızcağız az bdv ye takılsa anlar, ne çiftler kavga dövüşten ara bulup çocuk yapıyo hey yavrum hey.
Yarıldım ya yeminle akşam akşam Allah da senı güldürsünBu kızcağız az bdv ye takılsa anlar, ne çiftler kavga dövüşten ara bulup çocuk yapıyo hey yavrum hey.
leylekmı getırıyordu kuz umay bak senınkı temız cıktıUmay, çocuklarını da leylekler getirmistir demi annem, senin sevgilin karısıyla sevişmez yapmaz öyle kötü şeyler
Tabi yahu, ciddiyim. Dövüşerek sevişengiller o kadar çok ki.Yarıldım ya yeminle akşam akşam Allah da senı güldürsün
Merak ettiğim için soruyorum. Evli bir adamı nasıl hayatınıza alıp bu kadar bağlanabildiniz? Başka bir kadınla hayaller kurup bir yola çıkmış bir yuva kurmuş adamı nasıl kabul edip ilişki kurabildiniz merak ediyorumAma oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldi
eksık balım dunyaya gelınce kafanı yeremı vurdular nedırHiç sanmıyorum katip, anlamazdi yine.
Anlayan yerleri sorunlu çünkü
Gurbetteki tek Türk kızı sen misin beybisi? Mesela şu anda Almanya’daki Merve’yle konuşuyordur, olamaz mı?O oyle degil orda yapamaz hrkes tanir die yapmaz goze almaz . Iste bende ordan degilim die goze almis
Öyle demeyeydin iyidi Umay’da şiddet seviyor iyice takacak şimdiTabi yahu, ciddiyim. Dövüşerek sevişengiller o kadar çok ki.
sen bunu benım eşim için kullansaydın senı nufusta siler dım emın olAma oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldi
Gerçekten eşiyle sevismediğini mi sanıyorsun?Yok artik ee bana nie yapti bunlari vicdansizlik beni hic dusunmuyorsunuz ancak camur atiyoreunuz bana
İşin garip tarafı hiçbirimiz banlanmıyoruz da konu sahibi dahil.Bence bu profıl sahte buradakileri kışkırtıp banlatmaya gelmiş cevap vermeyin bence daha fazla
sadece kardes kardeş uyuyorlar.Gerçekten eşiyle sevismediğini mi sanıyorsun?
Sanmıyor inanıyor bence kesın emın gibi konuşmaları o yönde bence sevıyor gibiydi dediğine göreGerçekten eşiyle sevismediğini mi sanıyorsun?
Ne gerek var, ver sevdiğine gitsin.sen bunu benım eşim için kullansaydın senı nufusta siler dım emın ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?