- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.101
dalgamı gecıyorsun senSimdi ne var ki cok kumalqr var turkiyede yani yasak mi?
Hayir ben ciddiyim bunda ne var kidalgamı gecıyorsun sen
Yani koti bisey minıyetı bellı oldu kuma olmak istiyor
Hakaret etmek istiyorum. Asla böyle biri değilim ama hayatımda hiç bu kadar çok istememiştim!Simdi ne var ki cok kumalqr var turkiyede yani yasak mi?
sen haklısın ben senin gıbısını karsıma alıp nasıl konusuyorsamHayir ben ciddiyim bunda ne var ki
Tok da ne var ki bundaaaa ??Hakaret etmek istiyorum. Asla böyle biri değilim ama hayatımda hiç bu kadar çok istememiştim!
Sen kuma gitme. Boşat adamı al götür. Kurtar karısını.Simdi ne var ki cok kumalqr var turkiyede yani yasak mi?
Yasak değil bacım sana bi oda ayırmışlar bile evde hemen git hizmette kusur etme amaSimdi ne var ki cok kumalqr var turkiyede yani yasak mi?
Kumalik kotu degil ki.Yasak değil bacım sana bi oda ayırmışlar bile evde hemen git hizmette kusur etme ama
Yasak değil sen kuma olSimdi ne var ki cok kumalqr var turkiyede yani yasak mi?
Ya ben sana ne diyorum. Adamı boşat, karısını kurtar. Al götür kıymetlini güzel ülkemden ya.Kumalik kotu degil ki.
Nasil kiYa ben sana ne diyorum. Adamı boşat, karısını kurtar. Al götür kıymetlini güzel ülkemden ya.
Hayir . Kurt dedim ordan kumaArkadaşlar baktık gideceğiz bu Yenı konu arıyor kendine ciddiye almayın
Tabi canım, sen kuma gidersin, sonra senin üstüne bir tane daha gelir, kumali kumali yaşarsınız biricik sevgilinle.Kumalik kotu degil ki.
Hemen el atıyorumBacım hazır Cahil demiş şikayet butonunu kullan bağlanır bizide kurtar
Hayır ben kuma lafını açtım sen kahkaha koydun lafı değiştirmeHayir . Kurt dedim ordan kuma
Lafi cikti
Nolur ya hazır hakaret etmısHemen el atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?