- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.121
Yok ablası onun canı sıkılıyor uyarı yemıs gece de konu açmış canım sıkılıyor özele gelin diye ondan yapıyorUmay sen hiç psikologa gittin mi?
Şaka maka ben sağlığından şüphe ediyorum cidden
Söyle de boşasın karısını.Nasil ki
TamamdırNolur ya hazır hakaret etmıs
Katip onun bahsettiği adam boşamaz ki karısını. Boşanmak yoktur onlarda, o yüzden kumalik Umay için ideal olanı. Onu o paklar.Söyle de boşasın karısını.Böyle bir hanzodan kurtarmış olursun kadını sevaba girersin, hem de sevdiğine kavuşursun. Win Win.
Bende bu evliden sonra kendimden suphe ediyorum lesam. Ama malesef ben secmedim bu kaderiUmay sen hiç psikologa gittin mi?
Şaka maka ben sağlığından şüphe ediyorum cidden
Kaytan bıyıklı döşü gıllıYa ben sana ne diyorum. Adamı boşat, karısını kurtar. Al götür kıymetlini güzel ülkemden ya.
Aman bırak valla ben acımıştım buna saf sandım değil bayağı kurnaz dün gece Yarısı özele gelin diye konu açmış gündüz yıne canım sıkılıyor dertleşmeye konu açmış özelegelin yazmış 2 sındede mune uyarmış kapamış konusunu şimdi burda bı konu açmış can sıkıntısını gideriyor konuda bence yalanTamamdırpeki neler kaçırdım 1 saat yoktum var mı yeni gelişme? En son kuma konusuna girmişsiniz sanırım
Sana kaderin bir oyunu bu UmayBende bu evliden sonra kendimden suphe ediyorum lesam. Ama malesef ben secmedim bu kaderi
Bilmiyorum bence normal değil tepkileri.Safa yatıyor bu kız ben çözdüm onu hep bı ınkar zaten ben öyle mi dedim diye
İşin ucunda Avrupa pasaportu var. Millet böbreği satacak halde onu elde etmek için.Katip onun bahsettiği adam boşamaz ki karısını. Boşanmak yoktur onlarda, o yüzden kumalik Umay için ideal olanı. Onu o paklar.
Gerçeği kabullendi kuma gidecek adamın ayaklarını bile yıkayacak konumda şu anTamamdırpeki neler kaçırdım 1 saat yoktum var mı yeni gelişme? En son kuma konusuna girmişsiniz sanırım
Niye sen seçmedin? Kafatasının içinde beyin olması gereken yerde ne var?Bende bu evliden sonra kendimden suphe ediyorum lesam. Ama malesef ben secmedim bu kaderi
Idte nasil ama yapcamKatip onun bahsettiği adam boşamaz ki karısını. Boşanmak yoktur onlarda, o yüzden kumalik Umay için ideal olanı. Onu o paklar.
Yok saf sandım ilk ne dil döktüm baktım safa yatıyor bu bıseyler yapıyor söylüyor sonra ınkar ediyor milletin aklıyla oynuyor kendınceBilmiyorum bence normal değil tepkileri.
Safa yatıyor gibi gelmedi ama umarım öyledir.
Dalga geçiyor olmasın bu kadar saf olmaz olamazBilmiyorum bence normal değil tepkileri.
Safa yatıyor gibi gelmedi ama umarım öyledir.
Hayır sen seçtin.Bende bu evliden sonra kendimden suphe ediyorum lesam. Ama malesef ben secmedim bu kaderi
Bak işte saf diyorsunuz bayağı yuva yıkan bu utanmıyor hiçIdte nasil ama yapcam
O zaman niye tersledin adamı, kuma almak istemiş işte imam nikahı demiş. Gitseydin ya.Kumalik kotu degil ki.
Ben gece birsey acmadim yalan komusmaAman bırak valla ben acımıştım buna saf sandım değil bayağı kurnaz dün gece Yarısı özele gelin diye konu açmış gündüz yıne canım sıkılıyor dertleşmeye konu açmış özelegelin yazmış 2 sındede mune uyarmış kapamış konusunu şimdi burda bı konu açmış can sıkıntısını gideriyor konuda bence yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?