- 28 Ağustos 2020
- 8.994
- 41.320
- 498
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.061
Coştun sen iyice, banlasınlar da kurtulayım girdaptan diyosun galibabu kızı teste sokalım %0 zekasız cıkar zaten aklı olsa bu domuz adamamı kafayı takar
Ahaha demi ay ben dusunemıyorum yolardım valla bırı böyle peşine düşse ıkısınıde yolardımsefan olsun umaycım tapusu bızde bebegım bunların
tansıyonum cıktı burda anlamıyor buCoştun sen iyice, banlasınlar da kurtulayım girdaptan diyosun galiba
yol yol hak edıyorlarsa yolAhaha demi ay ben dusunemıyorum yolardım valla bırı böyle peşine düşse ıkısınıde yolardım
deöedıgıöız kalmadı anlamıyor buCoştun sen iyice, banlasınlar da kurtulayım girdaptan diyosun galiba
Utanmiyormusub mu ? Bunu kim demis yaAdam buna utanmıyor musun demiş düş yakamdan felan demiş
Sahi utanman yok mu hala savunuyorsun adamı bırakmıyorsun peşini
Sevgilin.U
Utanmiyormusub mu ? Bunu kim demis ya
Ay suan psıkolojım bozuldu gülüyorum çorabını top yapıp fırlattı ya benım ki . internette vardır ya videolarda izliyor gibi gözümde canlandı o sahneleryol yol hak edıyorlarsa yol
Senın yazında var canım bak yazını alıntıların göndermişlerU
Utanmiyormusub mu ? Bunu kim demis ya
Utanmiyor demedi ki nerden cikartiyorsun bunu da simdi ?Sevgilin.
La havle kızım bekle göndericem şimdi yazını işaretleyip bakalım onuda nasıl inkar edeceksinUtanmiyor demedi ki nerden cikartiyorsun bunu da simdi ?
Sen dedin ya bırak peşimi, utanmıyon mu dedi diye.Utanmiyor demedi ki nerden cikartiyorsun bunu da simdi ?
BekliyorumLa havle kızım bekle göndericem şimdi yazını işaretleyip bakalım onuda nasıl inkar edeceksin
UNUTAMIYON. Dedim niue unutamiyon beni unutaman ha diyip duruyorduSen dedin ya bırak peşimi, utanmıyon mu dedi diye.
herseyı o dıyor ama suclısu bızıxSen dedin ya bırak peşimi, utanmıyon mu dedi diye.
Unutaman mı Alman mı bu çocuk sen niye düzgün Türkçe yazamıyorsun senın yazım hatanla mı uğraşacağız yaUNUTAMIYON. Dedim niue unutamiyon beni unutaman ha diyip duruyordu
Unutamıyorsun bu sekılde yazılır cevırmen kullan bence yada konu açma bır daha ıkı cümleyi bi araya getirip düzgün bısey yazamıyorsun sonra ben öyle mi dedim böyle mi dedimUNUTAMIYON. Dedim niue unutamiyon beni unutaman ha diyip duruyordu
Bak anlamiyoreunuz ben siz cocuk bana utanmiyor demedim unutaman beni dedi unutamiyorsunnda 2 sini dedi unutaman lafi konusmasi oyleee unutman heaaaggg gibi.Unutaman mı Alman mı bu çocuk sen niye düzgün Türkçe yazamıyorsun senın yazım hatanla mı uğraşacağız ya
Bak neler demiş, aşağılamış seni resmen. Bi yakasından düşmedin herifin yahu. Ne kıymetli herifmiş. Nedense böylesi paylaşılamaz. Bizim herifler duymasın, hep kötü örnek.UNUTAMIYON. Dedim niue unutamiyon beni unutaman ha diyip duruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?