- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.141
Kumalik ne ara yuva yikan oluyormus onlarda?Bak işte saf diyorsunuz bayağı yuva yıkan bu utanmıyor hiç
He sanki sende fok abartiyosunİşin ucunda Avrupa pasaportu var. Millet böbreği satacak halde onu elde etmek için.
Değil mi, senden sonra başka bir kadın daha getirsin dimi Umay olur mu öyle ne dersin?Kumalik ne ara yuva yikan oluyormus onlarda?
Bebeğim profılınde gözüküyor yalana ihtiyacım yokBen gece birsey acmadim yalan komusma
Kurnaz ne demek ya o da bana hep oyle diyordu?Aman bırak valla ben acımıştım buna saf sandım değil bayağı kurnaz dün gece Yarısı özele gelin diye konu açmış gündüz yıne canım sıkılıyor dertleşmeye konu açmış özelegelin yazmış 2 sındede mune uyarmış kapamış konusunu şimdi burda bı konu açmış can sıkıntısını gideriyor konuda bence yalan
Tabi canım olmuyor. Bi kolunda ilk eş diğer kolunda sen, sizden doğanlar da önde. Ördek ailesi gibi mutlu mutluş yaşarsınız.Kumalik ne ara yuva yikan oluyormus onlarda?
Yapmaz oyle birsey yapsaydi benden once kumaligi olurdu.Değil mi, senden sonra başka bir kadın daha getirsin dimi Umay olur mu öyle ne dersin?
İki de kalmayın sakin.
ahh ahhHakaret etmek istiyorum. Asla böyle biri değilim ama hayatımda hiç bu kadar çok istememiştim!
Ahaha vay çakal seni bı yerınız yiyorsa gidin bunu o zavallı kadına söyleyinKumalik ne ara yuva yikan oluyormus onlarda?
Ah cağnııııım, senin Türkiyedeki durumlardan haberin yok tabi, zor geçiniyoruz burda.He sanki sende fok abartiyosun
He onu cok duyuyorum orda o dogru.Ah cağnııııım, senin Türkiyedeki durumlardan haberin yok tabi, zor geçiniyoruz burda.
Bilemedim canım garip geldi tepkileriDalga geçiyor olmasın bu kadar saf olmaz olamaz
Sen ikinci ve son mu olursun yani.Yapmaz oyle birsey yapsaydi benden once kumaligi olurdu.
İlkler güzeldir.Yapmaz oyle birsey yapsaydi benden once kumaligi olurdu.
ZaaalskskskssYapmaz oyle birsey yapsaydi benden once kumaligi olurdu.
Allahtan çarpılmadılar mezarlıkta.Sen ikinci ve son mu olursun yani.
Karısının üstüne seni getiren senin üstüne başkasını neden getirmesin acaba?
Dur tahmin edeyim çünkü sana aşık
Sana şarkı açtı, mezarlığa çağırdı, milyon tane yalan söyledi. O yüzden sen son olursun
Evet . Birsey sordum bana kurnazsin felan diyodu hep ne dmk bu twm olarwkSen ikinci ve son mu olursun yani.
Karısının üstüne seni getiren senin üstüne başkasını neden getirmesin acaba?
Dur tahmin edeyim çünkü sana aşık
Sana şarkı açtı, mezarlığa çağırdı, milyon tane yalan söyledi. O yüzden sen son olursun
Umay’ın Zeynep Ergül ile yakınlığı olduğuna eminim ama kanıtlayamamSafa yatıyor bu kız ben çözdüm onu hep bı ınkar zaten ben öyle mi dedim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?