- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.081
Istemedigim yazmadigmzmanlar o yaziyosuBak neler demiş, aşağılamış seni resmen. Bi yakasından düşmedin herifin yahu. Ne kıymetli herifmiş. Nedense böylesi paylaşılamaz. Bizim herifler duymasın, hep kötü örnek.
Şivenin heagg kısmını almana gerek yok adam Türkiye’de yasıyor düzgün Türkçe konuşamıyor bu safımda asık onaBak anlamiyoreunuz ben siz cocuk bana utanmiyor demedim unutaman beni dedi unutamiyorsunnda 2 sini dedi unutaman lafi konusmasi oyleee unutman heaaaggg gibi.
Kaçan kovalanıyor mu yani, hımmm ne güzel.Istemedigim yazmadigmzmanlar o yaziyosu
Kıbrıslı galiba adam.Unutaman ne yasinirlerim bozuldu
Kurt o ondan oyle konusuyorŞivenin heagg kısmını almana gerek yok adam Türkiye’de yasıyor düzgün Türkçe konuşamıyor bu safımda asık ona
İyi sen bari yaz su adama de ki karın benı ısterse kuma al ezin benı ev işlerini felan yaparım sen karınla yatarsın ben pisliğinizi toplarımKurt o ondan oyle konusuyor
Hangi çocuk evlı değil mi bu çocuk mu oldu şimdiBak anlamiyoreunuz ben siz cocuk bana utanmiyor demedim unutaman beni dedi unutamiyorsunnda 2 sini dedi unutaman lafi konusmasi oyleee unutman heaaaggg gibi.
acın kızlat acın benı kesın cagırınBence dedikodu konusu açalım bunun canı sıkılıyor ağam eğlenir bizle
cok guzel oldu aynenİyi sen bari yaz su adama de ki karın benı ısterse kuma al ezin benı ev işlerini felan yaparım sen karınla yatarsın ben pisliğinizi toplarım
Sen aç vızı etiketle boş muhabbet var burda psıkolojımız değişsin bu ne ya Allah’ın hanzosuna asık olmustu ölüyormus da aşkından aman bıze ne bız diyeceğimizi dedik naparsa yapsın su saatten sonraacın kızlat acın benı kesın cagırın
Yok Umay kalsın burda belkı Yenı bırılerı yazarkız umay bak senın için topık acıyoruz kıymetımızı bıl ama bızıde takıntı yapma
anam valla ben bılsem nasıl acılacagını hıc bekletmıydımSen aç vızı etiketle boş muhabbet var burda psıkolojımız değişsin bu ne ya Allah’ın hanzosuna asık olmustu ölüyormus da aşkından aman bıze ne bız diyeceğimizi dedik naparsa yapsın su saatten sonra
ben bunun gıbısını gormedım kımse banlanmıyorda tuaf bışeyKıza kuma al benı de adamı dedim kahkaha koymuş gayet mutlu o durumundan bence hiç dokunmayın kıza
Simdi ne var ki cok kumalqr var turkiyede yani yasak mi?ben bunun gıbısını gormedım kımse banlanmıyorda tuaf bışey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?