- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
bugun okadar yoruldumkı ama suan mukenlmmelımİşin garip tarafı hiçbirimiz banlanmıyoruz da konu sahibi dahil.İyi geliyor kafa dağıtıyorsun ben her gün 15-20 dk uğrayıp bir doz alıyorum ,deşarj oluyorum.
Mune de geldi yazdı baya bakti oluru yok o da saldı bizi çünkü :)İşin garip tarafı hiçbirimiz banlanmıyoruz da konu sahibi dahil.İyi geliyor kafa dağıtıyorsun ben her gün 15-20 dk uğrayıp bir doz alıyorum ,deşarj oluyorum.
o kartzampara benım kocamın tırnagına kurban olsunNe gerek var, ver sevdiğine gitsin.Donuna kadar aldıktan sonra.
AA geldi miMune de geldi yazdı baya bakti oluru yok o da saldı bizi çünkü :)
Oyle bisey demedjm siz kendi kendinize actiniz ve diyorsunzuGerçekten eşiyle sevismediğini mi sanıyorsun?
EvetAA geldi mi
Uzun uzun yazdı bir sürü örnek verdi ama kimin umrundaAA geldi mi
Yok artik ee bana nie yapti bunlari vicdansizlik beni hic dusunmuyorsunuz ancak camur atiyoreunuz bana
İster kabul et ister etme şu an çocukları uyumuştur ve eşiyle mis gibi sevişiyordur. Hala nasıl beklentiye girebiliyorsun nasıl bir akıl tutulması bu
aynen kemalım kemalımUzun uzun yazdı bir sürü örnek verdi ama kimin umrunda
Oyle nasil olcak yaAh cağnııııım, sen öyle san.
Aşkım, biz bunu konuşuyoz ya senle şimdi. Adam çocuğu uyuttu, aldı karısını koynuna şimdi. Adını unuttu senin. İçin nasıl alıyor bu durumu?Oyle bisey demedjm siz kendi kendinize actiniz ve diyorsunzu
Dizilerdeki kimim, önce dövüşurler sonra göz göze bakıp, bam bam bamTabi yahu, ciddiyim. Dövüşerek sevişengiller o kadar çok ki.
Allahim al daha 1 cahil anlamayan birisi daha beni. dedim ya size B I L M I Y O R D U M .Merak ettiğim için soruyorum. Evli bir adamı nasıl hayatınıza alıp bu kadar bağlanabildiniz? Başka bir kadınla hayaller kurup bir yola çıkmış bir yuva kurmuş adamı nasıl kabul edip ilişki kurabildiniz merak ediyorum
ask olsun bizı yalancıya cıkaracak buBak Umay sevısme mesajına verdıgın tepki bız uydurmadık sen söyledin ama bacım sende sürekli bı ınkar ben demedim siz dediniz vs
Ee ama ozmn nie hep konusmak istesin hep girdi etti en sonda da ben ustine varmissim ondandirBak Umay sevısme mesajına verdıgın tepki bız uydurmadık sen söyledin ama bacım sende sürekli bı ınkar ben demedim siz dediniz vs
Yoo sen şuan sevışıyorlardır diyen kişiyeOyle bisey demedjm siz kendi kendinize actiniz ve diyorsunzu
bılıyorsun simdı zuper zekaAllahim al daha 1 cahil anlamayan birisi daha beni. dedim ya size B I L M I Y O R D U M .
Yavrucağım bahane bunlar bahane baktı yatamıyor para yok napsın senı evdekadın var zatenEe ama ozmn nie hep konusmak istesin hep girdi etti en sonda da ben ustine varmissim ondandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?