- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.041
Yaz teselli etsin o seniBir gun bana kotu hissedersen yaz dediydi iste o yenge diyen cocuktan..
yuva yıkan bu.Bu saçma konu nasıl bukadar uzadı gitti nesine yorum yapıldı bukadar anlamadım. Banda yememiş evli delisi şahıs hayret..
Çocuğunun anasına bunu yapan sana hiç acımaz. Seviyor demiyoruz, hala karısı ile aynı evde aynı yatakta diyoruz.Tamamda karilik yapan var diyorsunuz da ee. Bu adamin yaptigi ney ya okdr cok seviyorsa
Buram buram fake hemde kalitesiz fakeyuva yıkan bu.
bunda zeka sıfır. yemınle karısını senın gıbı suzöeyle aldattıysa senıde senı gıbılerle aldatır ayık ol bebegımÇocuğunun anasına bunu yapan sana hiç acımaz. Seviyor demiyoruz, hala karısı ile aynı evde aynı yatakta diyoruz.
Dedelerinin mezar taşlarını okumaya çalışmış da olabilirlerfatiha okudular zaar dıydın amcama derdim ugrardı sıze tovbe estağfurullah
yuzsuz buAdam buna utanmıyor musun demiş düş yakamdan felan demiş
Sahi utanman yok mu hala savunuyorsun adamı bırakmıyorum peşini
Yoruldum kız. Enerjimi emdi. Ruh emici.Katibin Ruhu sende yaz bende guleyım
gece gece hayırlı torunDedelerinin mezar taşlarını okumaya çalışmış da olabilirler
Yav ne diyon senBir gun bana kotu hissedersen yaz dediydi iste o yenge diyen cocuktan..
şarj et sende bu zaten suzmeYoruldum kız. Enerjimi emdi. Ruh emici.
sefan olsun umaycım tapusu bızde bebegım bunlarınHamileliğin tadını çıkarıyorum suan ne getir desem gidip getiriyor ulan şimdi farkettimşeninde olur ilerde bekar bul tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?